atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Peipusa ezers

edys 20.12.09
Ja ir vēlēšanās braukt uz Peipusu līdz Zsvetkiem,ir 4 brīvas vietas.
Domāju uz 2 dienām.
Ja kas,rakstiet uz epastu vasilijs777@delfi.lv
METABO 18.12.09
jaunākā infa par šaurumu no kalastusinfo.ee

Начиная с 18. декабря можно выходить на лёд Теплого (озеро Лямми) и Псковского озера 18.12.2009

lake_vortsjarv.jpg

Толщина льда на Теплом и Псковском озере составляет более 15 сантиметров. На льду можно передвигаться пешком, на снежных санях и на каракатах. На машинах и на тракторах на лёд выходить нельзя.
lagzdinsh 18.12.09
Motelitis 18.12.09
tas sanak tad kad nopirksi licenzi un balelini atlaus kapt virsu uz plašumiem,lasi info neta....
lagzdinsh 18.12.09
tad tas sanāk tikai pēc jaungada vai?
ashukainis 17.12.09
tad , kad uzsalst ledus, drosha biezuma un robinju atlauj tur kert
lagzdinsh 17.12.09
Ar ziemas copi līdz šim esmu nodarbojies tikai vienu gadu. paņēma azarts. Šoziem vēlēšanās pacopēt Peipusā.
Kad tad parasti sākas copes (zemledus) laiks Peipusā?
ivars406 03.02.09
,
andzha14 26.02.08
nu taadas vietas gan es nezinu, tu gadiijuma nedomaaji 5m?
aakkis 26.02.08
Tur ir tā,ja trāpi pareizo dziļuma kanti ir ok,var izborēt 0.5m. sāņis un jau būs pa vairākiem m.seklāks,tas akmeņainos krāvumos
andzha14 26.02.08
iisti nesapratu tevi :)
nu dzilumus daudzmaz tagad zinu un vietas kur ir zaales un kur nav
aakkis 26.02.08
Vienreizīšiem nāks ar laiku un apmeklējuma skaita
andzha14 26.02.08
bet to visu nevar iegaimeet 1reizee! taa pat jau dabuuju
aakkis 26.02.08
Atcerieties,katra ūdenstilpne ir,jāpazīst,laiks,limenis,nerunājot pa dziļumim,akmens krāvumiem un kādus mošķus tur zivis ēd un tt..
andzha14 25.02.08
uz mormenes paarsvaraa, jo blitku neneema :( dzilumaa nekaa nebija tikai seklumaa vareeja sakert raudinas vienu peec otras vienu briidi
serpo 25.02.08
Nu nemaz jau neizklausās tik slikti.. :)
Tā jau ir ar tiem lielajiem ezeriem, lai saprastu kas tur notiek ir vai nu jābrauc samērā bieži uz turieni copēt, vai arī jābrauc uzreiz vismaz uz kādām 2-3 dienām...
Cik saprotu uz mormiškas tikai ķēri, ja?
andzha14 24.02.08
to serpo
tajaa ezeraa shodien nokeeru dazus kg raudu (vareeja buut lielaakas) asarus kaadu kg un vienu nemamu liidaku, nekas spozs!
andzha14 24.02.08
es neesmu no riigas! un neesmu teicis ka tu neesi bijis peipii! taakaa beidz fantazeet! runa vispaar gaaja pa citu ezeru igaunijaa :)
LABAKAIS 24.02.08
lol peipusaa esmu zvejojis visu laiku ... pat vasaraa .. kaada viiza.. labaak braukt uz 4 dienaam ja esi no riigas panjem maajinju 1 lats dienaktii .. pasaki cikos noiesi no ledus .. vis silta maajinja eest sataisiits utt.. dziivo kaa karalis ... man liidz peipusam 90 km taakaa zinu vairaak nekaa vajag :D
Es jau sapratu tas tā :):):)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs