atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Peipusa ezers

vienkars 21.02.19
Ar ko labāk Peipusā iebarot raudas.
edvinss 21.02.19
Sveiki,varbūt kads var pateikt vai Peipusā var likt karodziņ makšķeri ar dzīvo zivtiņu un ja var tad vienu vai divas var uz dzīvo izmantot.Paldies jau iepriekš.
Dzabars 21.02.19
Aivar, tā jau man likās, ka pie tiem tesmeņiem Tu tas vainīgais! :D
P.S. Rīt aizskriešu līdz veikalam pēc spolēm, vakar pat veikala darbinieki uzzvanīja, kaut arī Tev uzreiz teicu ka būšu pakaļ tikai ceturtdien... Patīkami tik un tā.
P.S.1. Darbinieka Māra zvanu, no Eboat, par Exceller spoli, gaidu jau seši mēnešus...
Tas tā, salīdzināšanai! Jo Aivaram spoles iedevu 2,5 nedēļas atpakaļ. Pie tam, teicu lai nesteidzas,tā kā līdz sezonas atklāšanai vēl ir neliels laiciņš.

mezkalns, 20.februāris 2019, 17:11

Man par dažiem vizuļiem jau pāris gadus zvana :D

Dzabars, 20.februāris 2019, 17:36
Dzebar sory kaut kur pierakstos esi noklīdis Uzraksti PM tad jau visu sakārtosim a:)

bums, 20.februāris 2019, 18:31

Bumsi tas nebija par Tevi, maz ar Tevi bijusi darīšana, bet cik bijusi tik vienmēr pa pirmo zorti. Es no Eboat zvanu jau pāris gadus gaidu.
bums 20.02.19
P.S. Rīt aizskriešu līdz veikalam pēc spolēm, vakar pat veikala darbinieki uzzvanīja, kaut arī Tev uzreiz teicu ka būšu pakaļ tikai ceturtdien... Patīkami tik un tā.
P.S.1. Darbinieka Māra zvanu, no Eboat, par Exceller spoli, gaidu jau seši mēnešus...
Tas tā, salīdzināšanai! Jo Aivaram spoles iedevu 2,5 nedēļas atpakaļ. Pie tam, teicu lai nesteidzas,tā kā līdz sezonas atklāšanai vēl ir neliels laiciņš.

Dzabars, 20.februāris 2019, 17:36

Dzebar sory kaut kur pierakstos esi noklīdis Uzraksti PM tad jau visu sakārtosim a:)
Dzabars 20.02.19

mezkalns 20.02.19
Vīri, sorry. Šito gribēju Buma lapā ielikt...
mezkalns 20.02.19
bums 20.02.19
Valdeķu iela 1 Vakar ievedu rīt vēl ievedīšu
mezkalns 20.02.19
Govju tesmeņi, laikam no Buma,Vaiņodes iela 1. Iela pareizā, bet precīzu adresi neatceros. Tur kur Prizmas veikals....
Faz 20.02.19
Kurā bodē uz pārdošanu ir pieejams jau gatavs tesmenis?

kaut kur manīju ka pārdod, bet vairs neatceros kur...
janciss21 19.02.19
Braucam naktī no ceturtdienas 21. febr.uz piektdienu 22. febr uz Peipusu, cope divas dienas, naktsmājas Rannā pie Hilara, divas vietas brīvas, braucam no Madonas. T. 26438912.
pesha777 19.02.19

16. 17. Feb. Varnja
mjuniors 18.02.19
Smuks mocis.
BrunoL 18.02.19
Vo blin,rakoms stal!
BrunoL 18.02.19

Šodien
BrunoL 18.02.19
Modelis 98.Reģistrēts 97.
svens76 18.02.19
BrunoL [18.02.19]: Pa kuru laiku
Nosirmoja jūra
Pa kuru laiku
Nosirmojām mēs
Kurš gads?
BrunoL 18.02.19

Pa kuru laiku
Nosirmoja jūra
Pa kuru laiku
Nosirmojām mēs
urmaas 18.02.19
Ruu [18.02.19]: urmaas [10:46]: Kādreiz Peipusā šāds skaitijās slikts loms. Šodien tāds jau būtu vērā ņemams.Pag tas no Peipusa?
Ne taču. Peipusa asari vairāk perlamutru atsit. :)
Ruu 18.02.19
urmaas [18.02.19]: Kādreiz Peipusā šāds skaitijās slikts loms. Šodien tāds jau būtu vērā ņemams.
Pag tas no Peipusa?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs