atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Drop shot

kilka 31.05.11
AndriABC, labrīt.
nu nav tas baigais mīts - kaulģīmim cirtiens vajadzīgs. Arī tie speckāti ar ielīmējamo spicīti paši ir kā zīmuļi, lai var uzcirst.
Par DS kātu - ļoti labi jūt gan vējā, gan dziļumā ar ātro kātu, pītā aukla atdod uz rokas katru zandera purkšķi kaut 11 metros, uz spici vispār neskatos. Var just pat to, ka pāris cm garais DS stienītis noguļās uz grunts. Mīksts kāts tieši noamortizēs līgano spēli, īpaši jau lielā dziļumā.
Tās gan manas domas un pieredze :)
AndrisABC 31.05.11
Tas, ka zandartam ir vajadzīgs baigais piecirtiens, ir mīts. Protams, ja lieto pašu lielāko un pašas resnākās stieples āķi, ir vajdzīgs pāļudzinējs. Tievu naglu ar pirkstu var iespiest zemē, bet ar pāli vajag... Tad ar MDž kāta tievo spicīti vispār nevienu zivi piecirst nevarētu. Es vēl saprotu, ka DS cietu kātu vajag, lai labāk izspēlētu mānekli. Bet arī šeit biežāk liekas, ka vajag taisni līganu spēli, ko var panākt tikai ar mīkstu kātu. Dzigojot ar 5-10 g mānekļiem vispār ar kātu var lietot tikai ja zivij ir rijiens. Ja zivs ir jāpierunā, tad viennozīmīgi kāts ar līmētu spici. Jā, visas uzmanīgās sopes redzamas tikai pēc spicītes nodrebēšanas, bet ar cietu kātu to nevar sajust, un ja vēl ir vējš....
kilka 31.05.11
I'm back ;) toni - nea, trenkāju līdaķus, man pa nakti nāk miegs. Un jāguļ - dienā daudz šeptes, nau laika zušot ;)
Tonis 30.05.11
Vai ta uz zušiem?
kilka 30.05.11
Labi, jaunieši, es uz copi :)
Turpiniet bez manis :)
Tonis 30.05.11
SLĪPAJIEM-viegli!
urmaas 30.05.11
A kam tagad viegli!
:)))
Griezeejs 30.05.11
A man, a man, ...
Coins termins - ļoti slīpais DS :DDDD
guntarskl 30.05.11
Urmas, man gan traucē:DDDDD
Tonis 30.05.11
Kā ,netraucē?Aja Zaceps...?DDD
urmaas 30.05.11
Tonis
Galvenais ka man tas "snorring-growling dropshot" galīgi netraucē!
:DDD
Tonis 30.05.11
O Kilka San -es jau neko...DD
kilka 30.05.11
Vispār es nevienu nemēģinu nolikt :P
urmaas labi zin, par ko ir runa :DDD
Tonis 30.05.11
Urmaas,vispār tagad gan Tevi nolika kā puiku..D
urmaas 30.05.11
Kilka
Tā jau nav DeSošana.DeSošana ir pāra "vingrojumi"!!!
:)))
kilka 30.05.11
urmaas - mans gan nedievina Tavu horizontālo - "snorring-growling dropshot" jeb "traktor-dropšotu". Ja nu Tu citā mājā guli :DDD
Tonis 30.05.11
Ļoti slībi nesanāks(bez pēdiņām),bet zem 45 grādu leņķa -droši.
Tonis 30.05.11
Varbūt vispār nedrīkst mest..DD(bez pēdiņām)?
kilka 30.05.11
Apmēram tāpat, kā mans "lēnais fāsts" :DD
urmaas 30.05.11
Mans dievina horizontālo!
:DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs