atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Drop shot

Griezeejs 05.02.11
Bračiņ, tad jau Tevi var saukt par VienīgiTuPeipussDeSistu :)))))))
Gaidām no Tevis traktātu par niansēm ;)
Bralitis 05.02.11
Vienīgi es esmu provējis ds - peipusā. strādā . Bet tur ir nianses. Dažus smukus ašukus dabūju .
urmaas 05.02.11
katrs šeptē ar to kas liekas parocīks.manam ir 6' kātiņš.man pietiek.jo šeptēju tik no laivas.
:))
Andris64 05.02.11
Man atkal 2.70 ir labs,jo strādāju ar dubultsistēmu un iemetienu taisīt ir ērtāk kā ar īso .Vēl protams nav mazsvarīgs ūdenstilpnes dziļums ,manā gadījumā tas 1.5-4 metri ar garāku kātu varu noturēt leņķi tālākā distancē.
jjanis 05.02.11
Griezeejs,
a tu pamēģini drop shot no āliņģa
Baltais62 05.02.11
Būs pa garu.
Es ieteiktu 1,80 līdz 1,90.
Dzymmy 05.02.11
Kādu garumu ieteiktu DS kātam no laivas - 2.10 m? Tā, lai viegli strādāt.

Šobrīd skatos uz Cormoran Black Star DS kātu Vienīgi grūti tā saprast, vai varētu būt ērts lietošanā dēļ roktura. Ko sakat ?
fish1 02.12.10
Negribas a vajag!
Griezeejs 02.12.10
Kapēc mani japāniski jālamā :DDDDDD
Es vnk un kautrīx zēns no laukiem ;)
Nu negribas man ziemā copēt. Pagaidām. Vismaz LV negribas. Vot uz Marocu gan būtu coini bassos ziemā aislaist :)))))))
fish1 02.12.10
2 griezējs
Nu ko ta sensej?Pērc kasti,bori,kaut ko siltu mugurā un aidā uz ledus.Gan jau iepatiksies.
Griezeejs 02.12.10
Par to DS ziemā ID kaut ko sapņoja. Es negribu komentēt, jo kā jau Kilka teica, tad ...
... man season closed :(
:DDDDDD pēdējais teikums sanāca ...
kilka 02.12.10
Toties Dr.Griezeejs neko nesajēdz no copes ziemā :DDD Manuprāt galvenais moments varētu būt zivtiņas izmērs, nevis spēle ;)
mirtins 02.12.10
Es pat kaut kur dzirdēju, vai lasīju, ka esot ejoša metode - dropšots ziemā.... nez kur tas bija ... varētu izvilkt un palasīt... Vai tikai Griezējs nebija autors? Man sķiet ka tikai viņš kaut ko no Dropšota sajēdz un vēl māk arī trīs vārdus teikumā savirknēt.
AndrisABC 02.12.10
DŠ tā pat kā spinings ziemā ir pilnīgi reāls. DŠ pat varētu būr piemērotāks par spiningu jo visas kustības ir iespējamas lēnākas. Protams ar aromātiem vajag uzmanīties. Ja ir piemērotas ūdenstilpnes, ja ir daudz maz ciešami laika apstākļi, ja ir vēlēšanās, tad tik uz priekšu. Tik daudz asarīšu kā no ledus, nesalasīsi, bet copējam jau priekam, ne gaļai.
dzhams 02.12.10
hmm bet pastiprā straumē ar nelielu atsvariņu pat varētu pāris soļus iztaisīt! Jātrāpa uz žoru un tad teorrija jāliek praksē :D
kilka 02.12.10
Par to kādreiz diskutējām. Kopējais viedoklis bija - nu varbūt ar ļoooti mazu zivteli kaut kas izdotos. Bet diez vai. ;)
dzhams 02.12.10
Ir kādam pieredze ar DŠ ziemas sezonā? Tīri teorētiski domāju, ka vajadzētu strādāt, jo ja chuby darteri dancinot var sakacināt asari, tad DŠ zivteli varētu kas līdzīgs!
guntarskl 27.11.10
Mums tādi ir,(izmēru paskatīšos citreiz) tikai tagad man prioritāte ir balzams ar cococolu:)))
vieplis 27.11.10
Zaļās ir sūds.
kilka 27.11.10
urmaas, Tu nezini :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs