atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Pērk/Pārdod

janis83 26.07.21
Pārdodu Heinola ledus urbi , nav lietots vairākus gadus , iespējams kad ir jaasina .
Ja pareizi atceros tad 135 mm .
Cena 30 EUR .
DSV 26.07.21
Vai ir kādam Navionics GOLD 44 XG Chart,kura būtu uz pārdošanu?
cento 26.07.21
Tā arī sapratu...
Headhunter 25.07.21
Asakas arī......

cento, 24.jūlijs 2021, 22:38

Tur arī atbilde. Tas ir filejamais, nevis dīrājamais vai kaulu cērtamais... Katrai lietai savs pielietojums.
badapiicka 25.07.21
Es kādu laiku atpakaļ viņus būvēju no zāģu ripām Pašlaik vēl ir saglabājies materiāls no lielajiem lentzāģiem Ass izturīgs bet rūsē ja nekopj Asmeni pret koroziju melnināju

bums, 25.jūlijs 2021, 11:57

uhh, ar tādu gribētos padarboties!! )
bums 25.07.21

Es kādu laiku atpakaļ viņus būvēju no zāģu ripām Pašlaik vēl ir saglabājies materiāls no lielajiem lentzāģiem Ass izturīgs bet rūsē ja nekopj Asmeni pret koroziju melnināju
ngk 25.07.21
Uzskatu ka šis ir viens no ērtākajiem filējamiem rīkiem

bums, 24.jūlijs 2021, 21:59

kur tādus tirgo?
Ar Mora nenošausi greizi.

25 eiro LV bodēs.
edzuss2 25.07.21
Ir īpašumā gan FishingDiscount filējamais nazis, gan fiskars. Personīgi man fiskars šķiet labāks - nazim jau trīs vai četri gadi, bet asināt vēl pat nedomāju.
cento 24.07.21
Asakas arī......
Headhunter 24.07.21
Tikai filēji vai arī asakas griezi?
cento 24.07.21
It kā jau ļoti svarīgi nav , bet labprāt noskaidrotu.... Nopirku makšķerlietu veikalā filejas nazi, apm par EUR 10,-. Zivis man nebūt nav daudz jāfilē, bet tas nazis ātri vien kļuva neass, teiksim 5 brekši un vsjo.... Štrunta nazi nopirku vai vnk bieži jāasina?
bums 24.07.21

Uzskatu ka šis ir viens no ērtākajiem filējamiem rīkiem
Jurik 24.07.21
Sams122 [23.07.21]: Kur var nopirkt sakarigu filejas nazi, veikala vai varbut kads meistars taisa?
Ja vajag strādāšanai nevis 'lai būtu kruts nazis' - pieejamākais ir Fiskaram (maxima, rimi, cenuklubs, dejebkurgandrīz.lv) ir gan spicais gan apaļais gals, tad vari paskatīties Gemos piedāvājumu. Outdoortactics piedāvā arī Opinel virtuves nažu sēriju (Intempora), kas vienmēr arī ir apdomājams variants.
Sams122 24.07.21
Paldies
Headhunter 23.07.21
Kur var nopirkt sakarigu filejas nazi, veikala vai varbut kads meistars taisa?

Sams122, 23.jūlijs 2021, 22:01

Ja veikala variants der, tad Fishing Discountā sakarīgu filejnieku var dabūt. Ja meistara taisītu, tad pieļauju, ka gan Bums var palīdzēt, gan ir jau arī internetā dažādi privāto meistaru varianti, bet tas jau ir pavisam cits cenu līmenis...
Sams122 23.07.21
Kur var nopirkt sakarigu filejas nazi, veikala vai varbut kads meistars taisa?
Cptoys 23.07.21
Nopirkšu lietotu fīdera komplektu.
coperis14 23.07.21
daddy_j 23.07.21
Medus, medus, medus...no Gaujas Nacionālā parka, Siguldas novads.

Šogad daudz un ļoti labs. Man tas ir tikai hobijs, tāpēc bez e- un i- vielām un konservantiem :) Ideāla piedeva zivju barībai, bet garšīgs arī uz maizītēm un tējā!!

7eur/litrā (5 eur kilogramā). Ja daudz, lētāk!

Pasūtījumiem virs 20 eur bezmaksas piegāde maršrutā Rīga - Sigulda

Pērciet paši un informējiet radus, draugus, paziņas!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs