uupis
27.feb
Ziemas bait spoles ar ,,gaili "Ice King . 6 gultņi.8 kg. Metāla 2,8 :1.Labās vai kreisās.2024 .g. modelis. Salaspilī .Varu izsūtīt . Cena 39,99 EUR.
Kādam nav piedāvājums vecajam etrex ? ;) Paziņam ir vēlme iegādāt, pēc šīm miglām Peipusā !
divrocis, 27.februāris 2024, 07:44
divrocis [27.feb]: Kādam nav piedāvājums vecajam etrex ? ;) Paziņam ir vēlme iegādāt, pēc šīm miglām Peipusā !Es ar google maps esmu braucis pilnīgā tumsā Lielupē. Kur problēma?
Vilnis62 [26.feb]: davidsonsd [8:11]: Tev veikalu pietrūkst,ss nedarbojas,feisbuks uzkāries...vai gribi par brīvu un ar piegādi...? Un lai vēl plēve uz ručkas....Tevi sauc Tvaika iela 2Ciemos sauc ;)))
Rozish, 26.februāris 2024, 08:27
Aha, adresi zini. Laikam pats tur esi regulārs klients.
davidsonsd [8:11]: Tev veikalu pietrūkst,ss nedarbojas,feisbuks uzkāries...vai gribi par brīvu un ar piegādi...? Un lai vēl plēve uz ručkas....Tevi sauc Tvaika iela 2
Rozish, 26.februāris 2024, 08:27
davidsonsd [26.feb]: Tev veikalu pietrūkst,ss nedarbojas,feisbuks uzkāries...vai gribi par brīvu un ar piegādi...? Un lai vēl plēve uz ručkas....Tevi sauc Tvaika iela 2
davidsonsd [25.feb]: Rozish [Vakar]: velos pirkt feeder 3.30-3.90, 60-80 gr 50 eur +-Tev veikalu pietrūkst,ss nedarbojas,feisbuks uzkāries...vai gribi par brīvu un ar piegādi...? Un lai vēl plēve uz ručkas....Ja nav ko piedāvāt tad turi muti ciet
Rozish [25.feb]: velos pirkt feeder 3.30-3.90, 60-80 gr 50 eur +-Tev veikalu pietrūkst,ss nedarbojas,feisbuks uzkāries...vai gribi par brīvu un ar piegādi...? Un lai vēl plēve uz ručkas....
janexi [22.feb]: JK7 [Vakar]: janexi [10:26]: Sveiciens!Uzjautā Bumam,viņš uz visādiem remontiem meisters
Varbūt kādam ir vecais DAIWA SILVER CREEK SEATROUT 2.90m vai 2.70, 8-35g, ko nelieto???
Var piedāvāt arī ko citu līdzīgos parametros.
Paldies!Man ir daiwa sea trout hunter, 3.05, 10-40 ar nolauztu ručku, ko iespējams var salabot! Spoles turētāja vieta ir vesela, spice ir vesela! Kāts izmantots dažas reizes!:)
Varbūt Tev der spice?Man ir salauzts ļoti līdzīgi Tevis aprakstam. Spice man ir vesela, tāpēc gribu atrast tādu pašu. Ļoti patika tas kāts, bet LV tādu vairs nevaru atrast veikalos.uz