salmo elite braid 1000m -0.5mm-55.40kg- Ls 137
Interesē pītā aukla ar testu ~ 50+ kg
labi būtu ja būtu pieejams 1 km - bet ne mazāk pa 500 m
ja kādam ir ko piedāvāt dodat ziņu!
Sienāzi, varu ieteikt vienu. Atvēli 100-120 latu, un paņem lietotu 3gs iphonu. Ietaupīsi, un būsi ļoti apmierināts. Pats paņēmu, tagad varu jebkurā brīdī apskatīties doplera radaru, noskaidrot, vai kāds mākonis nenāk, braukt pa pilsētu bez tomtoma, izmantojot waze (superīga programma) un necopes laikā virtuāli kādu zandartu noķert. Būtībā viss, ko var vēlēties un vēl nedaudz vairāk. Nokia jau vairs sen nav līderis telefonu ražošanā. Ne tikai ar funkcijām, bet arī izturības ziņā. Tagad vadošie ir Apple ar iphoniem, un Samsungi ar , būtībā, nošpikotiem, un nedaudz papildinātiem galaxy. Noteikti nebūsi vīlies. Protams, pastāv jau risks iegrābties, bet ja visu pārbauda - mikrofonus, skaļruņus, internetu, wifi, visas podziņas, tad nevajadzētu būt problēmām. Iesaku ;)
Pārdodu Garmin Echo 200 lietots vienu nepilnu sezonu (pirkts 12.09.2011 ir čeks un garantija), dāvanā dodu ātruma sensoru un oriģinālo Garmin aizsarkvāciņu (dāvanas cena 50LVL), jautājuma cena 100LVL. Ja ir jautājumi tad uz PM.
Sienāzi- klausi mani: tiksi cietumā! Neklausīsi, netiksi ārā! :D
piekrītu, da pats iisti nesinu ko gribu, pa briizzam uzmetu aci ssur tur, zinu tik to, ka telefons jaanomaina...
Sienāzi- ieej kntorī(-os), kuros nodarbojas ar telefonu remontu. Tie vīri Tev visu apskaidros. Tici man, es savā laikā šo praksi izmantoju un neesmu vīlies.
NOKIA Lumia 710
Ir kādam šāds ? Lietošanā normāls ?
Pārdodu microjig komplektu ? Kātas salmo elite microjig 210cm. Lietots vienu vasaru, gala rinķis nomainīts uz "tulpīti". Sple: cormoran UL GT 5PiF 500. Jauna ar rezerves spoli. 25Ls. Ja kādu interesē PZ.
Ņemšu visus trīs.Izskatās pēc riktīgiem lašiniekiem,jo Gaujā vairs lašus ar špiningu ķert nevarēs tad kas cits man atliek.
nav ko kurinat uguni padoma ir varbut tada lieta ka legalie zvejnieki ? un ari tada vieta ka piekraste kur ar sadiem tikliem vini ker ? varbut tadiem gribu pardot ? kada sakara jasak uzreiz kautkas parprast
Zvejaslietas.lv
Tā kā tuvojas lašveidīgo nārsta laiks, varu notirgot kādu dakšu. Parasto. Varu arī iepriekš nomazgāt govs mēslus no viņas. Sīkāk PM.
Man te savukārt viens mazlietots elektrozvejas aparāts aizķēries!
ja kadam interese zvejas tikli skataties mana galerija
Pardodu
No labajiem Padumju laikiem ir iekrajusas laba stavokli ( guleeja beninjos ) divas brezenta teltis, sagulet vaar 4 normali cilveki, bet noresnejusi tris.
Cena par katru 6 ls, ja njems abas, 10 ls.
Manuprat laba manta stacionaram tusinjam pie udenjiem............ ja brauc uz vairakam dienam, var arri atstat copes vieta citiem labiem ljaudim.
Tel 27440970 Riga
P.S.Ja kadam vajag par 10 santimi ir brezents no lielakam skiet 6 vietigam teltim, kam skjiet ir sacakarejusies ravejsledzeji.
Za ribalku
Pārdodu mazlietotus ZipBaits voblerus:
a) ZipBaits Rigge 90 F (820 krāsojums) - darba dziļums 0.7 - 1 m; 9 cm, 9.5 g - cena 10 LVL;
b) ZipBaits Orbit 110 SP (021 krāsojums) - darba dziļums 0,8 - 1,2 m;11 cm, 16.5 g - cena 11 LVL.
Vobleri labā stāvoklī un salīdzinoši maz lietoti, jo ir citi krāsojumi un negribās labas mantas lieki turēt kastēs. Sīkāk info uz PM.
Pārdodu LIBAO Catana Feeder 390.
Tests 120gr.
Garums 3.90
3daligs,Komplektā 3 spices.
Spole Shimano Exage RB 4000.Ir rezerves kasete.
Cena par visu kopā 35ls.
Atrodos Rīgā.
29117485
Flambeau mānekļu uzglabājamā redele. Derīga arī lieliem vobleriem. Sastāv no divām daļām. Kopējais izmērs cm. 60x30x30. Katras daļas cena Ls.-10. Materiāls - triecienizturīga plastmasa. Izmantojama, kā mānekļu uzglabāšanai mājas apstākļos, tā arī staipīšanai līdzi somā. Bilde sadaļā sludinājumi. Atrodas Rīgā.
Tel . 27044542
Aiwa,
Atrodamies tieši pretīm Pareizticigo baznīcai. Izkārtnes pagaidām naf :) viss rakstīts uz durvīm.Blakus ir stomatologija, ja apmaldies zvani.
Ir pieejamas SIMMS (goretex) brienamās bikses (waders) izmērs 2xl/ jaunas un nelietotas. cena 99 lvl
Ja kādam ir interese dodat ziņu.