Kāds ir pircis ebay mugursomu,kādas atsauksmes ?
Tie 3 mm atgriezumi pa 50 cm der .
gintsgg-6 kv. nebūs 3mm. Man ir atgriezumi ~50cm no UHF coax kabeļa centrāla dzīsla d=2.7mm, var būt, ka der?
Pērku gatavu spininga komplektu (kāts, spole, aukla, pavada, var būt dažādi vizuļi klāt), līdz ~40Ls, Rīgā, savus piedāvājumus sūtiet man uz PM.
Gan jau arī tagad elektriķi velk vadus un gali paliek pāri , man jau kilometriem nevajag .
Nopirkšu elektrības kabeli , kurām iekšā ir 3 mm vara stieple , tas laikam ir 6 kvadrātu kabelis , var būr lietots , var būt bojāts , var būt īsi kabeļa gali , aptuveni 50 cm , bet obligāti vara stieples diametrs 3 mm , citu nepiedāvāt .
Sakarā ar benzīna motora iegādi, ir palicis bez pieleitojuma Minn Kota motoriņš ar Minnkotas originalais 100ah akumulators un lādētājs Miņkas. dodiet ziņu ja ir interese
Paldies visiem, kas interesējās, MINN KOTA komplekts jau atrada jauno samnieku.
lāpstiņas atrastas laivunams.lv
pārdodu robinson -jasper 2000 5+1 spolīti ar monofilo auklu uz vienas kasetes(dzeltena)
14ls
Pārdodu par simbolisku cenu Cormoran bull fighter X 5-25, piedāvājums pie sludinājumiem
Ivara ieliktā laiva:
Pārdodu Berkley fireline braid 40LB pīto auklu 100 metri.Kā arī Nanofilu 0.12-125 metri.Katru pa 13 Ls.
vechi, komposta sliekas interesee!?
par cenu varam vienoties! var runaat arii par lieliem daudzumiem!