atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Pērk/Pārdod

urmaas 16.04.12
Nu i nafig nakteniekus ar strāvu klapēt.Viņiem vairs nav tā žirgtuma.
:))
daddy_j 16.04.12
itaali - es ar kādu 100 labrāt paņemtu, bet maija vidū, kad sami saksies
gintsgg 16.04.12
Ar strāvu iegūtie naktstārpi nobeidzas nedēļas laikā , tieši šā iemesla dēļ esmu atteicies no daudziem piegādātājiem .
orests 16.04.12
tiessi taa!Ar straavu otraa dienaa jau ssie nekust.Ja grib uzglabaat tad jaalasa ar rokaam..
drl- 15.04.12
Es nezinu kā jūs viņus un ar kādu ar strāvu cepat, bet tie, kurus es esmu ķēris, ir pilnīgi normāli.
Man šķiet, ka tas ir makšķernieku mīts, ka viņi ir sūdīgi. :)
Breks 15.04.12
drl-
Ar strāvu sistie ir tikai vienai copes reizei derīgi.
itaalis 15.04.12
jezup-nebieedee, man weekendaa piekabei rats jaamaina un jaapiepumpee :D
Tonis 15.04.12
Gint,kad un kur brauksi to garo šņori likt?....
jez_ups 15.04.12
Itāli!Tas ir risks, ja vēl ilgāk būtu pumpējis, izlīstu ukrainas ogļrači... , bet ar haholiem joki mazi , pie kam viņiem rokās ir ogļu cirtņi...
itaalis 15.04.12
taaka var arii ar spiedienu un veel visaadaam viltiibaam! piemeeram ar shtengru saalsuudeni, vai vasaraa ar melnu pleevi kas noklaata uz zemes! vopshim kaa tikt pie sliekaam ir katra pasa dariishana, jo to veidi ir tik daudz un viens no populaaraakajiem ir nopirkt veikalaa vai pie manis !:)
itaalis 15.04.12
! atceros peern pumpeejot ar parosto divrociiti traktoram riepas zaalaajaa, tik daudz naktenieki izliida! :)
91ernis 15.04.12
Patiešām pārāk ilgi viņi nedzīvo (bet vai vajag- nau jau problēmu to lāpstu biežāk darbināt).
itaalis 15.04.12
nu hvz... tad tev straava taada suudiiga traapiijusies :D
nu labi, lai dziivo meenesi, tad jautaajums sekojosh tev drl- kapeec neviens negrib pirkt ar straavu sistos, ja reiz tik ilgi dziivo????
drl- 15.04.12
Itaali, muļķības.
Laimīgi un priecīgi dzīvo ledusskapī mēnesi vismaz.
maituputns 15.04.12
Pērku voblerus Rapala Max Rap 13 cm un 17 cm, krāsas FB, FS vai FSS, kā arī Glidin Rap krāsas OBFL, BRE, BPI, BBL. piedāvājumus PM! paldies!
itaalis 15.04.12
91ernis-un dziivo paaris dienas!...
91ernis 15.04.12
Naktenieki jārok ar elektrisko lāpstu, paši lien ārā.
itaalis 15.04.12
Nuu, Gint, tas izklausaas daudzsoloshi! A kad tev tie zushi saakaas! vnk vasaras svelmiigajaas naktiis buus kaa buus! Tad man jaapadomaa par uzglabaashanu pagrabaa!
Nu ok, saakumaa pa simtam! Numuru norakstiiju! Riitvakar eju taarpu mediibaas! :)
gintsgg 15.04.12
Itaali , es dzīvoju blakus Spicei uz Ulmaņa gatves , tā ka man vienalga cikos , tikai iepriekš piezvani 29111932 , lai es būtu mājās , varu būt pastāvīgs pircējs , es daudz copēju un man bieži vajadzēs , bet kad sākšu likt naktsšņores uz zušiem , tad man vajadzēs uzreiz pa 500 gab .
itaalis 15.04.12
mees lasiitaaji paardodam pa 5 un 4 santiimi gabalaa! veikalos un tirguu paardod apmeeram pa 20 santiimi gabalaa! vismaz paar gad atpakalj centraaltirguu 10 taarpu bundzha maksaaja 2.20! Veikali iepeerk apmeeram pa 4 santiimi, tik tie veikali ir taa kaartiigi jaapameklee :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs