Andi , mainām pret sviniem .
Laikam gribu pārdot lietotu komplektiņu,ko man uzdāvināja zviedru čoms,bet tā arī neesmu atradis pielietojumu.
Spole Abu Garcia Ambassador 6501 C3 (multiplikators)
Kāts Shakespeare Ambidex,2,4m. Class 2, 10-40g
Par spoli esmu lasījis,ka tā esot visu laiku labākā lašu copei.
Cenu nemācēšu nosaukt,piedāvājat savu.
Paardodu Shimano Aernos 3000SFA 1gb.75ls. un 1000FA. 1gb. 65ls
Pārdodu Shimano force master kātu :)15 ls!!! 3 metri garums, tests 10-30 grami :) Liepājā! vai manu pret mačkātu :)
pārdodu kātu- TICA Fario-garums: 2,93 m;
Transportēšanas garums: 149cm;
svars: 175g;
elementu skaits: 2;
tets: 7 - 21g;
Darbība: vidēja ātri
Garantija: 5 gadi. pilnigi jauns kāts. lētākā cena internetā ap 60ls. LV neatradu. Dāvana no Norvēģijas,bet tāds garums man jau ir! vai mainu pret labu feeder kātu! p.s. varu atsūtīt bildes! cena runājama
Ta tuvakaja laika perku piepusamo laivu ar cieto gridu!!!! Garums 330-360! Hiba, dulkan un ta talak! Pvc protams! Sobrid esmu noskatijis laivu nama vienu un vilina 5 gadu garantija! Bet ja kadam ir laba lietota tad piedavajumus studija!!!! Bildes var atsutit uz locans2@inbox.lv vai zvanit 28857470 cik noprotu Ginta piedavajumu noguleju! Var piedavat pat ideali butu komplektu ar elektro motoru!!!
heh, aizsapņojos un uzrakstīju 2 reiz par to mainīšanu :)
Pārdodu Shimano force master kātu :) 3 metri garums, tests 10-30 grami :) Liepājā! vai manu pret mačkātu :) Vai mainu pret matchkātu :)
Vēl ir pieejami boksi un laivu stāvvietas kooperatīvā "Makšķernieks" Juglā,Mārkalnes ielā. Sezona tuvojas!!!Cena mērena.Gada maksa 80ls,iestāšanās 15ls.
Paardodu Shimano Aernos 3000SFA 1gb. un 1000FA. 1gb.
Rakstat.
bet der tikai sperinna vai deltas.
aa tas dereetu, jaņčuk, cik gribi, es tev varu piedāvāt 2 L upenīti, ja zini kas tas ir, ja ne saki ciparu.
Varu tev atvest no jaņčuka.
Vabolīt, tev ar ir tie riteņi ?
Atvaino 17Aprīlī. braucu.
sienaazis,braucu 13 aprīlī.
nu ja gadienaa domaa uzraksti PM
Tuvākajā laikā nav plānots :(
Sienāzi_ man kautkādi ir...bet Es no Jaunpiebalgas