Es pats no Māra (mjuniors) nopirku viņa brīnumu, un teikšu godīgi...
Medu lietoju pie rīta tējas jau vairākus gadus, bet Māra medus atšķirās no visiem! Gardāku neesmu baudījis!!!
Itāli:
Nav runa par to vai andele iet vai neiet, bet ja copes kolēģis piedāvā tiešām kvalitatīvu mantu - kāpēc gan neņemt?
Tie kas nezin tējas ar medus garšu no rītiem - lai neizsakās...
Tie kas zin - iesaku noprovēt Māra medu, atšķirība ir jūtama!
P.S. Tā nav reklāma, tas no manas pieredzes un rīta tējas :)!
bet uz jautaajumu par leeto medu taa arii neatbildeeji! mees tirgojam pa 15,- un visi bljauj ka daargi, latgalee pa 10 un 12 esot...
nu labi labi, tik nekjer krenjkji! saprotu ka andele tagad neiet... driiz jau arii cepumu te saaks publiski piedaavaat :D
itaalis-nu jau pateici!:) iebarojamo barību, kādreiz esi gatavojis!? Uz brekšiem ir ok, karpu barībai pievieno.. un copmanim pēc labas copes iedzert kārtīgu medus tēju pašā laikā ;)..
nu nu, vai tad iistaa vieta taadam sludinaajumam? es ar taadu varu ielikt! a ko tik daargs latgales medus? kur tad leetaas triislitrenes?
Pārdodu dažādu ziedu medu. Ievākts Latgalē. Cena par 500gr. burciņu 2Ls. Vairumā vēl lētāk!
Rīgā un Jelgavā iespējama piegāde mājās. :)
vai kāds netirgo karpu makšķeri
Vēlos pārdot mazlietotu kātu G-Loomis JRB813C / 6'9" MED-HEAVY Fast action 10-17lb 3/8-3/4 oz par Ls 70
Vēlos nopirkt rožvaboļu kāpurus, jeb kaparus.
rakstīt- ofelija27@inbox.lv
Pārdodu SHIMANO TECHNIUM DF AX/BX kātu, 2.40m, tests- 10-30gr. Rīga
Pārdodu SALMO ELITE MICRO JIG
garums 210,tests 0-10gr
cena 15Ls
Joprojam piedavajuma lielisks kats nopietnu zivju (taiminu, zandartu, lidaku) copei no krasta- Larus 2.92cm- 30LVL. Bilde mana gelerija vai ieks ss.lv
Ja kādam ir interese,tad varu pateikt kur dabūt ledus urbi Barnul 130mm pa 9,99Ls,Tas Liepājā.....
Bandito, to PVC caurules tūbusu arī no iekšpuses pako, lai kāts negrab transpotējot? Putuplastu vai porolonu izmanto?
ir pieejamas MM spoles VISION KOMA 5/6 ,6/7,7/8 klases pa 60 naudiņām gabalā
Janka-K
Nopērc jau iepriekš minēto santehnikas trubu, nozāģē cik garu vajag:-)