Ja copmaņi slikti uzvedīsies (vai mūsu pašu bāleliņi vai leiši), perspektīvā būs šis:
![](http://content31-foto.inbox.lv/albums/b/bananapub/VisKas/CAM01140.sized.jpg?1420918239)
"Spēka " struktūrām vajadzētu drusku aktīvāk darboties, nevar tā būt ,ka ar brāļukiem nevar tikt galā (daudziem ir 4 āķi)
Man gan šķiet, ka šamie purgenu lieto! Jo šamiem ir raksturīga "nesaturēšana" uz atkritumiem.
Man gan šķiet, ka šamie purgenu lieto! Jo šamiem ir raksturīga "nesaturēšana" uz atkritumiem.
KĀDS TEICA, KA VIŅI LIETOJOT-aerosols auto sledzenem
Kas tā leišiem par maģisko ēsmu?
poppers, 10.janvāris 2015, 08:23
Jāpaņem gūstā un jāpratina, kamēr pasaka...:)
Kas tā leišiem par maģisko ēsmu?
Cilvēki daudz, bet stintes maz. tādi secinājumi vērojot copi katru dienu pie fonteina
Dzeerve, 9.janvāris 2015, 17:17
Tu tikai vēro vai arī pats piedalies procesā?! :)
Flakais, 9.janvāris 2015, 17:40
stinšu copi tikai vēroju :) pats piedalos nedaudz savādākā procesā
pa dienu paproveju pie majas tuksums vakara pie fonteina leisi ar magisko esmu velk mums uz stintes gabaliniem svaki
Cilvēki daudz, bet stintes maz. tādi secinājumi vērojot copi katru dienu pie fonteina
Dzeerve, 9.janvāris 2015, 17:17
Tu tikai vēro vai arī pats piedalies procesā?! :)
a kapec neviens neker talak uz ezera pusi, vai tad tur vinas nav? uz ledus sezot vairak tacu cope tai gala pie gazenes, starp tiltiem
Noteikti varat provēt copēt naktī no sestdienas uz svētdienu (10.-11.01.2015), tad nebūs neviena copmaņa, vienīgi vējelis tāds pastiprāks pūtīs! :)
Ohota I Ribalka :)))
NG-NG, 9.janvāris 2015, 14:52
Nu ja , gudrās galvas izgudroja ka mums jau nevajag neko . Mēsli tādi .
sodien pie zvejas kugiem ir ta ka nav kur nosesties tikai pie promenades vakara brauksu meginat kas un ka
ļoti labi, trešdien ir plāns līdz jums tikt un kādu stinti sakārdināt ar kaut ko :))))
NG-NG, 9.janvāris 2015, 11:26
Priekš Ohota i ribalka vai mūsu bāliņiem? :)