Tam gan piekrītu,tomēr domā pats :) kad ta dosies stintē?
gugumons, 29.decembris 2015, 20:32
t
Pa gaismu, man nav tās leišu gaismas
Tam gan piekrītu,tomēr domā pats :) kad ta dosies stintē?
Domāju ka neviens Tevi nesodīs,tak jau nav tie inspektori tādi nelieši,es ar laidīšu rīt pēdejo dienu šogad pie kanāla pasēdēt :) pareizāk vakaru :)
gugumons, 29.decembris 2015, 20:10
Bet tā sajūta, ka it kā vainīgs bez vainas.
Domāju ka neviens Tevi nesodīs,tak jau nav tie inspektori tādi nelieši,es ar laidīšu rīt pēdejo dienu šogad pie kanāla pasēdēt :) pareizāk vakaru :)
Baigā sāpe. Biju domājis Liepāja stinti paķert. Pēc pēdējās laivošanas nevaru savu MK atrast. 30.12 jaunu negribās pirkt, pār plecu arī negribas skatīties. Vai 2016. gada karte varētu būt arguments, ka esmu pircis karti šajā gadā.
Tikko no Liepājas. Putenis un vējš nedaudz trauceja copei bet citadi ok. No6 vakara ta pa kadai bet 10 vakara saka nemt. Cope uz metienu. 12 pieklusa un bracam majas sildities. Pusi spilvas spainiti pa 2 salasijam. Tas pie viesnicas starp kuğiem.
Ķeras Arni,ķeras,bet pa dienu ir savi mīnusi,nu kas mani ,,kaitina,, pirmkārt ,,mācītāji,, kā un kur ķert,skatītāji,paziņas kas piestāj ik pēc pārdesmit minūtēm un katram jāpastāsta kā,uz ko un cik ķeras :) jā,kad ledus būs,protams copēšu arī pa dienu kad sanāks laika
Vai stinte pa dienu neķeras ?
Biju vakar vakarā,hmmm izrādas ka salaka,satusē vienā barā ar adataino stagaru,vai kā nu kurš viņas sauc :) bet pa nepilnām 4 stundām (tumšā diennakts laikā + akumulators+ teicams lukturis) salasiju 41 vidēja izmēra gurķzivi :) ak jā,nu mazās adatainās ņēma arī uz nebēdu,tomēr pacietība rullē,ja nav ,,papīra nervi,, :) , šodien pa Bārtas upi pačammājos pirms uzsniga,asaris bija tīri aktīvs uz mj,vienīgi izmērs gan nepriecēja
šorīt no plkst. 6-9 pilnīgi ne copes.
gugumons, atskaite nebūs?
Nu es ar aķīti un labu lukturi braucu,jo bez tā,tiešām pa tumsiņu nav ko darīt,tomēr :):):) VISS NOTIEK
Es neteiktu ka notiek. Pēdējos divus vakarus eju garām. Zivis šad tad ir, bet tā būs vairāk svaiga gaisa elpošana. Bez akumulātora vai ģenerātora varat pat nerādīties. :)
Labs vakars!Visiem Priecīgus Ziemassvētkus ! Kāds var pateikt kas notiek kanālā ar gurķzivīm? Rītvakar doma ir aizbraukt.
Sveiki , gribējās uzzināt Liepājas kanālā tagad ar ir jāmaksā, vai tas attiecas tikai uz ledus sezonu.Paldies jau iepriekš.
bbalais, 22.decembris 2015, 21:12
No tramvaja tilta uz jūras pusi vari copēt par baltu velti.
Sveiki , gribējās uzzināt Liepājas kanālā tagad ar ir jāmaksā, vai tas attiecas tikai uz ledus sezonu.Paldies jau iepriekš.
sveiki visiem,sodien no 11.00 lidz 15.00-3 kg,tas kanalaa no kuga