Labvakar, kungi! Varbūt kāds var palīdzēt.Pieslēdzot Magellan Triton pie VP programmas GPS uzkārās.Palika šāds ekrāns
Forša bija tā filmiņu sērija "Will it blend?".
Par eholotēm gan neatceros, bet dažādus telefonus tur noteikti blenderēja ;)
Vairis30,jagaida atbildes gajiens no eboat ... lai uzgrille paris eholotus tautai ...
Vairis30,tiesi aiz nezinasanas ari pec tam janoskaita naudina,karti nokia piedava par velti,tatad ja uz telefona ir uzlikta pati kartes platfoma un telefonam ir iebuveta gps antena,tad ir pilniba pietiekosi,lai atrastu kur esi un uz kurieni jadodas ... visadi papildus celvezi,reallaika prognozes par probkam uz celiem,radariem un pie ieslegta assist jau var but papildus naudas,jo ja tikls 'aizodis' ka tiek piedavat tada iespeja un telefons to var panemt,vins panems ...
Vairi30 - danke, papētīšu.
Kamēr visus sadotos linkus izskatīšu, šovakar laikam gulēt netikšu :DD
DsKs.Man tādas nebija līdzi,ņēmu no datora tulkojumu.:((
skrejejs,ta nav kluda ... katram telefonam lidzi nak pamaciba lietosana :)
DsKs,Ok varbūt arī ir tā cena.Bet no kļūdām mācās.
aiz ta iemesla vien,ka paraleli ieslegts iespejams A-GPS ...
Tad kādēļ man Nokia2710,pa pustundu noplēsa piķi.Saka ka pavelti.:((
skrejejs,hvz ... es pusgadu lietoju E52,ovi maps un ieslegts tikai iebuvetais gps ... viss strada un ideali .. nav nekadas maksas ...
kilka,C5 datos figure GPS with A-GPS , tatad mekle settingos,kur atslegt A-GPS,jo vinam ir ari integretais ... un nebus nekadas papildus izmaksas
DsKs,Tas vis ir pa maksu,un arī OVIkartēm.
Nu, jā, savulaik navigējot ar i-phonu ne pa jokam rēķinu atrāvos ;))
Ir tāda lapa boot.lv,tur tie kas nemakšķerē,bet ar tehnoloģijām uz tu, forumā runājās,labi padomi pirms pirkt tehnoloģijas(tv,foto,video,GPS u.t.t.),varbūt noder.
plus vini tacu reklame - Ietverta bezmaksas navigācija visam tālruņa ekspluatācijas laikam
DsKs - oki-doki, paldies par veltīto laiku ;)
Patrennēšos un noziņošu!