Brex [8:53]: Esmu bijis jau uz trīs ezeriem, absolūti nekādas vainas, ledus pietiekami labs. Ko te citi ..ļūtī, kuri nav paši bijuši un redzējuši. Reizēm uz dīķiem ir plānāks ledus nekā uz ezera. Cope gan varēja būt labāka. Tas viss vidus Vidzemē.Nu zivij ir jāpierod lai sāktu ēst.
Jurasasaris, 30.novembris 2018, 10:13
Galvenais, ka šogad motilis jau praktiski visur. Patīkami, izņemot Salmo SpiceHome, tur kaut kāds sviests, neesot šiem un sūta uz Dgrīvu vai Piedrujas. Kā padomju laikos, metodes tās pašas.
Brex [30.11.18]: Esmu bijis jau uz trīs ezeriem, absolūti nekādas vainas, ledus pietiekami labs. Ko te citi ..ļūtī, kuri nav paši bijuši un redzējuši. Reizēm uz dīķiem ir plānāks ledus nekā uz ezera. Cope gan varēja būt labāka. Tas viss vidus Vidzemē.
Esmu bijis jau uz trīs ezeriem, absolūti nekādas vainas, ledus pietiekami labs. Ko te citi ..ļūtī, kuri nav paši bijuši un redzējuši. Reizēm uz dīķiem ir plānāks ledus nekā uz ezera. Cope gan varēja būt labāka. Tas viss vidus Vidzemē.
Zemgalē ledus ir, pat uz upēm, bet vēl nevar uzkāpt. Uz dīķa pats pārbaudīju, verga ar vieglu cirtienu krīt cauri. Vēl neriskējam, ceram un gaidām! Ja šonakst būs ap -10, un vēl rīt - pieturēsies, tad brīvdienās, ļoooti uzmanīgi var mēģināt.
Šodien biju carnikavā pie vecgaujas piebraucis, bez variantiem. Līmenis pa 20cm krities viss ledus salauzīts......jāgaida vrbūt uz brīvdienām varēs uzkāpt.....
Šodien biju carnikavā pie vecgaujas piebraucis, bez variantiem. Līmenis pa 20cm krities viss ledus salauzīts......jāgaida vrbūt uz brīvdienām varēs uzkāpt.....