atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kāds un Kur ir Ledus?

arvis_an 29.12.15
Ai par šo ir runāts daudz un dikti...mans uzskats, ka tas ir bullshits pilnīgākais. Cik cilvēki vasarās noslīkst un cik tiek iztērēts viņu glābšanai? Tad var izteikt aizliegumus peldēties utt. Ja paši ar galvu nedomā, tad nekas tur nav glābjams. Pagājušā gadā kad atļāva pa ķīsi staigāt, tad bija vietas, kur tas katastrofāli bīstami bija un tie pat nebija kanāli. Tas nekas, ka pie krastiem bija 15+ cm. Toties pirms atcēla aizliegumu pie krastiem jau bija 10+, kas ir pilnīgi drošs ledus...Par upēm nemaz nerunājot...

Ruu
tas par to obligāto peld kombi vesti vtml, arī ir garām...neredzu nevienu iemeslu kādēļ lai man kāds spiestu kaut ko pirkt, ja tas ir mans vaļasprieks...
Ruu 29.12.15
daddy_j juura jau tas ir cits staasts.Vienkaarshi runa par to kas ir biistams un kas ir droshs ledus biezums un kas buu tas cilveeks,kas noteiks kad ir drohi kaapt un kad ir biistami?Teiksim Kjiisis tepat pieriigaa,kad lielaakajaa daljaa ir padsmit cm ledus,kanaali ir biezhi valjaa,tas pats par upeem,tur nav taada drosha ledus,visu ar praatu un ja tieshaam uztraucaas par cilveeka dziiviibu,nosakam kad ir laiks,kad varam uziet uz ledus tikai peldoshajos kombinzonos un glaabshanas vestees ar apriikojumu,viss.
Janis99 29.12.15
Vai vidzemē pie Valmieras leduss ir dross? (man droš ir kadi 7 cm)
Skabarga 29.12.15
kamēr droša ledus vēl nav, ir vietā arī par šo parunāt :)

Manuprāt, ar varu jau nevienu neglābs, ja 350eur par savu dzīvību liekas par dārgu, nu glābieties no glābējiem skriešus, peldus, vēl labāk nirstiet :DDDD

Par to budžeta tērēšanu. Būtu nu vispirms painteresējušies, cik vīriem maksā... vairums no jums par tādu naudu i kuli nebūtu gatavi kasīt...

Bet ja kādam tā šķiet zelta bedre, piesakieties http://www.vugd.gov.lv/lat/aktualitates/vakances

daddy_j, 29.decembris 2015, 13:27

Pag , skatos atkal tā ačgānā domāšana vai dubultie standarti .
Viņu darbs tas ir ! Tāpat kā skolotājiem un ārstiem, arī saņem algu un zin par ko strādā / glābēji / un ne jau katru dienu un pat ja katru glābj kādu tas ir tikai normāli , nevis prasīt par to ,, kules kasīšanas,, laiku tad algu , bet tikai tad kad reāli glābj kādu. ja saņem visu laiku algu nu piedodiet, ir tāds saspringtāks laiks pavasaros un ziemas sākumā .
daddy_j 29.12.15
daddy_j ... ja ieskatīsies profila bildē, man jaciņa mugurā (zem plašķa) un viens no dēliem glābējs !
Zinu virtuvi :)

bushmans, 29.decembris 2015, 13:31

Ok, tad, kā sacīt, smejies vesels :)
...tik atceries, ka forumu lasa arī nenobrieduši prāti (skat bišķi zemāk), kam jau tā VISS ir slikti, kas LV notiek :)

kopš mani 2013. gadā no jūras ar elegantu sarkanu motorlaivu izveda krastā, es par glābšanu/glābējiem tikai labu vai neko :)

dažas bildes albūmā par piemiņu un biedinājumu...
bushmans 29.12.15
.. jā, kad rakstam par ledus biezumu, lūdzu aptuveni rajonu un savu savaru, ja kāds jau staigā,,!
Jo termometra stabiņš reāli atšķiras pat pāris km attālumā 1
jurists 29.12.15
.. sorry par offtopikiem,,mēs te par ledus biezumu vispābā !

bushmans, 29.decembris 2015, 13:17

man patīk kad ir vismaz kādi 5-7 un Gordon džins apakšā.
bushmans 29.12.15
redz ja uz galvas daudz matu, bet viņš smejas par plikpuriem tas ir slikts tonis !
...bet plikpauris (nu tāds, ka es) to var darīt atspēries :)
bushmans 29.12.15
daddy_j ... ja ieskatīsies profila bildē, man jaciņa mugurā (zem plašķa) un viens no dēliem glābējs !
Zinu virtuvi :)
coperis14 29.12.15
rīt uz īvandes dīķi braucu,izmēģināšu urbi :)
daddy_j 29.12.15
kamēr droša ledus vēl nav, ir vietā arī par šo parunāt :)

Manuprāt, ar varu jau nevienu neglābs, ja 350eur par savu dzīvību liekas par dārgu, nu glābieties no glābējiem skriešus, peldus, vēl labāk nirstiet :DDDD

Par to budžeta tērēšanu. Būtu nu vispirms painteresējušies, cik vīriem maksā... vairums no jums par tādu naudu i kuli nebūtu gatavi kasīt...

Bet ja kādam tā šķiet zelta bedre, piesakieties http://www.vugd.gov.lv/lat/aktualitates/vakances
seedoo 29.12.15
Braucu garām Ķīsim, ziemeļu gals jau aizvilkts. Niliešiem būs šepte!!! Uh lai tik kniebj, cerams uzsaksim ar Jauno gadu sezonu.
bushmans 29.12.15
.. sorry par offtopikiem,,mēs te par ledus biezumu vispābā !
bushmans 29.12.15
domā 350 eur/gab ir pilnās izmaksas? manuprāt tas ir tik tāds līdzmaksājums, ja nopietni glābšanas darbi.

daddy_j, 29.decembris 2015, 13:00

ūja,,ūja,,, tas tak tāpat kā latvenergo !
...man stabs no mājas 10 m, pašam jānopērk vadi, sskapis un elektriķim 50 EU bet,,jāsamaksā 2-as štukas :)

..un te tas pat : 5 min brauciens, 2-vi glābēji peldošajos (ar cieto algu) ...un 350 EU !!!

...nu ja līķis jāmeklē, tad ilgāk,,,,bet no tā aju vairs nepaņemt !!!

... un viņi tāpāt budžetu tērē, nestoties vai glābj vai kules kasa kazarmās !
bushmans 29.12.15
:) Ir titāda lieta:

http://lt.bta.lv/lat/private/responsibility/main/angler/

..tikko zvaniju, uz liegumu un glābšanas darbiem tas neattiecas :) !
jurists 29.12.15
350 eiriki,jeezinj tur jau buus jaabeeg tikai ieraugot krastaa glaabeejus

Ruu, 29.decembris 2015, 12:42

Nesprotu kāpēc būtu jāmaksā ja viņi cauru gadu tiek uzturēti no mūsu nodokļiem. Valsts rekets!!

kutis, 29.decembris 2015, 12:52

Valsts rekets ir visās jomās - wake up!!!
daddy_j 29.12.15
domā 350 eur/gab ir pilnās izmaksas? manuprāt tas ir tik tāds līdzmaksājums, ja nopietni glābšanas darbi.
addd 29.12.15
Aicina par bīstamības periodā Rīgas administratīvajā teritorijā uz ledus pamanītajām personām informēt policijas Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes dežūrdaļu jebkurā diennakts laikā.
naudas sods līdz 71 eiro, cik tad zvanītajam no šīs summas pienāktos?
kutis 29.12.15
350 eiriki,jeezinj tur jau buus jaabeeg tikai ieraugot krastaa glaabeejus

Ruu, 29.decembris 2015, 12:42

Nesprotu kāpēc būtu jāmaksā ja viņi cauru gadu tiek uzturēti no mūsu nodokļiem. Valsts rekets!!
Ruu 29.12.15
Shito marazmu centaas iebiidiit pa visu Latvijas teritoriju,aciim redzot kaads atkal veelas nopelniit uz kaada valjasprieku.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs