atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kāds un Kur ir Ledus?

juris.r 20.02.15
paldies par ieteikumu.
Meisters 20.02.15
man vakar sanāca laba situācija, arī gribēju aizskriet uz fīderi pasēdēt pāris stundas, bet visu izjauca pie krasta sapūstie vižņi. :/
nobraukāju visu posmu no Vecmilgrāvja līdz Daugavas ietekai, un brīvu vietu, kur pasēdēt tā arī neatradu. Šodien turpretīm Daugavas krasts ir tīrs :/ reāli pirms braukšanas ieteiktu papētīt vēja virzienu iepriekšējai dienai pirms braukšanas.
V.S.O.P. 20.02.15
Daugavā, Mīlgrāvī.
juris.r 20.02.15
jautājums, kur varētu 7dien pafīderot? rīgas rajonā.
V.S.O.P. 20.02.15
Vakar arī VVD pārstāvjus uz ezera satiku, tīklus meklēja, kartes baudīja.
V.S.O.P. 20.02.15
Vakar vēl turējās, bet ir vietas, kur veidojas izskalojumi. No kopējiem 20 cm pirmie 5-7 jau bija kristaliski
Archey 20.02.15
Vīri, kādas prognozes uz rītdienu - ledus pierīgā vismaz kkur vēl staigājams? Cik dzirdēju, tad ķīsī no krasta jau diezgan nepatīkams ...
pludinsh 14.02.15
Vaitad neviens uz upi nebrauc?
pludinsh 14.02.15
Diemzel es veselibas pec nevaru,bet tetis rit doma braukt uz pededzi sodien garam braucot vareja redzet ka iebraukats pat uz taisno posmu
jautajums kads ledus?
Matisons 06.02.15
Sveiki!

Kādam ir info par ledus stāvokli uz Vecpiebalgas ezeriem un Usmas Ezeru?
Gen4a 01.02.15
u
Kādam ir info par ledus stāvokli Uzvarā? Gribas pamēgināt kādu stinti noķert.

_paa_, 30.janvāris 2015, 12:52

piekdien binu rit ari taisos , viss aprakstit sadalja stintes
pludinsh 31.01.15
Gulbenē baigi līst +2grādi kā domājat uz pirmdienu dīķim apm 2ha krasti nebūs vaļa?
aldenss 31.01.15
Šodien nobraucu gar Buļļupi pārbaudīt ledus biezumu un paskatīties kas notiek.
No krasta kādus 10 metrus ledus biezums ap 10cm. un virs. Uz vidu jau krietni plānāks.

Dažās vietās uztaisīju pa urbumam, nedaudz tuvāk vidum ap 5 - 7cm. pie kam ledus porains.
Lielākā daļa ķer pie krasta, bija ari tādi kuri staigāja pa vidu. Es neriskēju tur pārbaudīt biezumu.

Pie krasta tiem ar kuriem parunāju nekas dižs, pa kādam pannas asarītim vai vēl sīkākiem ķīšiem. Ķēra pārsvarā uz bļitku.
Lielākā copmaņu daļa sēdēja pretī akmeņkalim.

Lielupe pie "Baltās" pārklāta ar ledu, līdz tiltam nevienu nesaskatīju. Vārnu smagumu ledus turēja;)

VFS, 31.janvāris 2015, 18:09

Vārnas smagumu vien arī tur, viens dienās itkā aizgājis pa burbuli vimbas dzenājot kaut kur starp tiltiem, esot svecītes uz ledus degušas.
VFS 31.01.15
Šodien nobraucu gar Buļļupi pārbaudīt ledus biezumu un paskatīties kas notiek.
No krasta kādus 10 metrus ledus biezums ap 10cm. un virs. Uz vidu jau krietni plānāks.

Dažās vietās uztaisīju pa urbumam, nedaudz tuvāk vidum ap 5 - 7cm. pie kam ledus porains.
Lielākā daļa ķer pie krasta, bija ari tādi kuri staigāja pa vidu. Es neriskēju tur pārbaudīt biezumu.

Pie krasta tiem ar kuriem parunāju nekas dižs, pa kādam pannas asarītim vai vēl sīkākiem ķīšiem. Ķēra pārsvarā uz bļitku.
Lielākā copmaņu daļa sēdēja pretī akmeņkalim.

Lielupe pie "Baltās" pārklāta ar ledu, līdz tiltam nevienu nesaskatīju. Vārnu smagumu ledus turēja;)
_paa_ 30.01.15
Tad jau var ar laivu :D
aldenss 30.01.15
Es teiktu,ka stāvoklis ir tāds,ka ledus vispār nav.
kutis 30.01.15
Ar ledu vien nepietiek, vajag lai atļauj kāpt virsū.
_paa_ 30.01.15
Kādam ir info par ledus stāvokli Uzvarā? Gribas pamēgināt kādu stinti noķert.
k442 29.01.15
ajdz50 - Tev pastiņš!
usis 27.01.15
aiz elektrības staba dziļāk gan nevajadzētu iet

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs