Noslīkušo sauca - Māris Bartkēvičs . Viņam bija iesauka - "Burka".
AndisN , vēl neriskē !Ledus biezums 2-3 cm ,bet virsū ap 25 cm sniega kārta, tai cauri nesalst. Arī zemākā temparatūra šorīt bija tikai -6 grādi .Otrā Ķeipenes ezerā - Pečorā vakar viens kaislīgs vietējais copmanis noslīka . Šodien glābēji atrada .
vai kaads var pastaastiit par Madonas rajona ezeriem? kur ir drosi un kur nee...Kas ar Dziluukstes ezeru liezeeres pusee...
sodien buju uz ledu cope neparak a ledus 15cm staigat bez bedu var tas limbazu raj.
juglā.uza pendecīta....šodien veči sēdēja
Gaujas apendicītā šodien divi jau sēdēja pie krasta)
Kas notiek ar Lilastes ezeru, kās nezin?
Sāvienas ezers aizsalis viss. Tikai staigājams gan nav .Cērte pati krīt cauri ledus un sniega putrai.Toties netālu mazā meža ezeriņā šodien tikām virsū, un pirmos asarus pavilkām.
kads var pateikt kas notiek Lubanas ezera
Varbūt kāds zina, kāds ledus Sāvienas ezerā?
AndisN;vakar braucu garām, vienā malā vēl takā viļņojās.
AndisN
Vakar vēl nebij staigājams.
tad jau tur ari vaidzeja ledus but tads pats tikai pa vidu drošivien tads planaks ,bet gar malu ganjau var :)
tad jau laikam ta sezoba ir sākusies... :)
Vai nav informācijas par ledus stāvokli Plaužu ezerā(Ķeipenē)?
Šodien uz kontroldīķīša stabili 5cm. bija,uziet varēja.
Rīt būtu iespēja pamēģināt Plaudī,bet kāds tas ledus?
tonis, es tak neķeru, es zin ka tu i forš puika.
RAPORTS Krupim - ledus mērījumi, veikti ar štangeli un cirkuli, apmeram no 7 līdz 70 cm +/- 15 mikronu kļūdas robeža
Duglas,neņem galvā ,es tak ampelējos!
Ledus vēl normāls.Nav tik traki.Bet strauji kūst.1/3 jau noteikti nav no bijušā.Šis mīnusiņš vismaz naktī nedzaudz to pieturēs.
es tāds prasts lauku vecis, pirksti pie pikšķeres vairākpieraduši nekā pie tiem fa(x)ksiem