Platajā galā Daugavas kreisajā krastā pa dīķiem un grāvjiem 3cm. Viss atkarīgs no gaidāmās sniega un sala proporcijas.
es laikam gaidīšu nākamo nogali,šajā vēl nemēģināšu līst uz ledus,zem sniega parasti ir pārsteigumi
udens2, 1.decembris 2021, 13:44
Es tāpat. Ja tiešām nogāzīsies tie 30 centimetri sniega. Tad nospiedīs to garozu lejā, uznāks virsū ūdens un būs jāpagaida, lai sasals. Siekalas gan tecināšu par to, kā citiem būs gājis :D
es laikam gaidīšu nākamo nogali,šajā vēl nemēģināšu līst uz ledus,zem sniega parasti ir pārsteigumi
Tikko zvanīju uz Latgali, radiem... pašvaki. Dīķi ir ciet un šur tur jau diezgan droši, bet ezereļi jāskatās, kā kurš. Vidzemē gan šur tur jau kāds ir uzkāpis. Bet tas nav ledus, tā ir sasalusi sniega putra.
Varbūt pāragri, bet kā izskatās ar ledus sezonu platajā galā?
MV-F [12.04.21]: Rēzeknes novadā vēl uz ledus sēž. Viss ezers bez ledus.
Alex, 12.aprīlis 2021, 08:39
Uz putolasta :DDD
Uz ledus
Rēzeknes novadā vēl uz ledus sēž. Viss ezers bez ledus.
Alex, 12.aprīlis 2021, 08:39
Uz putolasta :DDD
Rēzeknes novadā vēl uz ledus sēž. Viss ezers bez ledus.
Agnams [09.04.21]: zivotaajs [13:12]: jau sen upes vaļā, nav ko noskanjoties dupšus mercēt.Upē nepatīk.
Alex, 9.aprīlis 2021, 17:42
Man ar upes nepatīk, bet dzīvot tomēr gribas, lai gan, tepat Rēzeknē jau ezeri sen vaļā.
Kāds sakars ar dzīvošanu? Mana ticība neaizliedz peldēties.
zivotaajs [13:12]: jau sen upes vaļā, nav ko noskanjoties dupšus mercēt.Upē nepatīk.
Alex, 9.aprīlis 2021, 17:42
Man ar upes nepatīk, bet dzīvot tomēr gribas, lai gan, tepat Rēzeknē jau ezeri sen vaļā.
zivotaajs [09.04.21]: jau sen upes vaļā, nav ko noskanjoties dupšus mercēt.
Upē nepatīk.
jau sen upes vaļā, nav ko noskanjoties dupšus mercēt.
Uz šo es vairs noteikti nelīstu, tas priekš kamikadzēm...
Ludzas rajonā ledus pilnībā pa visu ezeru! Pat 1 cm krastā nav ūdens! Pirms Lieldienām visticamāk varēja kāpt uz ledus.
3 reizes ielīdu ezerā, pēdām briesmīgi auksts, bet pašam siltāk nekā vasarā. Kājas asiņo no asā ledus.
Stropu ezerā vairs vārnas nestaigā, tā saucamais ledus vietām vēl ir, vietām jau nav.
Bet Rēzeknes pusē vēl sēž...
To andzus69
Tas pie Jums Vidzemē vēl ledus turās, kurši gan jau bada pātagas vicina sen...
Angolas novadā karš beidzies?
Ruu, 31.marts 2021, 13:12
Jā, apmēram 1944.gada oktobrī :-)
Intresē kāds ir ledus Alaukstas ezarā? Kad varēs ar federi pasēdēt.
12-15 moras apgriezieni, kādi 20-25 cm, virskārta irdena, bet apakšā vēl ok. Struktūra vēl normāla. Vietām keastos apgrūtināta tikšana virsū. Vergu iesaku ņemt līdzi
Nu kur var tā? Es nesaprotu, dzīvot apnicis?