Man bija kādreiz lapa Citos laikos un citos apstākļos
No sākuma fascinēja apmeklētāju skaits u.t.t pēc tam viss noriebās :DD Vajag dzīvot mierīgi un bez steigas Darīt to kas tīk un baro ...viss .:DD 50 bisnesprojekti un mušpapīrs ir priekš citiem pilsoņiem ...:DD
Bums- vai nav par lētu??? Brālītis ir turīgs džeks...
:DDD
Brālīti- labprāt piekristu Tavam piedāvājumam, bet- nemāku! :)))
Vajadzīgs meistars kas var uztaisīt web. jeb mājas lapu !!! Rakstīt man privāti.
Piedāvājam pārdevēja darbu makšķerēšanas piederumu veikalā Ādažos vai Rīgā. Pieredze makšķerēšanā obligāta. Prasības - pieredze darbā ar datoru, kases aparātu, komunikablitāte, atsaucība un godīgums. Sūtiet savu CV uz epastu esmashop@esmashop.lv
Ja nesarunāsi varam runāt , es esmu sarkandaugavā iemetis boksos savu bushu gan nolaistā veidā ....
Pamēģini pie "Baņas" meldru ielas galā ir auto stāvvieta, zinu tur čoms kādreiz pa 2 Ls mēnesī airus kocenei glabāja.
Meklēju kādu, kam ir brīva vieta garāžā, vai kādā citā telpā, lai varētu tur turēt piepūšamo laivu. Laivas garums ir 2.80m, bet platums 1.85m. Vietu, kur turēt laivu meklēju Vecmīlgrāvī. Lieta tāda, ka dzīvoklī to laivu, piepūstā veidā, uzglabāt nevar, bet katru reizi to laižot nost un lokot, laivas materiālā iestāvās grumbas locījumu vietās. Tādā veidā laiva ilgi nenokalpos. Labprāt to kaut kur novietotu, ne obligāti pie ūdens, vienkārši lai, kad man vajag, es varētu atbraukt un paņemt laivu, uzmest to uz mašīnas un pēc copes atvest atpakaļ. Nu kaut kā tā. :))
Esmu gatavs maksāt 10-15Ls mēnesī. Ja kādam ir kas piedāvājams šajā sakarā, tad mans numurs ir 29421391 - Aigars
treknie gadi ir pagajushi,kad njeema visus peec kartas,neskatoties uz kvalifikaciju...cilvekam tomeer kaut kas ir jaazin,lai zinaatu,ko paardot,vai razhot...
Bums - iekšas ir sabegtas bet toties kādu kaifu var noķert ostot sveķus - tādas krāsas un senču garus tu nekad neredzēsi slīpēdams savu metālu un asinot nažus :)))))
Paldies par atsauksmi visiem kas uzrakstīja kur griezties pie meistariem .
Pareizi.Viņi pat dabīgas cigaretes vairs nespēj pīpēt.
Ņea ne pie viena nestrādātu :DDDDDDDDD
Un ar plastmasām pilnīgi ņea Tie laivu līmētāji visi ir sabeiguši savas iekšas :(( sveķi ir pēē :DD
kātiņ,Tev jāsaprot vienkārša lieta ,- neviens darba devējs no laba darbinieka neatbrīvosies, tā pat vien ...
Vai tad Bums nav meistars?
Bralit! SignMarket jautaaji (tiem, kas WMT)?
Man vajag meistaru - nevis Bumu !! :))