atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Darba piedāvājums

bums 29.12.11
Man bija kādreiz lapa Citos laikos un citos apstākļos
No sākuma fascinēja apmeklētāju skaits u.t.t pēc tam viss noriebās :DD Vajag dzīvot mierīgi un bez steigas Darīt to kas tīk un baro ...viss .:DD 50 bisnesprojekti un mušpapīrs ir priekš citiem pilsoņiem ...:DD
bums 29.12.11
sagittario 29.12.11
Bums- vai nav par lētu??? Brālītis ir turīgs džeks...
:DDD
bums 29.12.11
200 ls :)
sagittario 29.12.11
Brālīti- labprāt piekristu Tavam piedāvājumam, bet- nemāku! :)))
Bralitis 29.12.11
Vajadzīgs meistars kas var uztaisīt web. jeb mājas lapu !!! Rakstīt man privāti.
johnyfrol 29.06.11
Piedāvājam pārdevēja darbu makšķerēšanas piederumu veikalā Ādažos vai Rīgā. Pieredze makšķerēšanā obligāta. Prasības - pieredze darbā ar datoru, kases aparātu, komunikablitāte, atsaucība un godīgums. Sūtiet savu CV uz epastu esmashop@esmashop.lv
chesterss 05.05.11
Ja nesarunāsi varam runāt , es esmu sarkandaugavā iemetis boksos savu bushu gan nolaistā veidā ....
chesterss 05.05.11
Pamēģini pie "Baņas" meldru ielas galā ir auto stāvvieta, zinu tur čoms kādreiz pa 2 Ls mēnesī airus kocenei glabāja.
parcopi.lv 05.05.11
Meklēju kādu, kam ir brīva vieta garāžā, vai kādā citā telpā, lai varētu tur turēt piepūšamo laivu. Laivas garums ir 2.80m, bet platums 1.85m. Vietu, kur turēt laivu meklēju Vecmīlgrāvī. Lieta tāda, ka dzīvoklī to laivu, piepūstā veidā, uzglabāt nevar, bet katru reizi to laižot nost un lokot, laivas materiālā iestāvās grumbas locījumu vietās. Tādā veidā laiva ilgi nenokalpos. Labprāt to kaut kur novietotu, ne obligāti pie ūdens, vienkārši lai, kad man vajag, es varētu atbraukt un paņemt laivu, uzmest to uz mašīnas un pēc copes atvest atpakaļ. Nu kaut kā tā. :))
Esmu gatavs maksāt 10-15Ls mēnesī. Ja kādam ir kas piedāvājams šajā sakarā, tad mans numurs ir 29421391 - Aigars
gulbis37 04.05.11
treknie gadi ir pagajushi,kad njeema visus peec kartas,neskatoties uz kvalifikaciju...cilvekam tomeer kaut kas ir jaazin,lai zinaatu,ko paardot,vai razhot...
Bralitis 04.05.11
Bums - iekšas ir sabegtas bet toties kādu kaifu var noķert ostot sveķus - tādas krāsas un senču garus tu nekad neredzēsi slīpēdams savu metālu un asinot nažus :)))))
Paldies par atsauksmi visiem kas uzrakstīja kur griezties pie meistariem .
Guuu 04.05.11
Pareizi.Viņi pat dabīgas cigaretes vairs nespēj pīpēt.
bums 03.05.11
Ņea ne pie viena nestrādātu :DDDDDDDDD
Un ar plastmasām pilnīgi ņea Tie laivu līmētāji visi ir sabeiguši savas iekšas :(( sveķi ir pēē :DD
Tonis 03.05.11
kātiņ,Tev jāsaprot vienkārša lieta ,- neviens darba devējs no laba darbinieka neatbrīvosies, tā pat vien ...
aldeens 03.05.11
Vai tad Bums nav meistars?
Jurik 03.05.11
Bralit! SignMarket jautaaji (tiem, kas WMT)?
gintsgg 03.05.11
Guuu , nodokļi man .
Bralitis 03.05.11
Man vajag meistaru - nevis Bumu !! :))
Guuu 03.05.11
A kā būs ar nodokļiem?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs