mailite
paldies par atsaucību, tieši tas kas vajadzīgs.
> siluro
par tiem 50m.pat tik daudz nevajag.tas ir zgakam,jo gribetu redzet,ka tu to sensoru aizmetisi kaut vai 30m attaluma.
mailite
cik saprotu, no Tavas puses runa iet par Humminbird Smartcast RF-25. Ja tā, tad vai uztveršnas attālums līdz 50 m ir reāls, vai tas sonors ir tipa vienreizējais, vai viņam arī var baterijas apmainīt. Lasot instrukciju tā īsti neierubījos, bet vispār taisos tādu pirkt.
Esmas" veikalos ļoti labas cenas haminbord eholotiem.
717.maksaja 235ls tagad 141ls
565.maksaja 280ls tagad 168 ls
518. maksaja 455 un tagad 273ls.
Skaits ierobežots. Konsultaciju meklet "Esma" veikalos. :)
> ozagris
kuteritis ... normals kuteritis ir ari salidzinosi loti liels. nestaipisi taks vinu katru reizi lidzi. a tie mazie pipluki, kas ir kruzes lieluma ari strada vien lidz kadam 15 min un tas nav nopietni. tad jau labak piekabini bezvadu ehalotes sonoru spinim un metajot no krasta daudz maz izpeti to apkartni. es pats nopirku pa 4.5ls teleskopisko kati un piekabinaju pasu letako spoli. no krasta sonoru metaju ka vizuli. no laivas vienkarsi iemetu to pipluku udeni un velku paris metrus ataluma no laivas.
Sveiki, Vai kāds ir mēģinajis tos kuterišus iebarošanai, un pie viena ari klat ehalote, vai ari nav verts iespringt P.S Ehaloti gribetu izmantot karpu ķeršanai, varbut kads var kaut ko labaku ieteikt.
Paldies.
Šāds flešers maksātu tikai 225$
bums tas 17nov.eholots saucas VEXILAR youtubē vairāki video ar visu apstāstīšanu.
vai ir te kads kurs pardot eholoti? velams lidz 40Ls var ari zem 40Ls labakos variantus izskatitu
Vairis 30,tu te par asus pocketpc minēji,vai nevari ko sīkak par modeli,par kartēm,vai par navigāciju jāmaksā,vai attēlu var piesaistīt kordinātēm kā mobīlajos un kāpēc tieši pocket pc? Lūdzu ja vari.Kas zin Usmā vēl tiksimies,jo Buma ceļš gar radinieka mājām iet.
500 $ nevajag nerakstiet NEPIRKŠU.Jo ledus nebūs !!!!
Pa štīmi gan ar tādu nevar rubīt no tās gaismas mūzikas ači žilbst ;))
Man ir viens jautājums Faktiski nebiju racis internetā .
Krievu DVD par zandartu copi krievijā redzēju īpatnēju eholotu Apaļa skala ar dažādām krāsainām mirgojošām joslām kuras it kā uzrāda zivju tuvošanos copes vietai
Ja kādam ir atrakstiet.Verķis domāts tikai copei no ledus.No pirmā acu metiena izskatās ,kā kompasa skala ??
Paldies! un ka es to atminu varu izmantot?
koki - labākais saits, ko esmu atradis ir www.sonar.ru - tur var atrast pilnīgi visu par eholotēm.
Built-in Back-up Memory Iebūvētā papildus atmiņa