atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Dobele un Dobeles rajons.

Kisloto 17.03.10
Kaut viens ir redzejis shogad uz kada ezerra pie dobeles kuram ir normali izagieti caurumi lai zivs elpo???
Kisloto 14.03.10
Nu es nebutu tik parliecinats ka saimnieks man mashinai varetu kko izdarit, un ari pa aci iedot.
kaarlizz 14.03.10
Izkatījās ka ir nocirsts, jo vietām slejas dažas priedes un citur tik krūmeļi.
skiperis 14.03.10
Būs nocirtuši? Gadi skrien kā stirnas. Biju kalnā pirms gadiem astoņiem - varēja tikai minēt, vai pareizi atceros bērnībā redzēto. Copējis tur neesmu, bet runā, ka vasarā daudz tīklu.
Boroda 14.03.10
Spriežot pēc aerofoto iepriekšminētajam ezeriņam apkārt koku vairs naf.
skiperis 14.03.10
Protams, ka Kokmuiža jau ir palikusi tikai kā nosaukums, bet tiem, kas ir mēģinājuši kādreiz ar ''Javiņu'' uzbraukt pēc iespējas augstāk Dobes kalnā, kurš augstāk - tas bija forši. Ezeriņu varēja redzēt no malējā kalna visotnes virs danču laukuma, bet tagad aizaudzis ar kokiem. Tas gan bija vēl 60-to sākumā.
kaarlizz 14.03.10
kudoss22, es dzirdēju ka tas ezers pagaidām nevienam nepieder, bet viens plānojot pirkt.
kudoss22 14.03.10
Iesaku vīri aizlaist uz Ilzīti vasarā uz līņiem,atbrauks saimnieks un autiņam skāde i pats dabūsi pa aci.P.S guntarskl pats sūds kas sūds,bez abidas!
lacko 14.03.10
Ezeriņam varēja apiet apkārt.
lacko 14.03.10
kaarlizz,vasarā no Kocenes puses 1985.gadā es tur ar javeli piebraucu līdz pašam ezeram.Tā ir pēdējā reize kad es tur biju.
kaarlizz 13.03.10
Tik novērtēt situāciju. Nepatīk ziemas cope, ja nu vienīgi pavasarī, kad siltāks. Bieži ir bijis aplauziens, tāpēc vairs kaut kā nevelk :D
Kisloto 13.03.10
Nokert ar kko meiginaji vai vnk aizbrauci paskatities????
kaarlizz 13.03.10
Šodien biju pie Ilzītes.

Ūdens foršs, dzidrs, nekas neliecina par skābekļa trūkumu, dziļums ar ok. :) Jā, Griezēj, tie purvi ir skaisti.
Kisloto 13.03.10
Uz apguldes ezera nevins nav bijis kkad nesen????
Griezeejs 13.03.10
Turpinot Juliussa kunga/u domu, pat purvi Dobeles rajonā ir skaisti ........
Un nesauciet tos par baigiem, labāk par skaistajiem :))))
kaarlizz 13.03.10
Veterān, kā pie viņa var piekļūt? nav baigais purvs apkārt?
lacko 13.03.10
Un ja kas,tur ir normāls dziļums.
lacko 13.03.10
Tā nav peļķe tas ir skaists ezeriņš.
kaarlizz 13.03.10
:D beidzam apspriest noslēpumaino peļķi, kuru zinu tikai es. :))
juliuss 13.03.10
Sākam. Daba Dobeles rajonā ir skaista...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs