atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kādu kātu izvēlēties?!

[quote=535067]Sveiki kolēgas un ne tikai. Esmu nonācis pie secinājuma, ka nepieciešams mikro-vieglā dzīga kāts, lai darbotos ar 2-6 gramiem. Budžets nu 50-100 naudu robežās, tieši džigam, kādi būtu ieteikumi?

hecs7, 5.jūlijs 2018, 15:23[/quot

Šajā budžetā manuprāt ir divi labi varianti- Jau iepriekšminētais Crazy Fish Inspire un Norstream Blaze. Ja runa iet tieši par asaru copi, ja vairāk gribas zandartu un līdaku pamocīt, tad var skatīties uz Daiwa Silvercreek 3-14 vai Savage Gear Finezze 3-12, šiem abiem "čuika" sāksies no 3-4 gramiem, bet būs laba jaudas rezerve ;)
Ja gribas dzīvē pačamdīt, vsi šie kāti ir uzvietas, Mūksalas 72 ;)
andris-gu 05.07.18
Sveiki, visiem!
Iesakiet kātu twicham 250-300 eiro naudinu robežās. Mānekļiem - Rudra, balissongs, rerange, magsquads utt. Vienvārdsakot 110-130mm mailēm!
Ar pašreizējo kātu jūtu, kad īsti nevar iedarbināt šos voblerus!
Būšu pateicīgs par ieteikumiem!

Jurkakulaks, 9.maijs 2018, 10:50

Ņem Aspro 702 MH...nenožēlosi.
Mirbahs 05.07.18
Varu ieteikt Crazy Fish Inspire, iekļautos precīzi 100 euro. Pašam priekš MJ ir Inspire 0.5 - 6 gramiem. Kāts jau man ir otro sezonu un neko sliktu pateikt nevaru. Modeļi Inspire ir visdažādākie. Bet, protams, pirms pērc iesaku apskatīt dzīvē un painteresēties vairāk. ;)
Jurik 05.07.18
hecs7 [05.07.18]: Sveiki kolēgas un ne tikai. Esmu nonācis pie secinājuma, ka nepieciešams mikro-vieglā dzīga kāts, lai darbotos ar 2-6 gramiem. Budžets nu 50-100 naudu robežās, tieši džigam, kādi būtu ieteikumi?
JIGitiem ir Norstream Blaze. Lietoju un atzīstu par pietiekamu esam.
Oktobris 05.07.18
Sveiki kolēgas un ne tikai. Esmu nonācis pie secinājuma, ka nepieciešams mikro-vieglā dzīga kāts, lai darbotos ar 2-6 gramiem. Budžets nu 50-100 naudu robežās, tieši džigam, kādi būtu ieteikumi?

hecs7, 5.jūlijs 2018, 15:23

Variants:
http://www.eboat.lv/lv/makskeresanai/kati/favorite/blue-bird/spinings-favorite-blue-bird-bb-762l-t
skutans 05.07.18
Sveiki kolēgas un ne tikai. Esmu nonācis pie secinājuma, ka nepieciešams mikro-vieglā dzīga kāts, lai darbotos ar 2-6 gramiem. Budžets nu 50-100 naudu robežās, tieši džigam, kādi būtu ieteikumi?

hecs7, 5.jūlijs 2018, 15:23

Variantu daudz, bet šie kāti būs dārgāki. Pārējo zini pats, mikro-vieglā ? Hmm, nu 3-10 testu drīzāk un manipulēt ar auklas diametru...
oceola 05.07.18
Lielajam mailēm izmantoju Zetrix Ambition x, cena gan nav nosauktajā diapazonā, bet nu mazums,
kāts viegls, atsaucīgs, rudra, balissong bez problēmām, augšējais tests 28g

Sveiki, visiem!
Iesakiet kātu twicham 250-300 eiro naudinu robežās. Mānekļiem - Rudra, balissongs, rerange, magsquads utt. Vienvārdsakot 110-130mm mailēm!

Jurkakulaks, 9.maijs 2018, 10:50
hecs7 05.07.18
Jurkakulaks 09.05.18
Sveiki, visiem!
Karlis_K 08.05.18
Sveiki!
Man ir parādījusies iespēja nopirkt šādu lietotu kātiņu pa 150 naudiņām- st croix legend elite ES96MHF2 9.6.
Tikai nesaprotu īsti, vai man to vajag. Kam tāds īsti domāts, un kādās tehnikās ar to var strādāt?

Laviks, 1.maijs 2018, 09:08

Ja kāts izrādīsies nevajadzīgs un sāks putēt kaktā, labprāt atpirktu.
andreiko 08.05.18
andreiko [1.mai]: Viens no labākajiem krasta kātiem, īsts lašenieks. tests līdz 28 gr, praktiski tas nozīmē, ka var šancēt līdz 35 gr.
Var ķert visu, kas plēsīgs - ātrā akcija, tātad var šancēt ar džigu un visām pavadiņu sistēmām, vobleriem, šūpiem, smagajiem rotiņiem un gumijām. Ņem ciet, jauns maksā gandrīz 500 amerikāņu tugrikus.Liels paldies, Andreiko, par izsmeļošu atbildi. Būs jāpērk.

Laviks, 2.maijs 2018, 07:23

Kroikši vispār ir vieni no labākajiem kātiem (pašam ir divi, gan ne tik lepni - garais avids un īsais aikons), tie mierīgi pieļauj pārslodzi, tāds pretstats japošku smalkajiem spiņiem (arī divi tādi ir, viens no tiem ūbersmalki dārgais jamaga blanks upene - torzīts). Tieši kroikši skaitās ļoti uzticami, zivs tos nekad nesalauzīs (vienīgi pac). Ir jau jauki salīdzināt amerikāņu uzticamību (nu tādi kārtīgi lendroveri) un japāņu smalkumu un jūtīgumu, blankas lokanumu. Veiksmi copē, tagad vairs nekur dēties - rudenī būs jādodas medīt pumpainos!
Jevo 08.05.18
Kur var rīgā nopirkt MILO makšķeres?

pliksnis, 8.maijs 2018, 13:35

Pie Agra Bruņinieku ielā ir viss Milo
pliksnis 08.05.18
Kur var rīgā nopirkt MILO makšķeres?
Laviks 02.05.18
andreiko [01.05.18]: Viens no labākajiem krasta kātiem, īsts lašenieks. tests līdz 28 gr, praktiski tas nozīmē, ka var šancēt līdz 35 gr.
Var ķert visu, kas plēsīgs - ātrā akcija, tātad var šancēt ar džigu un visām pavadiņu sistēmām, vobleriem, šūpiem, smagajiem rotiņiem un gumijām. Ņem ciet, jauns maksā gandrīz 500 amerikāņu tugrikus.
Liels paldies, Andreiko, par izsmeļošu atbildi. Būs jāpērk.
andreiko 01.05.18
Viens no labākajiem krasta kātiem, īsts lašenieks. tests līdz 28 gr, praktiski tas nozīmē, ka var šancēt līdz 35 gr.
Var ķert visu, kas plēsīgs - ātrā akcija, tātad var šancēt ar džigu un visām pavadiņu sistēmām, vobleriem, šūpiem, smagajiem rotiņiem un gumijām. Ņem ciet, jauns maksā gandrīz 500 amerikāņu tugrikus.
Laviks 01.05.18
Sveiki!
Man ir parādījusies iespēja nopirkt šādu lietotu kātiņu pa 150 naudiņām- st croix legend elite ES96MHF2 9.6.
Tikai nesaprotu īsti, vai man to vajag. Kam tāds īsti domāts, un kādās tehnikās ar to var strādāt?
bio-r 26.04.18
Kādai tehnikai pamatā domāts Team salmo rockfish kātiņš? Un ar ko atšķiras no tiogas? Abi taču pa lielam jig..ne?
daksa 22.04.18
ja rokas ne no pakaļas aug pats uztaisi kādu vajag blankas un citu var dabūt bez problēmām
Sveiki, vīri!

Meklēju budžeta kātu twicham līdz 50-60Eur robežās.
Skatos, ka Salmo ir X-twitch, Kraft twitch&jig
Jig.lv piedāvā Norstream Rooky
Kā arī lasīju, ka kāds no Favorit modeļiem varētu būt derīgs, piemēram Favorit X1.

Varbūt kāds var padalīties pieredzē? Mani interesē kāts mailēm 90 līdz 120 mm ar svaru līdz 20g

marciic, 20.aprīlis 2018, 15:58

Pirmdien mums jāienāk kravai ar jauniem kātiem tieši norādītā budžeta klasē (kaut kas ~40-45 EUR) no RYOBI - Excia un Zauber. Dabā neesam pārbaudījuši, bet izstādē "sausajā" par to naudu likās ļoti labi, tāpēc arī paņēmām sortimenta paplašināšanai tautas klasē. Tur ir tviča garums 2.10 (ir arī garāki modeļi). Atnāc, aptausti, mož patīk un guļas rokā.

marciic 20.04.18
Sveiki, vīri!

Meklēju budžeta kātu twicham līdz 50-60Eur robežās.
Skatos, ka Salmo ir X-twitch, Kraft twitch&jig
Jig.lv piedāvā Norstream Rooky
Kā arī lasīju, ka kāds no Favorit modeļiem varētu būt derīgs, piemēram Favorit X1.

Varbūt kāds var padalīties pieredzē? Mani interesē kāts mailēm 90 līdz 120 mm ar svaru līdz 20g

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs