Sveiki,tā kā iepriekšējie kāti ir piebeigti,Tad vajadzētu iegādāties jaunus kātus +spoles gruntenēm priekš vimbām.Copēju pārsvarā Gaujā,kā zināms tad straume tur ir paliela un reizēm vajag palielāku svina karoti iemest ,lai varētu esmu noturēt uz vietas.Baigos bomjus ar negribas,gribas jau to vimbu sajust.Varbūt varat ieteikt kādu kātu un spoli pirkt un kur.Neko jau baigi dārgo nevajag,viss lai ir par vienkāršo.Paldies jau iepriekš par atbildēm.
vienkars, 4.marts 2017, 23:31
es tev var piedāvāt federi līdz 150 gr testu raksti PM man 27825078
Sveiki,tā kā iepriekšējie kāti ir piebeigti,Tad vajadzētu iegādāties jaunus kātus +spoles gruntenēm priekš vimbām.Copēju pārsvarā Gaujā,kā zināms tad straume tur ir paliela un reizēm vajag palielāku svina karoti iemest ,lai varētu esmu noturēt uz vietas.Baigos bomjus ar negribas,gribas jau to vimbu sajust.Varbūt varat ieteikt kādu kātu un spoli pirkt un kur.Neko jau baigi dārgo nevajag,viss lai ir par vienkāršo.Paldies jau iepriekš par atbildēm.
Manuprāt, Grabovskis par šo tēmu jau ir runājis, līdz nemaņai.
Aizstaigā uz tuvāko copes veikalu, paņem apm. 3,60m (laikam) fīderi ar panopietnu testu (nepārspīlējot). Varēsi gan balto zivi paķert, gan pavasarī kārtīgu svinu iemest. Par spoli - dari kā sievietes :"Vajag tā, lai viss ir saskaņots!". :D
no spolēm ņēm vienalga kaut daivas lētāko spoli 4000 un par kātiem nezinu ko lai iesaku!
Vai kādam ir bijusi darīšana ar konger medalist feeder 4.20 m 120g. Ebay.uk pasūtot apmēram 60€. Atsauksmes ar nekādas forumos nav. Poļu ražojums.
karusa112, 31.janvāris 2017, 19:07
Man lieka ska ieiši arī tas Dragon ir , bet 1 reizi tik uz jūru biju, biku parabolisks, upēm ezeriem būs ok domāju, kko vairāķ tik tev varēšu pēc wimbi praida pateikt, kad kārtīgi būšu vinu izmocījis.
Vai kādam ir bijusi darīšana ar konger medalist feeder 4.20 m 120g. Ebay.uk pasūtot apmēram 60€. Atsauksmes ar nekādas forumos nav. Poļu ražojums.
Birons.
Vai pareizi sapratu ka fīdera garums ir līdz 4.5 m? Un kurā vietā pirki? Un kādās cenās?
pagājušās sezonas beigās nopirku korejieti 3 90-4 50 ar testu 150 gr. ar pludu neesmu mēģinājis, bet fīderis ir labs. Manā skatījumā labāks par Salmo Elite 3 90 (tests) 150 gr
kāds nezin kur varētu nopirkt fīderi virs 4m. Kāpēc tik garu? Tāpēc ka ir reizes kad izmantotu kā pludiņ makšķeri. Netā Latvijā neatrast, laikam jau nav, bet varbūt kādam ir.
karusa112, 30.janvāris 2017, 11:14
ar bija meģināts , bet saparatu kad fīderis ir fīderis un mačene ir un paliek mačene, man fīderim bija niķis aptīt auklu ap spici un tā man šis eksperiments vienkārši izbesīja, totiesman ir labs fīderis :D
Hecs7. Vai atceries pa kādām naudiņām ņēmi.
interesanti ka internetveikalos nav tāda garuma, forumā kāds ir pieminējis bet tā īsti nopirkt kur nav info.
karusa112, 30.janvāris 2017, 12:20
Nju es uz akciju ņēmu ap 40 eur, pilna cena pie 70bija, aptuveni saucu jo pirkums bija lielāks neatceros.
Hecs7. Vai atceries pa kādām naudiņām ņēmi.
interesanti ka internetveikalos nav tāda garuma, forumā kāds ir pieminējis bet tā īsti nopirkt kur nav info.
Karusa 112
Ir maximums 420 cn garumā , pameklee pa bodēm. Es ņēmu Baracudā pie tam ar izņemamu 2tro posmu ka var 360 vai 420 izmantot. Nebija nekāds krutais nosaukumu neatceros bet viegls un ērts....
kāds nezin kur varētu nopirkt fīderi virs 4m. Kāpēc tik garu? Tāpēc ka ir reizes kad izmantotu kā pludiņ makšķeri. Netā Latvijā neatrast, laikam jau nav, bet varbūt kādam ir.
Ko varat teikt par ziemas makšķerītēm Salmo ICE SOLID STICK un Team Salmo Ice Pike? Kuru labāk izvēlēties strādājot ar ziemas bezinerceni un balansieriem?
runājot par kātiem, interesē karpu kāts nākamajai sezonai, šāds būs normāls? http://shop.salmo.lv/products/27835
soma man 140 cm.
belijs23, 18.oktobris 2016, 20:16
Ar garāku var tālāk aizmest. Vismaz es. Šitam transports 115 cm. Es ņemtu garāku.
Man ir TS Treno 7-24 2.07 m kāts,kāts ir ciets(F) un man liekas,ka pat 130 izm. voblerus varētu labi pavilkt i izraustīt,lai gan man tik lielu vobleru-minnow nav,bet man ir 110 izmēra dažādi vobleri,tos ļoti labi var izraustīt ar šo kātu,P21 cablistu 125F arī var normāli izraustīt.Tā ka vajadzētu derēt tam kātam.Iesaku pirkt ,kad ir kādas labas atlaides,nekā es,pirku,kad to nebija,tā ietaupīsi naudu par labu mantu diezgan.Iespējams ziemas sezonā varētu būt,vai kaut kad tuvāk jau,jāskatās un jāpēta.:))
martinsgrinb, 18.oktobris 2016, 15:11
manliekas tev nickname vajag TS Treno, jo katrā tavā 2. postā tu to piemini!
dev, 18.oktobris 2016, 17:06
Vienkārši ,lai zinātu un pastāstītu,ne jau visi ir lasījuši visu,ko es esmu rakstījis iepriekš,tāpēc arī nezinās,par ko es konkrēti rakstu atsauksmes.:))):))