1 maija atklāšanā uzaicināja uz Usmu veči, solījās parādīt zandartu un asaru vietas. un ja man ir viens 180g kāts tad ar to laikam asari mērķtiecīgi grūti noķert :)
Tad 4 maijā uzaicināja uz Burtnieku, un tur arī cik esmu dzirdējis vairāk ir sporta līdakas, tad nu izdomāju, ka vajag kādu smalkāku instrumentu pamēģināt + arī vasarā Babītē smuki asari ienāk, tad nu lai ir dažādība inventārā un copes metodēs izdomāju palutināt sevi drusku :)
.. man tāds antropoloģisks jautājums !
Kas par iemeslu,, parasti tomēr izaugsme notiek, no mazā uz lielo, bet te otrādi ?
Drīkst protams neatbildēt ! :)
Jon-Hill, 25.marts 2025, 13:29
man ir 1 rotiņš un neviena gumijas zivs zem 20 cm. pilnīga 0 zināšanu.
Os555, 25.marts 2025, 10:49
Nu nu, ir arī mazāki mānekļi par 20cm :D
Davis-Di, 25.marts 2025, 13:25
buster džerki ir, gumijas nav gan :)
kikizozo [25.mar]: JK7 [41m]: Oss555 - pirms brauc uz avotu ielu, ja sanāk, iebrauc Mūkupurva bodē un aptausti CF levin 5-21 (reāli līdz 25gr), 2.15…universāls kāts, skanīgs, labi izbalansēts, īss rokturis, jo avotu ielā nav diemžēl šis modelis, tad būs ar ko salīdzināt! :) man ir šāds, vēlāk pie rokām pielipa Arions :D un šis palika džerkiem:) - pārdot nepārdošu!Man bija CF Versus 3-15 jebat kas par bomi.
Asarim 1-10, max 12g tests mana skatijuma...
Piekrītu, arī šo kātu ņēmu asarim, bet asaru copei par asu bija, tagad krustdēls velk līdakas ar viņu! Kāts ir viegls un 20gr mānekļa met labi!
.. man tāds antropoloģisks jautājums !
Kas par iemeslu,, parasti tomēr izaugsme notiek, no mazā uz lielo, bet te otrādi ?
Drīkst protams neatbildēt ! :)
JK7 [25.mar]: Oss555 - pirms brauc uz avotu ielu, ja sanāk, iebrauc Mūkupurva bodē un aptausti CF levin 5-21 (reāli līdz 25gr), 2.15…universāls kāts, skanīgs, labi izbalansēts, īss rokturis, jo avotu ielā nav diemžēl šis modelis, tad būs ar ko salīdzināt! :) man ir šāds, vēlāk pie rokām pielipa Arions :D un šis palika džerkiem:) - pārdot nepārdošu!
Man bija CF Versus 3-15 jebat kas par bomi.
Asarim 1-10, max 12g tests mana skatijuma...
man ir 1 rotiņš un neviena gumijas zivs zem 20 cm. pilnīga 0 zināšanu.
Os555, 25.marts 2025, 10:49
Nu nu, ir arī mazāki mānekļi par 20cm :D
Oss555 - pirms brauc uz avotu ielu, ja sanāk, iebrauc Mūkupurva bodē un aptausti CF levin 5-21 (reāli līdz 25gr), 2.15…universāls kāts, skanīgs, labi izbalansēts, īss rokturis, jo avotu ielā nav diemžēl šis modelis, tad būs ar ko salīdzināt! :) man ir šāds, vēlāk pie rokām pielipa Arions :D un šis palika džerkiem:) - pārdot nepārdošu!
Arī iesaku Jig.lv , sortiments visiem budžetiem!
Os555 [25.mar]: Ir pienācis laiks kādu asari / zandartu mērķtiecīgi noķert. Iesakat labu universālu sākuma komplektu Kāts + spole + aukla līdz 300 eiro. no laivas cope 100%, Babīte un arī Lielupe tātad gan dziļāki, gan seklāki ūdeņi.
par tehnikām neko nezinu - nedaudz māku tikai tupa ar BB kapāt.
nezinu kas ir dropšots, nezinu kas ir džiggalva ( man nav nevienas), man ir 1 rotiņš un neviena gumijas zivs zem 20 cm. pilnīga 0 zināšanu.
Iebrauc pie Zarazija Avotu ielā;)
JIG.LV
26 520 566
https://g.co/kgs/b8ydFnn
Atvēlētaja budžetā varēsi salasīt labi, labo komplektiņu.
Ja ar visiem nepieciešamajiem loriņiem var tikt skaidrībā attālināti, tad kātu, spoli ieteicams paturēt rokās.
Jā - Ali express utt ķīnas loterijas, lūdzu, nepiedāvat.
Ir pienācis laiks kādu asari / zandartu mērķtiecīgi noķert. Iesakat labu universālu sākuma komplektu Kāts + spole + aukla līdz 300 eiro. no laivas cope 100%, Babīte un arī Lielupe tātad gan dziļāki, gan seklāki ūdeņi.
par tehnikām neko nezinu - nedaudz māku tikai tupa ar BB kapāt.
nezinu kas ir dropšots, nezinu kas ir džiggalva ( man nav nevienas), man ir 1 rotiņš un neviena gumijas zivs zem 20 cm. pilnīga 0 zināšanu.
Es tīri paākstīties paņēmu BFS Kestrel spoli - 157g un tā kā būs dažas komandējuma nedēļas un bail ka vispār nesanāk kkāda laža, tad atradu BFS Fishingfans kātu 1-8g tik vien kā 35€. Vieglais džigs u.c. streetfishing un arī Lv no krasta. Cerams ka Čehijas policija neatņems pirmajā dienā
Man piemēram pašam jūras copei ir PENN Squadron III Travel SW Spin XH 2.4m 75-150g ar Shimano spheros sw6000pg spoli
Par ceļošanas kātu es ieteiktu iečekot šo veikalu tackle-deals.eu/ fishing-rods/travel-rods izvēle ir liela un plaša domāju ka varētu atrast savu kātu

Šitas kāts ir BOMBA !!!
kikizozo [12.mar]: Varbūt kādam ir pieredze ar lidošanu? Kāda ir iespēja paņemt kādu 4-daļīgo kātu mugursomā lidmašīnā? 2m/4 tie ir 50cm.
Vidusjūrai man ir Shimano Catana teleskops 2,40m 10-40g.
Ar 4000 Daiwa Legalis bija super !
Jig.lv ir superīgi traveli Akara Teuri +/- 7-25g tests.
sk. neko tu netirgo.......
Nu,ja...tik to naudiņu vajag iekrāt....Haļavščiki,ibio!
Jā,apskatīties var Youtūbē vai veikalā...
fish1, 14.marts 2025, 15:24
Protams arī nopirkt =]]
Jā,apskatīties var Youtūbē vai veikalā...