atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Bārtas upe

Girts7 19.04.10
Svetdien tuksa cope.
Kodijs 16.04.10
Bārta šodien tukša!
Girts7 14.04.10
Kapec tad tos tiklus neiznemi un nesagriezi. Man paris gadijas es tos savacu un kirdik viiem.Jocigi jau bija ka ar kadu koku nedabu. bet ja visi vienaldzigi skatisies tad bus upes maz zivis.
kuzijs 14.04.10
Beigsies vimbu žors un upe paliks klusa un mierīga....variantu daudz - inspektori, aizliegums uz gadiem 3(bet kur tad žorīs vietējie Liepājas fišmeņi)
grūti teikt.....varbūt tomēr ekologiem un zivju audzētājiem būtu jāpapūlas par licenžu naudu utt.jo
žēl upes...izmirst.
zhimis 14.04.10
Vakar no 12. līdz 16. trīs vimbas,divas pusceļā atkabinājās.Laiciņš super.Tas vis netālu no bijušajiem piena kombināta telšiem.
ainvit 13.04.10
Vasarā esmu braukājis mazliet ar laivu pa Bārtu.. braucu maz bet tīklu bija daudz. Tas arī ir par iemeslu zivju daudzumam upē.
Brusis 13.04.10
Drīzāk,tur inspektoru vairāk,nevar ķert maisiem.
aakkis 13.04.10
Tur varbūt pa copi dārgāk jāmaksā?
Girts7 13.04.10
Laikam tur jau izsmelts viss ka skrien pa 100 km.
gulbis37 13.04.10
a kas,braljukasiem savu upju leishos truukst?
Girts7 13.04.10
Vispār jau zive ir Bārtas upē. Tikai ja Broļi un Liepājas Džeki (kas latviski nemāk) neņemtu Visas tās mazās zemēra zivis tad jau būtu ok. Un Viņiem deguns kā suņiem saož visas labās vietas un izslauka tukšas gan atļautā veidā un arī neatļautā.Un vienreiz tur kur es sēžu uz copi bija arī inspektori.Protams nevienam neko neizdarija tikai aizdzina. Vai tam ir jēga.
Kodijs 13.04.10
Shodien viens vimbuks ap 16:00, bet 6u stundu laikā! Netālu no Lietuvas robežas!
gulbis37 12.04.10
mucinsh,nu vajadzeetu baartaa partraukt jebkura veida copi vismaz uz gadiem pieciem,ta jau buutu ok:)
mucinsh 12.04.10
Teikšu tā ka, ar katru gadu Bārtas upe paliek arvien tukšāka. Ja pirms 2 gadiem pie Nīcas varēja dabūt 2-3 līdakas (pa kādai mēra arī), pa kādam smukam asarim, tad pēdējo reiz kad biju, nobridu kādus 2-3 km pa upi uz augšu un rezultāts šokējošs - 1 sapalēns, 1 caurspidīgs līdacēns un pāris zirgazobi. Nevienas nopietnas copes. Vai tiešām upe ir palikusi tik tukša? ja tā, tad diezgan bēdīgi, tuvākā, kas pieejama.
stakeris 12.04.10
Gun4ar,kura rajona keri,ja nav noslepums?
Kodijs 12.04.10
6dien cope laba, man kā iesācējam neviens vimbuks! Kolēgas pa diviem savilka 9as! 5dien lietuvietis ar bij bārtas upē dabūjis līnjuku uz 1,800!
Gatizs 11.04.10
Shodien....Barta pie Nicas galiigi neneema...laikam vajadzeeja braukt kaut kur taalaak uz augshu...tie kas bija augstaak tiem fisha bija!!!
sileniex2 11.04.10
te laikam daudzi no liepājas. tai skatitā es arī, precīzāk otaņķi
Kaspich 11.04.10
Šodien Bārtā vimbu normu savilku pīpējot, i' ko atlast vāļā vēl bija... Topā atkal krevete ar baltiem.
braliukas 11.04.10
privet, bratja. Tak iscio vimba nebiriot v barte.. U nas v Litve po nimnozko tolko..

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs