Biju šodien jau mēģinājumā,nepacietīgais es :D ja netraucè šur,tur ledus gar krastu,tad viss ir ok un notiek,vienīgi duļķītis gan paliels un neaizmirstam ka bez 1,2,3gr ir arī lielāki svariņi :) ne asakas
gugumons, 25.janvāris 2017, 17:17
klausos,jūs ar Flako pa to bārtu darbojaties intensīvi ar MJ,es te pierīgā nu jau otro sezonu intensīvi esmu dragājis ar mj,kaut kāts tieši priekš mj,0.4-5 g tubulars,aukla sunline small game 0.3 spole arī 175g svarā,,,,,,nu nezinu ko es daru nepareizi veikā,,,varbūt jūs kkādas superauklas lietojat,,es vnk nesaprotu kāupē vsp var darboties ar 1,2,3g svariem,man pat ezeros,nu ja ir ideāļs laiks,ka protams ir reti kad,pat pie mazākā vēja es vnk nevaru ar tiem svariem neko sajust,nu vnk nevaru,liekas ka māneklis dzīvoo tur pa leju pats savu dzīvi,nekādas kontroles,kur nu vēļ upē,kāāāā,,,tapēc esmu pilnībā pārgājis uz atvadnoju..????? :D
Biju šodien jau mēģinājumā,nepacietīgais es :D ja netraucè šur,tur ledus gar krastu,tad viss ir ok un notiek,vienīgi duļķītis gan paliels un neaizmirstam ka bez 1,2,3gr ir arī lielāki svariņi :) ne asakas
Kas notiek upē ar līmeni? Drazas ir izgājušas? Doma sestdien braukt atklāt fīder sezonu.
ksrocker, 25.janvāris 2017, 12:05
Skatoties meteo.lv atskaiti ir cerības, ka nedēļas nogalē noteikti var atkal pievērsties vasaras copes rīkiem. Nokrišņus nesola, ūdens līmenim vajadzētu būt visumā jau strādāšanai piemērotā atzīmē. Ceru, ka tā arī būs.
Kas notiek upē ar līmeni? Drazas ir izgājušas? Doma sestdien braukt atklāt fīder sezonu.
Upe izsmelta :) Atvainojiet,tā sanāca,vajadzēja tā pavairāk zivju :)....
Nu ja . Braucu garam kandriz katru dienu viri ap 50 sez. Un visi gandriz letini,betvinfo neviens neieliek. Ka jau kartigi latvieshi. Jo ja jau nekertos tad sen jau butu pilns forums ka upe izsmelta utt.
Skorb, 17.janvāris 2017, 15:46
Pats neesmu bijis uz upi vēl šogad, bet ar lomiem ir dažādi pēc copes kolēģu informācijas. Ne jau atskaite ir tas, kas liek braukt uz copi. Vietas izvēle pēc savas čujkas un poņas ir viena laba padarīšana, kas var sagādāt gan patīkamus pārsteigumus, gan arī vilšanos. Bet visas tās ir emocijas, kas copes procesu padara tik azartisku un baudāmu. Citreiz tas ir atkarīgs no zivīm, citreiz no mums pašiem. Ne asakas! ;)
Nu ja . Braucu garam kandriz katru dienu viri ap 50 sez. Un visi gandriz letini,betvinfo neviens neieliek. Ka jau kartigi latvieshi. Jo ja jau nekertos tad sen jau butu pilns forums ka upe izsmelta utt.
Kāds varētu pateikt kāds Bārtā ledus un kă ar virsū tikšanu?
maris, 15.janvāris 2017, 18:42
Nīcas pusē itkā normāls, pie tilta sēž pāris vīri, gar malām arī viss sauss takā problēmas it kā nav. Arī uz augšu no tilta gar malām redzams ka ir urbts. Kas ar pašu copi nezinu. Ne asakas.
Kāds varētu pateikt kāds Bārtā ledus un kă ar virsū tikšanu?
Šodien,copēšanai ideālos laika apstākļos,zivīm apetītes nekādas.
Pie tilta izmānīju 3 asarīšus,bet mājupceļā vēl pāris stundiņas padarbojoties 13-tā km,1 asarītis un ķīsis.
Piektdie pabiju uz vēdzelēm ,viena copīte bija bet nekā.Sāku copi ap četriem un pirmā cope pārsteigums,līdaka 51 cm uz bļitkas ar raudas gabala.Zinu ka citim gāja daudz labāk 1.5kg vēdzele.
Piektdie pabiju uz vēdzelēm ,viena copīte bija bet nekā.Sāku copi ap četriem un pirmā cope pārsteigums,līdaka 51 cm uz bļitkas ar raudas gabala.Zinu ka citim gāja daudz labāk 1.5kg vēdzele.
dzosua eto bilo bi ocen kruto!
Na barte neobišhaju chto pajmaem. No estj mnoga drugix rechak gde mozna pajmatj.
Mozet kakto sabirjomsja da siezdim za tajminjam.
Signat ti s LT
dzosua, 11.janvāris 2017, 14:17
Da ja iz LT iz Klaipeda
Privet vsem, spasibo za atveti. Kazetsa sprosil krasivo ir druzno, nenado napadat i serditsa. Hociu vseh uspokojet-u menia jest sto poest i ja nejedu k rekam s vilkom. Da, u nas jest mnogo urodov, no nemence cem u vas. Jesli ne izmenitsa sovetskij podhod k ribalke "obezatelno nado poimat kak mozno bolse ribi i nasrat gde popalo", to tak budet vezde. A o teh bolnih katorije probivajet avtomobilnije kalesa ja vapsie nebudu govorit... pust svaju rabotu delajet inspektora. Jeshio ras sposibo za atveti i zelaju krasivih momentov na prerode.