atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Bārtas upe

gugumons 12.09.16
Zinu kas augštece,kas lejtece...,tikai augštece ir plašssssss jēdziens :) tapēc jautāju. Piem no šeķa uz manu māju,ar augštece :) no manas mājas līdz šeķim lejtece. No kurs puses lūrēt. Bet ok ,,tik stulbus jautājumus neuzdošu vairāk :D man vakar desmit izcila izmēra raudas,un 4 zaļās,divas no tām mēra,bet visas 4 turpina peldēt :) kaut kā tā. Ak jā,visas noķēru LEJTECĒ :)
Gedis 12.09.16
Vakar bijām aizbraukuši uz bārtu, asari ir, līdakas zemmēru ķērās, šogad tikai otro reizi tur bijām. Caurbraucot ezeru aiz trubas uz bārtas pusi vnk šausmas, nenormāls aizaugums, cik sapratu tas šaurais ceļiņš skaitās izpļauts - vismaz varēja tik cauri bez apstāšanās. Ja situāciju nekontrolēs tad ezers nākamgad tur būs par visiem 80% noklāts ar to zāli.
MrDaniiC 12.09.16
Augštecē,tas ir Bārtas pusē,jeb zemāk uz Nīcas pusi??? :)

gugumons, 3.septembris 2016, 18:05

Augštece.- ar seju pret straumi
Iztece/leja - ar seju pa straumei
Flakais 11.09.16
Nebiju apciemojis upi ar makšķeri kopš vasaras sākuma. Bet šovakar izdomāju, ka jāatklāj rudens sezona un upe ņem un vēl ar pārsteigumiem mani sagaida. Paldies upei un tiekamies nu jau biežāk. Ne asakas! ;)
Girts7 07.09.16
Vakar biju Bārtā ar mikrodžigu. 7 zemmēri viens bonusiņš asasrs 400 gr. un daži tādi ap 150-200gr nekas īpaš.
ajdz50 04.09.16
Šoreiz tas bija uz leju.Vakar un śodien arī viens zināms copmanis arī diezgan labi saķēra ,tajā paśā vietā.
gugumons 03.09.16
Augštecē,tas ir Bārtas pusē,jeb zemāk uz Nīcas pusi??? :)
ajdz50 02.09.16
Savaigas ziņas.Šodien augštecē uz diviem smukas raudas 19 gab.Ņèma gan tikai kukurūzu un līdz 11.00 bet smukas ,daźas siļķes lielumā.
JaxS 04.08.16
Sveiki! Kas jauns dzirdēts par upes zivju apetīti?
seeris 11.07.16
Viens mazs līdacēns pēc īsas fotosesijas peld tālāk :D Svainim ar tārpiem gāja drusku labāk, bet nu ar to vin nepaēst.
krakskis 07.07.16
Mēģinu saprast, nedēļas nogalē vērts mēģināt ņemt līdzi spiningu uz laukiem, vai labāk tomēr iet sēņot :D Negribas pa tukšo starppilsētu busos vazāt līdzi...

seeris, 7.jūlijs 2016, 10:09

Copes rīkiem vienmēr ir jābūt līdzi! :)
seeris 07.07.16
Mēģinu saprast, nedēļas nogalē vērts mēģināt ņemt līdzi spiningu uz laukiem, vai labāk tomēr iet sēņot :D Negribas pa tukšo starppilsētu busos vazāt līdzi...
krakskis 12.06.16
Šorīt upē mēģinot izmānīt balto zivi, piecas stundas cīnījos ar asariem, lielākais 5cm :), un tā veselīgi noguris bez baltās zivs aizbraucu mājās.

JaxS, 12.jūnijs 2016, 18:57

Arī man cope Bārtas upē vairākkārt ir beigusies ar līdzīgiem panākumiem.
JaxS 12.06.16
Šorīt upē mēģinot izmānīt balto zivi, piecas stundas cīnījos ar asariem, lielākais 5cm :), un tā veselīgi noguris bez baltās zivs aizbraucu mājās.
seeris 08.06.16
Nedēļas nogalē plānoju sarakt tārpus un mēģināt ķepu Bārtā :)

seeris, 3.jūnijs 2016, 09:42

Kur tārpu peldināšanas rezultātu atskaite?

krakskis, 6.jūnijs 2016, 13:01

Kaķis nosprieda, ka es par viņu ņirgājos - pārnesu vien divas sīkzivis :D
krakskis 06.06.16

seeris, 3.jūnijs 2016, 09:42

Kur tārpu peldināšanas rezultātu atskaite?
seeris 03.06.16
k442 23.05.16
Vakar pēcpusdienā pacepinājos saulē upmalā, bet tukšā nepaliku - no trijiem līdz pieciem ar makšķeri (slieka) un spiningu (rotiņš) tiku pie 7 asariem 1,3 kg kopsvarā, lielākais ap 400 g.
gugumons 22.05.16
Lìmenītis nu jau ok,duļķītis minimāls,cope pa dienu nekāda,nu vis maz man,bet mēģināšu pēc stundas kas būs :)
matiss811 20.05.16
Vakar vakarā biju pie upes, vienkārši paskatīt vietas uz līni, līmenis šķiet, ka vēl ir, bet ūdens normāls, nav kafija ar pienu.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs