Kas ar asariem uz džiguli-džiguli?
Kas ar vimbām?
azaris, 4.marts 2016, 13:38
Informācija, protams, dažāda, bet ja uztrāpa vietu un laiku, var arī ko dabūt, nav tā, ka galīgi neķeras. Izskatās, ka līmenis arī ir normalizējies upē.
Kas ar vimbām?
azaris, 4.marts 2016, 13:38
personīgi man 2 dienu laikā vēl nav neviena gadijusies.. klīst runas ka esot parādijušās
Man savukārt šodien divi asarbērni :) piecas līdaku pusaudžu copes un viena realizēta cope - līdaka 2,300g ,palaidu lai peld un vairojas,tām tak tūlīt kāzu valši un kas tik vel ne :) kaimiņš uz vimbu sēdēja,un pie trijām arī tika.
Šodien atgriezos mājās sauss, nevienā bebru caurumā neiekritu.:D Pēcpusdienas saulītē tik silti, tik silti...gluži kā pavasarī. Veči sēž uz vimbu, pa kādai arī ķeras. Mēs ar asariem šodien uz Jūs...
četras copes, puse no tām realizētas, kaut kā slinkums man tos kacināt, būs uz gruntenītēm jāpasēž, tikai to laiciņu gribētos kā šodien. Ne asakas! :)
Šovakar izmānīju 3 vimbas,bet kolēģis 2 mazus vēdzeļbērnus un sapalēnu.
Man gan cope tāda, ka pat nedabūju plaušu izvēdināt...iepēros bebru caurumā un paliku mazliet slapjš, varētu teikt, ka peldēšanas sezona ir atklāta. Paspēju gan ar vienu smuki zivi pacīkstēties, bet paliku zaudētājos...:)
Šodien upē līmenis mazāks kā nedēļas sākumā,copītes tādas dīvainas bija,vai nu knapi jūtami piesitieni ar rezultātā izvilktu pienācīgu zivi,vai pretēji uzsit ka kāts roku riktīgi purina un rezultāta asarīši zem 100g,ūdens ar duļķīti,bet zivs priekšroku deva tumšajiem ,,manssssiem,, nu kaut kā tā...
Man šodien,galīgs kreizī cops sanāca :) aizbraucu uz pašu galu kur Bārta slaidi iegriež uz ezeru,divi metieni un zvans no mājām (kāda atslēgas aizmirsusu):) aizvedu protams,atslēdzu durvis,sadomāju karstu tēju ieidzert un atpakaļ uz upi...beeeet dzerot tēju,skatoties jūtūbē kā puiši copē citās zemēs,iemigu :) pamodos tik ap 15,un nogāju pie mājas tepat iemērkt silikonu,trīs metieni,trīs līdakas,nu,ja tās var tā saukt,it kā jau mēra,bet...nu bērni manā skatijumā,visi peld tālāk,tāda man cope Bārtā šodien :)
Šodien atkal pie upes. Slapjums no gaisa gandrīz visu laiku, vējš mērens, kurš uz pēcpusdienu iegriezās no R puses, kas ļāva 4 gramīgo ausaini lidināt tālu tālu, bet īpašas jēgas no tā maz, jo straumīte jūtama. Vakardienas spots arī šodien aktīvākais, tajā 5 asari, Toselītē vēl divi. Izmērs 150-300 grami. Rīta cēlienā uz pavadas sistēmu pieteicās kaut kas dikti smuks. Pēc uzvedības likās, ka asaris. Pavazāja mani sekundes piecpadsmit un aizlaidās tā arī neatrādījies. Bija vēl daži shodi. Tādā laikā gan normāla cilvēki sēž mājās...:D
Vakar no rīta brīdi vēl šaubījos - braukt vai nē, izlēmu braukt. Rezultātā sezona atklāta ar smuku, sudrabainu vimbu pārīti. Šodien, kā redzams tīmeklī, ūdens līmenis sāk celties, laikam kādas dienas upē nebūs ko darīt pēc šitiem slapjumiem no gaisa.
:) man ar šodien nekā īpaši neķērās,pāris asarīši,palaidu lai peld,izņemot vienu,kam laikam vienīgajam bij apetīte Bārtā šodien nu tā pa īstam,par cik copēju uz (otvodnoj) tad ierija tā,ka ne gumiju,ne ofsetu mutē nemaniju,tāda sjūta bij it kā uz auklu vien copēju :) un laikam jau vienu brīdi mētājām tos mānekļus blakus...
Šodien jau pilnvērtīga copa Bārtā ar MJ. Straume un līmeņi jau pavisam lādzīgi, tik tās zivis īsti gan atrast man pārāk nevedās. Viens punkts gan nostrādāja, tas arī to dienu no nulles izglāba. Asari arī tur bija začotnie - 6 gabali visi svarā 300-500 gramu robežās (uz aci, jo nevienu nesvēru, jo uzreiz laidu vaļā). Bija gan uz Tiogu, gan Ballistu, gan Hogiju copes. Ne asakas :)
Vienmēr, ķerot vimbas, ir pliči. Tie šogad neuzsit asini, gaidot vimbu?
azaris, 19.februāris 2016, 23:08
Pagaidām visa veida sīči ir ļoti neaktīvi.Vakar sēdēju mežā virs Seska nama un tur vispār nebija nevienas liekas copītes.
Vienmēr, ķerot vimbas, ir pliči. Tie šogad neuzsit asini, gaidot vimbu?
Šovakar no pl.16:00-20:30 1 vimba,1 vēdzelīte un tumsā nezināma,bet laba izmēra zivs norāvās.
Sestdien bārtā uz mj vispār tuksais.... Sodien pie mecha gan dabuju
Šodien ar izlauzos līdz Bārtas krastiem ar MJ!
Stāsts arī ar to beidzās... Laikam pa vēlu! Uz pašu vakaru nemācēju atrast īsto vietu!
Man gan nestāsti kur copē,pareizāk es neprasīšu nemaz :) un jā,visus Flakais video jūtjūbī :) izstudēju :p un šodien biju līdz satekai ar Toseli,no sava namiņa (tas nedaudz uz augšu no tilta ap 300m) straume,ok,līmenis ok,cope ok,izmērs :(:(:( toties otrā krastā drugeļi no LT vimbu bērnus ķēra.man strādāja LJ ornžais un gandrīž melnais vibrītis,bet uz sistēmu (otvodnoj) tā kaut kā.
gugumons, 11.februāris 2016, 17:28
Šodien pēc trijiem ar uz turieni taisos. Iznāc поболтать и покурить