atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Bārtas upe

Norris 03.12.15
Ar vēdzelēm pagaidām baigais klusums.
Flakais 03.12.15
Leiši pat esot TV raidījumu mēģinājuši filmēt, bet tas gan bija vakar...;) Ja par zivīm, tad asaris dažos punktos apgrozās. Vakar bija aktīvs, šodien atkal nē. Vairāk interesē, kad vēdzele sāks kustēties. :)
janks 03.12.15
šodien sanāca braukt uz Nīcu. Būtu grēks līdz upei neaizbraukt. Laikam tilta rajonā kāds Leišu portāls atvēries, abos krastos leitiski vien, leitiski vien... laikam ka stintes Liepājai tuvojās, ka broļi tik aktīvi rosās :D

bet ja par zivīm, tad tajā stundiņā nekā, viens leitis asarīti gan dabuja, bet aplam mazu..
U-dens 29.11.15
Jā, šodien bija laba copes diena. Vispār jau Bārtā zivju nav. A kur kur viņas ir... ir liels noslēpums. Ne pasakas:D
Flakais 29.11.15
Ir taču tā copmaņu tauta mazohisti. Laika apstākļi atkal sasolīti ne tie labākie, ar vēju un lietu, labāk mājās sēdēt, bet kaut neliek mieru. Pēc vakardienas nagu saldēšanas, šodien temperatūra jau pakāpusies līdz pat sešiem grādiem. Rīta pusē arī vējš minimāls un tieši vienu stunda arī zivij bija pavēries, jo 90% šodienas zivju noķertas tieši tajā stundā. Lomā, protams, asari un kā par brīnumu neviens nebija mazāks par 200 grami. Skaita ziņā gan nekas dižs, kādi padsmit bija. Bonusā viens 650 gramu vērtē. Tuvāk vienpadsmitiem caur mākoņiem paradījās saule un arī vējš pieņēmās spēkā, tad arī cope apklusa un tad tikai pa retam. Bet šodien bija jautrāk nekā vakar. Ne asakas! :)
Flakais 28.11.15
Šodien asaris diezgan aktīvs. Intereses pēc paskaitīju-36 asari. Izmērs gan ne visai, pārsvarā no 100 līdz 250 gramiem. Kādi astoņi 300 gr., viens 400 gr. Tā ka bez bonusiem.

Norris, 28.novembris 2015, 22:25

Meistars arī vannā zivi noķers...;)
Norris 28.11.15
Šodien asaris diezgan aktīvs. Intereses pēc paskaitīju-36 asari. Izmērs gan ne visai, pārsvarā no 100 līdz 250 gramiem. Kādi astoņi 300 gr., viens 400 gr. Tā ka bez bonusiem.
Flakais 28.11.15
Nezinu kā citiem, bet tie laika apstākļi, kas šodien bija pie Bārtas nekādi nav saucami par komfortabliem. Pirmkārt jau brāzmainais D vējš, nu nepatīk man tas, jo iet tieši pa upi un strādāt ar MJ paliek pagalam nekomfortabli. Otrkārt, temperatūra - tāda, ka nagi salst. Kaut cik situāciju glāba neoprēna cimdi, bet tik un tā pirksti zaudē jebkādu jutību. Temperatūra nereizi neuzkāpa augstāk par plus vienu grādu. Nedaudz labāki apstākļi tilta rajonā, bet nav īsti mana mīļākā vieta. Bet kas ar zivīm to neilgo laiku, ko izturēju - viena mēra līdaciņā, pāris asaru, trīs shodi un dažas copes. Nekas dižs, bet arī pārāk necentos, jo šodien gribējās komfortu, bet nekā, tikai daudz svaiga gaisa, kas arī nebija mazsvarīgi pēc nedēļas darba ofisā. Ne asakas! ;)
Alibeks 22.11.15
Tā kā "dīdītājs" dīdīja, tad šodien ap 10.00 biju pie upes. Jā, nu kaut kā tā, kā vakar spriedām. Līmenis augšā, ūdens duļķis un draza pa virsu. Ar to 5gr darboties varēja, tik riņķi sala ciet, un tur kur tiku klāt asarīši ar mani nedraudzējās. Iespējams ka tādos apstākļos vēdzeles ir atsaucīgākas :). Lai jums veicas!
argo31 22.11.15
Ne jau visur ir tik traki
U-dens 22.11.15
Ja ir brienamie zābaki tā lai līdz ceļiem droši ūdens nesmeļas iekšā tad var kaut ko domāt par pieiešanu pie krasta un iemest.....
argo31 22.11.15
argo31 22.11.15
Var jau apskatīties ezera līmeni, tas būs vairāk upes lejasgalam.
U-dens 22.11.15
Te būs jāprasa padoms kādam vietējam, kas var noskriet līdz upei. Līmenis grafikā gan ir Dūkupjos, bet tas noteikti vistiešāk atsaucas arī uz lejteci. Cik atceros iepriekšējos gadus, tad ar komfortu esmu ķēris, kad līmenis ir 1,50 m(bija vajadzīgs gan brienamais kombis, lai copes vietām piekļūtu). Man liekas, ka esmu ķēris arī pie līmeņa 2,00, bet to vairs tā apgalvot nevaru. Ja zivis apakšā ir, tad var mēģināt to arī ķert, tik cik tagad tas tāds krass apstākļu maiņas posms, kas zivīm var nepatikt. :)

Flakais, 21.novembris 2015, 20:48

Nu es arī esmu ķēris pie 2m, bet arī domāju, ka tas straujais līmeņa lēciens, plus vēl nesīs visādu drazu...

Alibeks, 21.novembris 2015, 20:55

Bārtā vakar sanesumi tādi ka liekas pali sākušies vai upei caureja, reti kurā vietā var iemest, straume liela. Mazāku par 5g vispār neiespējami redzēt kā spice reaģē....vienu 300 gr svītraino izdevās izraut,bet pārējā laikā ne piesitiena...
Kā Bārtā šogad ar vēdzelēm.???
Alibeks 21.11.15
Te būs jāprasa padoms kādam vietējam, kas var noskriet līdz upei. Līmenis grafikā gan ir Dūkupjos, bet tas noteikti vistiešāk atsaucas arī uz lejteci. Cik atceros iepriekšējos gadus, tad ar komfortu esmu ķēris, kad līmenis ir 1,50 m(bija vajadzīgs gan brienamais kombis, lai copes vietām piekļūtu). Man liekas, ka esmu ķēris arī pie līmeņa 2,00, bet to vairs tā apgalvot nevaru. Ja zivis apakšā ir, tad var mēģināt to arī ķert, tik cik tagad tas tāds krass apstākļu maiņas posms, kas zivīm var nepatikt. :)

Flakais, 21.novembris 2015, 20:48

Nu es arī esmu ķēris pie 2m, bet arī domāju, ka tas straujais līmeņa lēciens, plus vēl nesīs visādu drazu...
Flakais 21.11.15
Flakais 21.11.15
Alibeks 21.11.15
šodien, lai nebūtu jākaujas ar bērnudārzu uzliku 2,9". 2 Asari 150 un 250gr. Labi eksemplāri arī aizgāja. Daudz gumijas palika zemūdens zaros. Vispār neesmu starā par tādu makšķerēšanu....Drīz būs pilna Bārta ar gumiju ja tā turpināsies.... Cerams ka asari nesāks izmantot savos nolūkos :D

U-dens, 18.novembris 2015, 20:50

Nu paskat, kā tavas gumijas upē pacēla līmeni :))
Vai rīt maz būtu vērts braukt? Spečuku viedoklis?
U-dens 18.11.15
šodien, lai nebūtu jākaujas ar bērnudārzu uzliku 2,9". 2 Asari 150 un 250gr. Labi eksemplāri arī aizgāja. Daudz gumijas palika zemūdens zaros. Vispār neesmu starā par tādu makšķerēšanu....Drīz būs pilna Bārta ar gumiju ja tā turpināsies.... Cerams ka asari nesāks izmantot savos nolūkos :D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs