atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Bārtas upe

erx88 14.03.15
Sovakar ari 2 stundas pasedeju ar fideriem cerot uz kadu vimbu dazas vimbu copes bija noteikti bet krasta ta ari nedabuju nevienu! Limenis labs straume ok jamegina pa nedelu kad bus vairak laika!
Dzeerve 14.03.15
šodien ar fīderi rezultāts bēdīgs, uz diviem 1 rauda 200gr svarā un pāris plicīši
Lapinens 14.03.15
sodien 1 maza vimbina un sapalens! pasas beigas cope un pāris metrus laba cīņa un rezultāts iztaisnots āķis....
beastmaster 14.03.15
šodien 1 vimba (no 14- lidz 18) sakarīga izmēra..bet tā švaki kopumā,kaut straume un līmenis ļoti labs
Estrella 14.03.15
Man ar vakar neizdevās nevienu vimbu piemānīt.Nosēdēju no plkst. 18-23 netālu no Nīcas tilta cerībā ka varbūt uz tumsu vēl kādu vēdzeli varētu izmānīt,bet arī tā nepieteicās.Šogad tik pie vienas vimbas izdevās tik 8.martā .Bārtas dāvana sieviešu dienā:-)))Bet tā kā laiciņš superīgs,tad šodien mēģināsim atkal.
Dzeieirs 14.03.15
Vakar no 14-30 lidz 19-00 4 lielas raudas un 1 plicis. Tas pie Nicas tilta. Vimbu joprojam nav.
krakskis 13.03.15
Šovakar no pl.16:00 līdz tumsai pasēdēju ar fīderiem. Uzkabinājās 500g brekšabērns un mazs sapalēns.Pie vimbas netiku.
Lapinens 13.03.15
vakar vienu smuku vimbu izdevās izmānīt! straume taisnajā posmā praktiski vairāk nav...
copings 13.03.15
nu kāds līmenis? ir pazīmes no vimbām ?
ksrocker 11.03.15
Vimbas parādīsies kad nokritīsies līmenis, tā pat kā pirms divām nedēļām varēja pa dienu normu salasīt tikai jazina vietas.
Dzeieirs 10.03.15
Barta straume minimala, zales neiet, vimbu ari pagaidam nav. Sodien no 14.00-18.30 -3 plichi grami 300- 400,
kuzijs 10.03.15
Toselē tā ir ...pirmais siltums aprīļa beigas...tad cope pazūd un tad pēc Jāņiem atsākās........
Dzeieirs 10.03.15
Starp citu ari tagad keras, un ne tikai Tosele.
Dzeieirs 10.03.15
Tosele jau gadus 20 atpakal marta keru linus. Ta ka par tiem liniem marta ir 100% taisniba
Es pievienojos Žimim.
zhimis 10.03.15
Ap aprīli,tikko ledus pazūd, Toselē vīri jau gadiem velk labus līņus,piedevām lielā skaitā.Tas notiek apmēram 2-3 nedēļas katru gadu.Pēs tam pazūd.
Flakais 09.03.15
Man kautkā šitam neticas. Parasti līnis sāk ņemt ap maija vidu,varbūt pa kādam trāpās nedaudz agrāk bet nejau martā. Drīz kāds teiks ka vēžus ķer decembrī no ledus. :D

ksrocker, 9.marts 2015, 20:51

Ar šīm pēdējo gadu dīvainajām ziemām zivītei arī novirzes var būt...:)
ksrocker 09.03.15
Man kautkā šitam neticas. Parasti līnis sāk ņemt ap maija vidu,varbūt pa kādam trāpās nedaudz agrāk bet nejau martā. Drīz kāds teiks ka vēžus ķer decembrī no ledus. :D
krakskis 09.03.15
Sveiki copmaņi! Dzirdēju nostāstus no kāda vīreļa, ka bārtā esot dienas kad aktīvi līņi nākot, tā īsti negribējās ticēt, bet kas zin..? Varbūt kāds no jums varētu to apliecināt, vai gluži otrādu, noliegt. ???

copings, 9.marts 2015, 10:45

Arī es esmu dzirdējis,bet līņi trāpoties vecupē un Toselē.
Flakais 09.03.15
Sveiki copmaņi! Dzirdēju nostāstus no kāda vīreļa, ka bārtā esot dienas kad aktīvi līņi nākot, tā īsti negribējās ticēt, bet kas zin..? Varbūt kāds no jums varētu to apliecināt, vai gluži otrādu, noliegt. ???

copings, 9.marts 2015, 10:45

Nostāstus esmu arī dzirdējis, bet izmērā gan neesot bijuši ko vareni.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs