atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Venta, cope praktiskā

Artx 16.01.20
BAigars [16.01.20]: Te atkal klusums. Tieši Latvijā lašveidīgos ķer tikai Salacā un Gaujā?
Lai gan fb dažas bildes ir redzētas, bet nu kopumā maz info.
Kāds kaut ko ķer? Kā ar lašveidīgo daudzumu šogad upē?
Tas klusums var būt mānīgs. Klusē jo nav, klusē jo ir :))
BAigars 16.01.20
Te atkal klusums. Tieši Latvijā lašveidīgos ķer tikai Salacā un Gaujā?
Lai gan fb dažas bildes ir redzētas, bet nu kopumā maz info.
Kāds kaut ko ķer? Kā ar lašveidīgo daudzumu šogad upē?
Zutis0072 03.01.20
Vakar Ventā vienu vēdzeli izcēlu jalaiž šodien ari
NeoZb 03.01.20
Sanders [01.01.20]: Tāpēc jau es tik pa kluso,pie Kuldīgas tilta...:)

Malgomajfisk, 1.janvāris 2020, 20:38
Neslēpies aiz tilta.
Ej tuvāk rumbai... ;)
No rumbas ērtāk! :)))))
NeoZb 03.01.20
ArturoDo [01.01.20]: Šodien atklājot sezonu Ventā mums apaļa 0. Vēl vienam copmanim, ar kuru parunāju, tas pats. Kā citiem?
Atklāji sezonu uz ko? Par ko jāatskaitās citiem?
:DDDD
Bīstami,var aizskalot...:)
Sanders 01.01.20
Tāpēc jau es tik pa kluso,pie Kuldīgas tilta...:)

Malgomajfisk, 1.janvāris 2020, 20:38

Neslēpies aiz tilta.
Ej tuvāk rumbai... ;)
Tāpēc jau es tik pa kluso,pie Kuldīgas tilta...:)
Bebrs 01.01.20
Citiem iestājies divu gadu liegums.Nedrīkst daudz runāt...

Malgomajfisk, 1.janvāris 2020, 19:58

Par ko? Kaut gan 2 gadu liegumu makšķerēt Ventā, LM zonā var "atrauties" neatskaitoties par lomu.
Citiem iestājies divu gadu liegums.Nedrīkst daudz runāt...
ArturoDo 01.01.20
Šodien atklājot sezonu Ventā mums apaļa 0. Vēl vienam copmanim, ar kuru parunāju, tas pats. Kā citiem?
Bebrs 23.12.19
Tak visu, ja grib var ātri atrast
1 MN pa nakti copēt neaizliedz, ja nu vienīgi ierobežojumi sakarā ar LM
2 LM Ventā ir tikai vienā posmā, google ierakstām "licencētā makšķerēšana ventā"
3 Pašu pirmo izmet nolikumu, kas ir spēkā līdz 31.12.2021
4 Izlasām nolikumu, un nekur tādu liegumu pa nakti makšķerēt neatrodam.
No visa tā secinām, ka Ventā pa nakti makšķerēt nav aizliegts.
P.s. Man ta vienalga, bet iesaku atskaitīties par lomiem, ka tik nesanāk 2 gadu liegums(nepārdos licenci), skatīt nolikuma 25to punktu.
edzuss2 23.12.19
skiperis [23.12.19]: Aiz Abavas ietekas.
Tur sēdēt var kaut 4 sutkas no vietas! Nakts vai diena...
skiperis 23.12.19
Aiz Abavas ietekas.
BAigars 23.12.19
agrildo [23.12.19]: sveiki copmaņi,vai kāds zin cik tālu no vecā tilta uz leju atļauts makšķerēt pa tumsu-nakti, paldies.
Uz Ventas ir kādi 10 tilti. Kurš no tiem skaitās "vecais"?
agrildo 23.12.19
sveiki copmaņi,vai kāds zin cik tālu no vecā tilta uz leju atļauts makšķerēt pa tumsu-nakti, paldies.
Gribulis 22.12.19
Atceros, pirms kāda laiciņa makšķrpuikas sūdzējās, ka pie "Ventasnama" (kreisais krasts, pretī Abavas ietekai) trīsdurvju skapis uz kvadracikla nav ļāvis šķērsot privāto zemi, lai iemestu tārpu ūdenī.Skumji, bet..
Kaut kad oktobrī braucu uz Ventu zem Pasilciema pamedīt asari. nebiju tur bijispāris gadus. Virzienā no Zlēku tilta puses uz Pasilciemu gar Ventu, ieraudzīju, ka saimnieks priežu jaunaudzes abās pusēs uz celiņiem, kas ved uz Ventu, uzlicis zīmes, lai nebrauc arauto, un savāc aiz sevis musoru. Viss kārtībā, līdz upei metri 150-200. Novembrī paziņas brauca uz to vietu vēdzelēs, es brīdināju, ka tur uzliktas zīmes. Atskanēja zvans no Ventas arjautājumu, vai jaunaudzes abos galos bija zīmes. Izrādās, ka makšķernieki ir stipra tauta, un vienā galā jau zīme vairs nav.
šodien laiciņš jauks, bija darīšanas Kuldīgā. Paņēmu kātiņu līdz, un aizbraucu uzto vietiņu. Makšķernieki tiešām malači, jo spējuši pa šo laiku arī otru zīmi nonest. Nu kā laineliela sevi- nav zīmes, var 100 meytrus tuvāk piebraukt ar mašīnu! Un nepietik jau ar to vien. Uz lauka zem Pasilciema, kur var laivu ielaist ūdeni,arī jāsasit zīme, uz kuras rakstīts "Savākt atkritumus"
Kaut pats es svētdienas makšķernieks, es saimnieka vietā ieraktu uz ceļa ecēšas, ja reiz cilvēki neprot lasīt. Bet sūdzēties mākam, ka privātie negrib, ka mēs nekaunīgi liekam čupu viņiem virsū.
NeoZb 08.12.19
edzuss2 [08.12.19]: emils. [13m]: Sveiki vīri, kas ar vimbu? Licenzētajā kas notiek?Cik bildēs redzēju tad vimbas labi ņem! 30min norma - tas pie tilta!
Nu jau var atslābt, līmenis augšā, un vēl kāpj. :)
edzuss2 08.12.19
emils. [08.12.19]: Sveiki vīri, kas ar vimbu? Licenzētajā kas notiek?
Cik bildēs redzēju tad vimbas labi ņem! 30min norma - tas pie tilta!
emils. 08.12.19
Sveiki vīri, kas ar vimbu? Licenzētajā kas notiek?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs