atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Venta, cope praktiskā

kazimirs 07.12.12
Ne pa tēmu ! Šorīt uzkāpu uz LEDU 5.cm Ķiršiņdīķis. Rīt jatklāj sezona laikam Piltenes VecVenta. Sargājiet sevi!
zogs 07.12.12
Nesanāca šovakar aizskriet uz pārstundu... varbūt vajadzēja iespringt???
Spinings25 07.12.12
Tiko calis no Ventas pie Nigrandes zvanija, labi lurbas savilka!
zogs 06.12.12
Solītais video par lašu atlaišanu... Sorry par arhīva kadriem,vajadzēja ilustrēt,bet Ventas video nebija pa rokai :) Toties kāds sevi atpazīs arhīva kadros no Puzes :) Un piedodiet meiteņu kļūdiņas textos,viņas par tēmu nerubī neko :D
zogs 25.11.12
Beidzot tomēr vienu smukuli vēdzeli dabūju! Nekā jau baigi diža, bet 50cm ira.... Bet faktiski ļooti švaka cope bija!
zogs 24.11.12
Citiem iespējams kaut kas ķeras, man vēdzelēm ne copes.... Asarus kāds jau dampeļos savilka normāli (tā dzirdēju)
avtt 24.11.12
Bet tad makšķerē,jo vairāk,ja esi Ventā dzimis un audzis!
No problem!
;)
asais0729 24.11.12
pie kājas man visi Oltes laši un foreles -es gribu makšķerēt savā Ventā,kur esu dzimis un audzis....
zogs 22.11.12
P.S. pieejams,pieejams, es gribēju teikt :)
zogs 22.11.12
Ziemeļkurzemniekiem tūdaļ 22.10 LTV 7 Reģionu notikumos būs iespēja redzēt to lašu atlaišanu...
Pilnīgāks video būs vēlāk piejams tepat.
es jau neko, tikai painformēju :)))
Robchiks 22.11.12
ne jau taa "atrabotka" patiik asariem-vinjus dabas maate sauc naakt tur iekshaa un tuseet!!
Jurasbullis
Tas nav nekas jauns! Jau sen forumos tika rakstīts, ka Liepājas KO kanālā, ja ziemā mormišķu nolaiž līdz gruntij, tād ārā izceļ ar nesaprotamu mazuta masu. Bet tas jau neietekmēja tikt pie labiem asaru lomiem, pat televīzijā reklamēja copes raidījumos, kā vienu no labākām asaru copes vietām!
Tas ir postsociālisma rēgs, no kura nevar aizmukt, bet asariem ļoti patīk!
ne jau visu var saost! ;)
Robchiks 22.11.12
p.s.
Ziemā copējot Tosmāre kanālā, kolēģis aizķēra ar šķērseni kaut kādu brezenta lupatu uz grunts.Stīvējās kamēr uzstīvēja to augšā, 10m rādiusā visiem lunkas bija visās varavīksmes krāsās pilnas ar kaut kādu zarazu(Gunča izdomā sev citu niku-LOL).Domājams ka tā uz grunts slāni stāv jau n gadus.
Bet asars nesmird ne ziemā ne asarā, nu vis maz man.
vakar.
šodien jau grūtāk.
coperis14 22.11.12
kurā datumā varēja makšķerēt venta?
THE 22.11.12
Var jau būt... Liepājā ķer kanālā? vai iet jūrā?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs