atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Venta, cope praktiskā

Stlavs 16.04.12
Nu žēl ka tādi ir, tad jau es varētu tur privatizēt, ja kāds zin no akmens pirms dzelzceļa tilta līdz šķērvelei, tur pa to posmu ir daudz labu vietu vot vajadzēja sakrist ar antiņu vienā dienā uz vienu vietu iet, visa diena sadirsta :)))
BassPlanet 16.04.12
Karsts ta ka Ekvadaora!:DRokas nost no visiem Latvijas udeniem,tagad tie bus visi mani!:DTraka tauta,ko lai vel te piebilst,lasu un smejos!:D
Adrenalins2 16.04.12
Veči istāstīšu vienu lietu.
Es ventā izpļāvu sev vietu baroju. ķēru zivis kad viņas ķērās ;)
To vietu jau iekopju gadus 6 noteikti.
Vienā agrā rītā eju skatos divi sēž un copē. piegāju
pajautāju kā ķerās, pārīts brekšu esot. šie prasa kur es eju. saku ka atnācu uz savu vietiņu iekopto pacopēt. vīri atvainojās ka bija aizņēmuši manu iekoto copes vietu un taisijās prom. es teicu lai jau paliek kopā jautrāk. vēlāk prasija vai drīkst vēl kādu reizi braukt uz manis iekopto vietu. protams nav problēmu, ne es to upi raku ne zivis salaidu. tik teicu lai drazu savāc aiz sevis un viss. visu mierīgi varējām sarunāt un bez kašķa un strīdiem jo kā nekā esam cilvēki nevis dzivnieki.
Morāle tāda paņemiet cepumu jūs abi aizejiet uz copi kopā un izklaidējaties pie dabas.
MrDaniiC 16.04.12
Ehh kā var pārsmieties te :D Ne sūda nezini bet gudri dirs! :D
Patrols 16.04.12
Jopcih, gribējās brīvdienās mestu uz Ventu, kā reizi, netālu no Skrundas. Tomēr laikam nebraukšu, K-1 mači, suņu cīņas, privatizēta upe...ka es, mirstīgais, arī nebonu pa kaklu (:...Nebraukšu.
Stlavs 16.04.12
Kas varētu nākt aiztāvēt cilvēku kurš pasludina Ventas krastu par savu un vēl uzdirš,-Ventas īpašnieks.
Ko viņš klusēja kad bij pienācis ar savu mazo draudziņu, paskatījās un gāja prom, a te varonis, dirst gribās un kas tad vēl atnāks pa tādu huiņu kauties "ledus " liecies mierā normāli cilvēki pasmiesies par viņu.
Stlavs 16.04.12
Nesmu Skrundai tik sveš, esmu no Baldones , sauc mani Valts. ja gribi atdresi iedošu. Skrunda mitinos Sporta ielā 1A dz. 6 kad esmu. Bet es jau uzzināju ka tu pie omites ciemojies Skrundā kad mamma no liepājas palaižot. VENTAS ĪPAŠNIEKS :) Nēesi tu advekvāts tas toč. Vairs necepšos braukšu padošu ziņu, ne tādi klauni redzēti.
ledus 16.04.12
Labaak nezvaniit nevar no shitiem shketiem neko zinaat savus draudzinjus savaaks tad Tev buus vinjus visus jaaklapee!!!!
MrDaniiC 16.04.12
Ehh kā man patīk šitie visu varenie sitēji :D Visus piekaušu, visus nositīšu :D Beigās pašam aste kājstarpī! :D
MrDaniiC 16.04.12
Redzēsim redzēsim :)) Gaidu Tevi ar nepacietību Skrundā :)) Tu tik neaizmirsti man dot ziņu.. a-to liksies ka sabijies esi :))
Headhunter 16.04.12
Kungi, sākam likt likmes. :D
Stlavs 16.04.12
Es tev neko neteikšu, ielaidīšu pa pauri un iešu tālāk.
MrDaniiC 16.04.12
ledus, parādi kur sāku pielīst? Sarunājām ar viņu tikties dzīvē ! :) Kāda jēga caur internetu kautko muldēt? šeit jau visi gudri, a dzīvē redzēsim ko šams teiks acīs :))
ledus 16.04.12
Vislabaak man patika komentaars kaaa MrDaniiC saaka pieliist Stlavs, laikam saaka saprast ka ar vaardiem meetaataties nevar ka vis var slikti beigties!!!!
jopciks 16.04.12
Upes krasts nevar būt privātīpašums...
Pa tēmu- bijām svētdien gandrīz pretī stāvlaukumam- tiku pie mūžā pirmās vimbas- prieks nenormāls :)
vienkars 16.04.12
Ko man ar tevi runāt vairs klauns.Attā.Labāk skrien uz upi ar visiem saviem 4 suņiem un sargā savas vietas.
MrDaniiC 16.04.12
vienkars, izmet kūleni un nolaizi pēdu! Pēctam nāc parunāt :))
vienkars 16.04.12
MrDaniiC atvaino ,bet pēc tava rakstītā tu izliecies riktīgs klauns.Ej tak tu d..st ar visiem saviem 4 suņiem.
MrDaniiC 16.04.12
Sulla, kas saka ka tā ir mana? es viņu iežogojis esmu vai ? :)) Kas viņam lika krist man krāgā? Būtu normāli runājis, ar nebūtu neko teicis, lai brauc copē un baro. vaitad man žēl ?
MrDaniiC 16.04.12
vienkars, tas ir privātīpašums, un tici man, normāls cilvēks tur savu degunu nebāzīs! Tur 4 maziņi sunīši parasti skrien pretī :)) "sagaidīs" viņi Tevi tur! :))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs