aigaigars
Bet protams, ka no jūras! Aigariņ!
No kurienes tad viņas varētu nākt? :D
Hmm, kā ventā ar vēdzelēm? Nāk viņas augstāk pa kuldīgas rumbu ?
Vakar biju uz Ventu aizmaucis 2zemēri , netālu no Zūrām , un vel dažas copes ,bet nekas īpašs.
Pēcpusdienas pasākums ierastajā vietā (Zlēku puse) ar ierastiem rīkiem... (spinis)
Upē zivis ira! Redzēju, dažas arī noķēru.... uz māju neatvedu neko. Ira arī tās, kuras daudziem(vai visiem) te interesē!
Kustība zālēs,pa krastiem.... uz vakaru palika aktīvāk, bet varbūt vietas manis labāk izvēlētas.
Tās,kuras interesē,tās gan pa vidu pārsvarā, straumē.
Kā tur bija par to copi, ozonu, atpūtu un relaxu? :p
Galvenais nav uzvarēt, bet piedalīties! :))
Tas Tev par to, ka tik reti...;))
Neesmu jau vietējais :) Esmu Liepājnieks, šeit tik atbraucu pie meitenes ciemos pa reto! Tapēc ar vienīgais ko zinu ir venta ;/
Tev kā vietējam taču vajadzētu zināt medīgākās vietas!!!
Es tagad braukšu no otras LV malas,Tev ierādīt vietas?
Šāda tāda pērsonīgi pārbaudīta infa ir.Šovasar vairākas reizes braucu cauri Tavam miestam uz copi.Un ne reizi pie Ventas pat nepieturēju!Tik uzmetu lūriņu līmenim utt.
:))
urmaas Sit mani nost, bet man nav ne mazākās nojausmas kur viņas ir ;[ ... Es tik liepājas ezeru zinu :D .. laiva ir jā.. Varbūt vēlies padalīties informācijā? :))
Daniic
Tev tak tur tuvumā ir labu labās copes vietas,ari bez Ventas.Ja vēl ar laivu,tad vispār OK!
:))
Tiko no ventas, biju virs skrundas, 4h laidāmies uz leju, cope švaka. 1 zemmērs amnestēts, 1 mērs aizšpanēja, un pāris piesitieni.. plus divi ašuki!
Priekšpusdienā biju noskrējis uz Zlēku galu... cope švaka :( Divas copes ,zīmulīts un asarelis. Bija gan atrakcija no labas lamatas puses, kura ūdenim šķistot metās virsū bleķim ar zāli uz āķa, kuru ātri vilku pa ūdens virsu.....
Pie Skrundas 1h laikā divi zemmēri un divas skrēja pakaļ, moš bija mērs! Visas pa zālēm dzīvojas :))
Šodien netālu no Zirām , pa krastu staigādams 2 zem mēri un daži uzsitieni.
Mēs vakar laidāmies pa ventu uz leju ( Virs Skrundas - Līdz Skrundai) Vienu 4.2 izcēlām, un viena ap 3 - 4 aizšpanēja! Bet copes bija samērā daudz, bet pārsvarā zemmēri!
Kaut kāda kustība jau nu gan ir sākusies! Par cik brīvdienās pie ūdeņiem netiku, bet kolēģis labi pacopēja (Zlēku gals) ,tad nu šodien izrāvos uz pēcpusdienu... Cope interesanta, ņēmieni pietiekami, izmērs par mazu. Tik vienu līdaciņu paturēju.
Pusotras h laikā 2 mēri, viens zemmērs un viena ap 1.5kg aizšpanēja... Plus kādi 10 ašuki ap 300g, viss uz vienu gumiju!
Vakar tieši pēc lietus pēcpusdienā sāka ņemt līdakas,asari. Tiesa izmēri attiecīgi neviena,bet kā saka sportam noderēja :)