kola, vaitad Ventā nav zandarti?
Personīgais rekords (pie Skrundas) 3kg zandarts :)
Vai tad pie Skrundas ir zandarti????
elmars1995 Esmu špinojis! Ja zini vietas, tad ir ar cope! Ja nezini vietas, tad zemmēri vien Tev būs :)
Sveiki...Vai kāds ir spiningojis zandartus/līdakas Ventā pie Skrundas? Kādi rezultāti?
Tā...tagad atbildēšu sev pats: Ūdens līmenis virs Zlēkām ir vismaz1,5 līdz 2m virs vasaras! Un kā stāstīja cilvēks uz vietas, tas ir pacēlies vairāk kā bija otrdien. Izskatījās, ka turpina celties arī pašlaik! Caurredzamība apmierinoša-50-80cm uz aci. Diezgan pamatīgi nes drazu!
No copes ar spiningu nulle.... Čoms ar pludu ķēra raudas,sapalus un breksēnus(pa druskai), mazos daudz. Upe dzīvelīga,zivis uzsit ik pa laikam,bet lai kas tās būtu,sapali vai meženes, piedāvātos mānekļus ignorēja.
Bāc! Kur ir Putndārza rajons? Līmenis mainās pa posmiem!
Kāda ūdens caurredzamība? Kā ar drazu(zāli uc)?
... tieši pretēji, ja klusē, tad visi sēž :)
Līmenis vēl diezgan augsts..Bet vakar Putndārza rajona 1 mēra līdaciņa + 1 cope ..
Laikam jau ka ne! Visu dienu klusums par šo tēmu!
kāds var pateikt par ventas līmeni un ūdens krāsu? ;D
Kungi,kungi!....kādu info par ūdens kvalitāti un stāvokli!
Pļīīzzz!
Es jau nav inspektors! Un nezināju ar.tagad zināšu!
Bušniekā ar benzīnieku aizliegts braukt!
Nupat biju un redzēju un dzirdēju benzīnnieku. Licensi atsevišķi nevajag.
Kāds ir bijis Bušiniekā? Kas tur notiek? Ir līdakas jeb nē? Gribētos tuvākā laikā iebraukt ar laivu paprovēt! Un vai tur ir vajadzīga speciāla license? Jeb ar parasto makšķerēšanas karti var braukt? Un cik esmu dzirdējis tikai ar elektromotoru varot braukt?
Tad nu izsmeļoši!
Paldīīs ! :)
NS Vārdava
Darbība uzsākta: 15.06.1920.
Ūdenstilpe: Venta
Baseins: Ventas
Koordinātas:
Platums 56°25'29''Z
Garums 22°12'28"A
„0” punkta atzīme: 36.70 m BS
Attālums no upes grīvas: 170 km
Ta tā Vārdava kur ir??? Va'ta neviens nevar paskaidrot?
Ir ir Bebrs!
Skat,vakar pat bij' aizskrējis iekš' to Vent' kād' kok' pagrauzt(copēt)!;))Lai nu pats stāsta,kā šamam nogājis bij'!
Tas Draugos virtuāli tik copē :DD