Izskatās ka ūdens celšanās ir apstājusies kaut līmenis pabriesmīgs, palicis tīrāks, nosēdēju pie rumbas kādas 20 min ieraugot kādu raibo bet aā ar neieraudzīju kaut zinu ka maitas viņi tur ir :)
Bebr,cik no rumbas palicis pāri?
Līmeņukas labuckas. Nu jau ir kā pavasarī, no vakardienas vēl ap 30 cm klāt. Pa dienu nopidžināja ar smuk'
Ventā līmeņukas krītas.Vienalga liels vēl.Ja paņemtu metru nost,būtu tuvāk īstenībai -vasaras līmeņukam!
Bet nav taču pilnmēness , kas ta šim nokaitēja ka tāda saasināšanos ?
Tikko biju.
Nogāju.
Jā,viepli,nogāju!;)
Nodžumpīt.
Jopcik,ūdens kudīīī augšā!Liekas,savi 1.30m-1.50m būs!Ūdens redzamība visnotaļ ciešama.Protams,ka joprojām slapjš un vēl silts!
;))
ventā zivju nav, nebrauciet, nav tā vērts :)
UPS, vēl viens jefiņš (Andrs5) ir parādījies, bet tā jau viš ir un kā krievs saka "mesto pusto ņebivajet"!!!
Andrs5, rādās, ka tu tāds arī 7 gadu vecumā esi aizkavējies.
smalklitiit es biju 7 augustaa turpat nabee un nekas neķērās ko tu izdariiji ,ka taa ko ? atkal tiikli ko ? vai elektriiba veel o ble
avtt man lieks es tevi redzeeju maijaa ,laivā ar tiikliem nabē ,tad tu tas esi ahaaa nu nu ;}hiii
aha tad tu zini smalki par to ezeru , bet es tur esmu braukājis no 7 gaad vecum un zinu kaads bija un kaads tagad ir izp... vins un kas to izp... a ? nupat dazi vinu drāz.... junijaa maija žēl ka taadi lopi ir veel dziivi blew
andrs5,vai būtu mēs kādi tur čomaki,vai kā?Nahren*,man te būtu jāklāsta tik smalkas lietas svešam cilvim?
p.s*mārrutka pēc...
;))
o ventiņi ! nuka pastāstiet par mazo nabes ezeru ,kas tur ar copi tagad un ,karpas taa ir normāla paraadiiba vai nesen tur ta ir ka ir vai šogad taa labaak ? jaa un ventaa tikai asarīši nenormaali grauza naktenes jau maijā ,un cits nekas
vakar tādas auzas! 6 stundas nobridam pa trijiem ar špineriem gar ventu, savus 4 km un HUJU, nekā . 3 asarīši,lielakais 150 knapi grami ! tāds vāks !
izķemmejam to rajonu no A-Z . Uzleca pāris reizes sapāls un chau !
tagad skaidris, par kādiem mēsliem jūs runājat :))
Nu ko, no darba mājās i , paēd un 16:00 starts pie Ventas, ta redzēs kā būs gājis !
Gagarins un džangas ir nesavienojamas lietas .
kas ir džanga? :DD
dabas varenību izbaudīju (lietus, kā lija tā viss pa taisno teltī) arī plicēnu copi izbaudīju, pat par daudz, bet škrobe, ka nemācēju ''paņemt'' zandartus, un brekšus "atkodu" tikai pēdējā rītā :( gribētos jau šogad vēlreiz tikt un parādīt tiem lopiņiem, kas tur ir saimnieks, bet ...