atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Venta, cope praktiskā

vieplis 28.04.10
Avt, tu vēro?
:))
vieplis 28.04.10
MK, es tevi atbalstu un pievienojos. Kompensācijai pa svētkiem kārtīgi patukšosim kādu Kurzemes foreļupīti, ne?
:)))
eMKa 28.04.10
Nu kaut kā tā :))
avtt 28.04.10
Gribēji teikt,ka zivju ir!Nav lašu/taimiņu.
;))
eMKa 28.04.10
Nu tā- oficiāli paziņoju ka ar šodienas "lauzni" (kārtējo) vairs nepiedalos pasākumā - Venta, spinings, laši/taimiņi :)), ūdins silst, zivju nav, būs nākamgad :))
avtt 28.04.10
mirtin!
Dzird bazarējam,ka ar NG ,tuvākā laikā,taisaties te augšā pabarot fišiņu?Ja kas,tad tieši šijā vietā vakar,tika manīti pirmie karpu iz-lecieni.
zogs 27.04.10
Sveiki kungi un arī tās dažas kundzes (jaunskungi un jaunskundzes) :)
TĀ diena tuvojas un gribējās aktualizēt topiku par Ventu, bet neatceros, vai šis ir vienīgais,saistīts arī ar spini, vai nē! Saucās" kaut kā...cope Ventā un ne tikai? Vai kātur? Vai tas bija arī sen neredzētajā "zivē"???
Pie reizes sveicu visus spinerus uz kuriem attiecas 1 maijs! P.S. Un citus protams arī !
aakkis 25.04.10
pārpucēt?Tas ir ,kad paliks kā žilete un zaudēs svaru-vēl pumpainais pārlocīs pretojoties!
kaats 25.04.10
ar to geja pastu, tu tā uzmanīgāk..., var pārpucēt!
Nav jau nekāds ziepjugabals
vieplis 25.04.10
Hugo, kā tu tā varēji! Biju pirms tam pie Muno, viņš mani pie virpas ar filca ripu nolika, goja pastu iedeva un es pucēju. Bleķus pucēju. Cītīgi.
:)))
Hugo 25.04.10
Tā ir kad uz copi labi sagatavojas, bet Tu aizbrauc pat putekļus no bleķa nenoslaucījis uz gribi ko saķert ;)))
vieplis 25.04.10
Bet lūdzu. Jo filigrānāka sistēma, jo feināka cope. Kāda cope? Vimbu, protams!:DD
Hugo 25.04.10
Lūdzu nedaudz sīkāk par SIA "fili-grāno" pavadu ietekmi uz copi. Jau iepriekš pateicos. :)
vieplis 25.04.10
Bijām ar Eidi makšķerēt zivis. Eidim veicās daudz labāk. Bet to jau varēja gaidīt - viņam filigrāni sasietas pavadas bija.
:DD
vairis 25.04.10
Šodien Venta neesot bijusi iejūtīga pret dažu labu ''pumpaino'' specu,pat esot ''piesmējusi'':)Nebūšot pat pazemojošo MMS!:)
avtt 25.04.10
...k čortu!
;)
urmaas 25.04.10
:))))
laps i.mans laiž dzīvē!:)
avtt 25.04.10
urmaas,bebriem jau tie paututaukudziezeri...vienmēr stāv,pat neskatoties,vai tas ir Viņš vai Viņa!
;)))
avtt 25.04.10
Bebr,davai bez sāls bārstīšanas ?Zinu jau par Tava bračka prikļučeņijem!
urmaas 25.04.10
avtt
un vēl bardačokā STAAV!!!:DDDDDDDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs