Šodien atklājām pavasara sezonu. Bijām pie upes ap 7 no rīta un līdz 2 pēcpusdienā. Laiks superīgs, vējš gan grozījās. Rezultāts 8 labas copes, 7 vimbas krastā. Garām pagāja vairāki lašu mednieki (neesot ne piesitienu redzējuši), teica, ka augstāk veči šodien esot ļoti labi pavilkuši, katram pa 18-20 gb. Gan piebilda- uz fīderi ar barotavu.
Mums pietika pašiem un vēl kaimiņam uz kārā zoba un prieks, ka visas vimbas bija lielā izmēra.
Ņefiga nav vispār nekā uz spininga. Kādas 5x esmu jau bijis, viss pa nullēm. Mētā ko gribi - bleķi, vobleri vai rotiņu, lētu vai dārgu, viss pa tukšo. Tāpat kā auto degvielas bāka pēc braucieniem uz upi.
Un kādas ziņas pat lašveidīgajiem? Saprotams, ka vēl mazliet līmenis par augstu, bet tomēr. Kāds pātago, cerības ir?
viksviks [12.04.18]: kasix3331 [3m]: Gruntene vai pluds?!Grintene
Gruntene
kasix3331 [12.04.18]: Gruntene vai pluds?!
Grintene
Nu,kas copmaņi ar straumi notiek un ūdens ir krāsu?
kasix3331 [12.04.18]: Kur biji,kura posma?!
Pie smilšu alaam
Venta.no 20.30 lidz 21.30.12 gab.uz diviem
Tālu, pie Veģu tilta. Biju arī 2dien tieši tas pats viena cope viena vimba. Copēju no 14:00-18:00
cheders, 12.aprīlis 2018, 11:19
nu jaa mana vimbu vietinja ir stipri tuvāk kādus 10km no Ventas, tur toč jabūt kļovam. :)
Šorīt staigājot zem Zlēkām divus vimbotājus redzēju vienam bija 1.vimba .otrs ravēja Ventu.Man ar svaigu gaisu pietika.
Tālu, pie Veģu tilta. Biju arī 2dien tieši tas pats viena cope viena vimba. Copēju no 14:00-18:00
[quote=525860]Kas notiek Ventā, vimbas ķeras? Vakar biju Abavā viena cope viena vimba un viss.
cheders, 12.aprīlis 2018, 10:42[/qu
kur apmēram biji Abavā tālu no Ventas??
Kas notiek Ventā, vimbas ķeras? Vakar biju Abavā viena cope viena vimba un viss.
Tikko biju izlūkos,līmenis augsts,ūdens kā kafija un Rumbā vimba lec!

Straume stipra un ūdens augsts, bet atstraumēs tuvāk krastam Ventā vimbas var noķert...
Nu,jā šīs bildes izsaka visu, pagaidām vēl jānogaida!Bet varbūt ka es kļūdas...

Pati Šķērvele

Pie Šķērveles ietekas. Kafija un baigā straume