atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

kurš ievero visus likumus??

Brusis 23.04.10
Daddy,cik dzirdu citiem uzliek sodus tikai par āķu skaitu.Nevienu neinteresē,ka šķērsbļitka ar diviem āķiem mākslinieciski izskatās skaistāk.
Bebrs 23.04.10
Nejauc adminstratīvo ar kriminālatbildību. Čpokš:)
Brusis 23.04.10
Video materiāli tiek pieņemti jebkurā tiesā.Tā vairs nav tava atbildība.Makšķerēšana naktī,vizuāli pārsniegts zivju skaits un uzglabāšana vienā maisā.Tālāk lai skaidro tiesas izmeklētājs.
urmaas 23.04.10
ko jūs vīri tā Māri neieredzat?viņš tak zinātniski pētnieciskos nolūkos to darija!pārbaudija-vai tīešām vimba ari naktī jem!!!:DDD
tāpat kā savulaik Ķirsons GNP pumpainos slaktēja zinātniski pētniecības nolūkos!:)))
daddy_j 23.04.10
brusi, brusi tā arī nesaprati, ka tā taču bija mākslas filma nevis dokumentālā... :)))
Bebrs 23.04.10
Aptuveni nevar.
Brusis 23.04.10
Bebrs,tu tak esot inspektors,saskaiti aptuveni visas zivis sareizini [nevienu neredzējām atlaižot]plus sods un sūti protokolu ZM.
Bebrs 23.04.10
Māri, Māri. LM posmā pa nakti makšķerēt aizliegts, katra makšķernieka pienākums ir iepazīties ar nolikumu. Ko nu ?:)
zaceps 23.04.10
Aigars076 tai MOraidījumā beigās,kad izbēra vimbas no sačoba,Māris pateica tādu frāzi:makšķerējām visu diennakti,jau iepriekš paredzējām,ka noķersim vairāk par atļauto normu,tāpēc katrs nopirkām 2 licenses.Mans domāt,ka vietās,kur ir licensētā makšķerēšana,atļauts iegādāties vairākas licenses un noķert tik,cik atļauj katra license.Varbūt es kļūdos,bet tā es to sapratu.
edss 23.04.10
Jā, par to raidījumu. Pirms gada bija raidījums par līņu copi Lodes ezerā un tur arī Olte ar Siliņu. Tur viņš pats teica par to likumu kad atsevišķi jātur zivis: FAIL

Un tur viņiem bija vairākas licences, par katru licenci 7 vimbas var paturēt, nelikās ka tur kādas 30 vimbas nu, bet tāpat padaudz.
Brusis 23.04.10
Gribēju ievērot likumus.Sanāca,vai tiku apjāts pats nezinu.Nopirku 2010 gada m.k.Priecājos smuka,sāku pētīt,nav smuka.Izlasīju likumu;jābūt klāt derīgai m.k.Ok.Skatos uz karti,neviena uzraksta par derīguma termiņu.Izdevējs arī nav zināms.Apskatījos mājās visus pieejamos dokumentus.Visur norādīts izdevējs un derīguma termiņš.Hmm.Paprasīju sievai,ko nozīmē derīgs.Atbilde-produktam termiņš iztecējis,bet ēšanai derīgs.Prasu goglim,dažādās versijās,derīga makšķerēšanas karte,kartes izskats,likums,paraugs u.t.t.Hmm.Atbildes nav.Atradu ZM rīkojumu par MK ieviešanu 23.12.1996.Skaisti,ar visu paraugu.Bet izrādās likums ir atcelts un nav spēkā.To pašu man apstiprina Likumi lv.Hmm.Atradu m.k.izplatītāju.Saucas Leard.Skaisti,izklausās angliski.Uzrakstīju Tildes vārdnīcā,saņēmu atbildi,Leard-cūku tauki,iespeķot.Jāāā.Jautājumu nav.Skaidrs kāpēc Latvijas ūdeņos nav zivju.Visi iegūtie līdzekļi no šīm kartēm aiziet taukainajiem purniem.Ražotājs nav zināms,bet gan jau no tās pašas blices.Papētīju vēlreiz karti.Atradu kvadrātiņu ar uzrakstu,zivju fonds.Nu un.Man mājās ir šā gada žurnāli ar tādu pašu emblēmu.Nafig pirku karti,varbūt būtu pieticis ar žurnālu.Aizdomājos.Interesanti,kādā veidā inspektori liek sodus par makšķerēšanu bez kartes.Varbūt šiem ir kādi likumi un paraugi kas parastajiem cilvēkiem nav piejami.Vispār jau pats stulbenis.Kad pirku,es taču neprasīju derīgu m.k.Apjāja kā vienmēr.Var jau būt nemāku meklēt un esmu dumjš.Vienīgā cerība,ka neesmu vienīgais.
urmaas 22.04.10
atkārtojumu skatīties netraucēs!!!:DDD
guntarskl 22.04.10
Rīt nē, ģēlas, ja nu vienīgi kaut kur tuvu un nedaudz:))) Riebīgu laiku ar sola:((
urmaas 22.04.10
Gunča
rīt laižam???:)
guntarskl 22.04.10
:DDD
Paskaties raidijumu vēlreiz!!!
Cope jau bija cauri, beigusies(jau uzvalciņos), visss!
Tas vairs nebija pie upes, bet jau pie mašīnas mājās braucot!
Bļin, kas par tautu, ka tik kādam pie...isties, ejiet labāk makšķerēt:(((((((((
GaBe 22.04.10
Ir cilveku grupa uz kuriem shie likumi neatiecas , lai gan Maris.O ja nemaldos pats ir piedalijies so likumu izveide !
aigars076 22.04.10
Tad izlasiet vēlreiz šo PUNKTU!!!!!

III. Atļautais loma lielums un pieļaujamais zivju un vēžu garums
17. Katrs makšķernieks noķertās zivis uzglabā atsevišķi, izņemot gadījumus, ja vairāku makšķernieku kopējais loms nepārsniedz vienam makšķerniekam atļautā loma lielumu.

ATSEVIŠĶI!!! Tur nedrīkstēja būt vairāk par 7 vimbām un tās tur bija!
guntarskl 22.04.10
4x7=28, bet cik bij nepaspēju saskaitīt:)))
kaats 22.04.10
domāju, ka raidījums nebija pagājošā gada.

atļaušos mazliet precizēt- tai uzglabājamā ķeselē nebija vairāk kā 32vimbas.

Jautājums inspektoriem, vai cien.kungi MN arī kādreiz izlasa vai nespēj tik ātri orientēties jaunos un izmanto vecos? Personu apliecinošs dokuments nav tagadiņās jāstaipa līdz, kur nu vēl pases kopija, tā vispār neskaitās dokuments! Iemācieties likumus un tad baurojiet par mākslīgām ēsmām
guntarskl 22.04.10
aigars047, pirms kādam ko pārmest vajag būt pāliecinātam par savu taisnību!!!!!
Ventā licenzētajā posmā atļkauts paturēt 7 vimbas, un viņi bija četri makšķernieki.
Pirms kaut ko rakst padoā likumu ievērotājs:))))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs