atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Burtnieks

renshteins 10.10.15
9. oktobris- mēra līdaka,viena izdomāja noāķēties-knapmērs žanis...kolēģim stabils mēra līdaks laivā un viens zemmērs atlaists!
kolēģiem šodien gāja raitāk ar astoņām līdakām - 3 mēra,plus vēl žanis,kas peld tālāk!
zaraks 10.10.15
Kā ar copi šodien sirmajā?
renshteins 07.10.15
šodien abiem ar kolēģi-katram pa divām laivā,katram pa 2,5niecei un stabilam mēram,viens zemmērs atlaists,vēl 3 copes nerealizētas-uz velci!
laivas bija pietiekami!!!
Baltais62 05.10.15
2,4-2,5 tas jau ari irtas dzilums:)
marciic 05.10.15
man vakar 7 līdakas laivā, no tām divas mēra un vēl divtik skrēja pakaļ, bija arī pāris smuki iznācieni. tas pa atlikušajām lēpenēm, bet kā mākoņi pazuda, tā viss.
atlikušo dienu velcēju pa Salacas galu, pa 0, bet nu tā nav mana specialitāte varbūt tapēc. Laivas spietoja pa baznīcas galu, vakarā piebraucu, tur visi cītīgi pa dziļumu ķemmēja.
Ārā braucot vienam bija smuks zanders, kādi 3kg un vēl citai ekipāžai 2 līdakas un zanders. Ūdens līmenis anormāli zems.

kkas, 5.oktobris 2015, 08:53

Meklēju to dziļumu, bet tā arī neatradu. Maksimums 2,4-2,5m.
kkas 05.10.15
man vakar 7 līdakas laivā, no tām divas mēra un vēl divtik skrēja pakaļ, bija arī pāris smuki iznācieni. tas pa atlikušajām lēpenēm, bet kā mākoņi pazuda, tā viss.
atlikušo dienu velcēju pa Salacas galu, pa 0, bet nu tā nav mana specialitāte varbūt tapēc. Laivas spietoja pa baznīcas galu, vakarā piebraucu, tur visi cītīgi pa dziļumu ķemmēja.
Ārā braucot vienam bija smuks zanders, kādi 3kg un vēl citai ekipāžai 2 līdakas un zanders. Ūdens līmenis anormāli zems.
zaraks 04.10.15
Man 2 zandarti 3.2 un 1.4 kg.Lidakas 2.2 un 1.6.Dzirdēju ka ir izvilkta desmitniece šodien.Kā pārējiem?
Rams 04.10.15
Kā šodien veicās?
Laivas bija diezgan daudz...
BrunoL 03.10.15
Es tik asakainas un puķainas zivis neķeru! Vienīgi maijā,aiz neko darīt. Sporta pēc.
Tonis 03.10.15
Bruni ,nu re- šodien arī bez tavas receptes veči līdaķus velk...:)
bafs 03.10.15
Sodien pabuts atkal ezera, no7.30- 14.00. Cope kapriza, nema tikai atseviskas krasas un formas. Priece tas ka lidaku izmeri palielinas. Man pasam cetras lidakas- 3, 6,
2, 7 un divas 1, 3 kg + viens mera zanders. Bija ari viens zemmera zanders, tas aug talak. Kolegim visa diena gandriz pa tukso, bet bonus beigas labs - 6, 2 kg lidaka. Nu tads nu sodien rezultats, ne asakas.
BrunoL 03.10.15
Kāds nekļovs! Tik jāzina ko uz āķa likt.Šodienas Top zacene-dzeņa taukos apcepta zušu pavēdere! Uzsveru,jāapcep. Ja bisku pa daudz,nekļovs.
Tonis 03.10.15
Bruni,skaidrs,laikam jau atkal ņekļovs...:)
BrunoL 03.10.15
Dzirdēju ka šogad butes makten sanākušas,vai ir kādam infa?

Tonis, 3.oktobris 2015, 16:03

Tu vēl mājā pie stulbā ekrāna?
Velk atspērušies,pa div spaiņi dienā! Pa nakti nav ziņu,vīriem jāpilda savi pienākumi.
Za ribalku!
Tonis 03.10.15
Dzirdēju ka šogad butes makten sanākušas,vai ir kādam infa?
kalevs7 03.10.15
Dziļums no 1,5 līdz 2,4m. Kā kurš ķer. Kurš saprot , kas zivtiņai interesē un prot oiedāvāt, tukšā nepaliek.
karusa112 03.10.15
ch...kads var pateikt cik dzils sobrid ir burtnieka?
ka sodien keras?
bafs 02.10.15
No Burtniekiem lidz Baunu bazei.
Bafs, kurā galā, ja nav noslēpums?
OskarsN 29.09.15
Te jau vesela anekdote tagad laikam sanākusi :D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs