atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Burtnieks

BrunoL 17.02.15
Ne jau velti tie caurumu tūkstoši saurbti.Oskarus priecē lielpilsētas sprukstiņi,labi urbēji,trokšņotāji un zandartu tīklos dzenātāji.Uzstrīķē tik bori labi asu,lai pietiek švunka griezt!
Za ribalku!
urmaas 17.02.15
Eh Usi. Būtu atceļā atstājis pie Ūmāķera i piektdien no rīta būtu savācis jau kaujas gatavībā. Tad tik šamo vajagot pieturēt, lai par daudz lunku nesaurbj. :))
usis 17.02.15
vakar tāds sterils laiciņš, ka ta darīt, eh - mauks uz Burtnieku, skatīs vaigā tās briesmas, kā tur motori, tīkli, uttutjp. Satikām takuzini, noskatījām virzienu, rekutur līdz tām tīklu rindām un tad pa labi, nu okej, kājas pār pleciem, ragavas kautķermeņu kraušanai slīd labi un aiziet.Pirmais km, otrs, kur vien acis rāda, tīklu rindas, pa labi, ar , pa kreisi ar,
tātad zivju ka biezs, neliks taču to mantu tukšā baseinā.Nolemjam doties pa kreisi, kā ierasts, un nekļūdamies, brīvs placis cik acis rāda, uz spoguļa perfekti sakrautās iepriekšējo dienu urbju atstātās čupiņas, tūkstotis, miljons, kas to zin, ja no katras pa mazam asarītim, fūre pilna, ko ta mums vēl te darīt, a neko, sākam urbt, heinola,moris , takuzinis ar krievu tik vālē , ko ta es, izpakojos uuuuuun , kas tad tas, ledus pa cietu, kas tas par brīnumainu ūdens sastāvu, kauguros teicās ejot kā sviestā, a šeit nekā, droši vien pie vainas zviedru tērauds, no gada stāvēšanas palicis mīksts, neko darīt, uzguļos un pulēju cik jaudas, vairāk pa trīs vienā reizē neizdodas, sagurstu, bet tas labi , var nodoties dabas baudīšanai, ne mākonīša, ledus bumsijās kā traks, vienu brīdi liekas krievu bumbvedējs klāt. Ak par copi kautko derētu? Noķērām 5 sugu zivis, apskatījām vietējās brīnumbļitkas, ar šamām, kad ne vienas ļaunas acs nav klāt, varot darīt brīnumlietas:)
Piektdien brauksim atkal, ja kādam Rīgā zināms Moras nažu ASINĀTĀJS , padod lūdzu ziņu.
Tonis 17.02.15
Visi murgi nāk no apakšas,bet vizualizējās augšā...:)
Tonis 17.02.15
Vecozēn, kur ta sataisījies laizties,vienīga ja nu ar kājām pa priekšu un lēnītēm...:)
Sazaans 17.02.15
Tonis... Nu sasmīdināji... Tautas dvēseles kliedziens... :D :D :D Gribētu tai tautai acīs paskatīties. Un šāds murgs tiešām varētu nākt tikai no apakšas, tiešāk no vietas kur saulīte neiespīd... :D :D :D
BrunoL 17.02.15
Es airu laivā iesēžos
Un sapņu tālēs aizlaižos!
BrunoL 17.02.15
Maidana!
cojs 17.02.15
uz laiku jau var pienemt tādu lēmumu,lai tas ezers nedaudz atkopjas no tā presinga
BrunoL 17.02.15
Kārtējā "pīle" ,tikko runāju ar vietvalžiem.
V.S.O.P. 17.02.15
Domes šefs padomē piedalās, kad satikšu, tad noskaidrošu. Pagaidām pēc "pīles" izklausās :)

Ir jau patīkami paironizēt lielam CL gudrinieku segmentam, ka nu tik kādam atkal būs "sliktāk kā man", bet tas tāds dzēruma prieciņš vien būs ;) Tad atkal skarbā realitāte :)
Sazaans 17.02.15
Nu diez vai, tas ir Burtnieku domes pasākums. Jābūt ir galvu saspiedušam, lai īstenotu tādu pasākumu. Jo tas nozīmētu, ka ezers zaudēs lielāko daļu copmaņu un līdz ar to ienākumus, ko copmaņi dod Burtniekiem. Līdz ar to sliecos domāt, ka tā ir kārtējā palaistā pīle...
BrunoL 17.02.15
Arī špekti airos. Demokrātiskā sabiedrībā,visi vai neviens.
kadmijs 17.02.15
Ja zvejnieki ar bez motoriem, man nekas nav pretī, tikai inspektoram motoru, tad man ideja patīk, citādi ne.
Bet nu sportistiem tad nu gan jāatvadās no šī ezera :)
deko 17.02.15
Cilvēki zvana un taujā - kurš ar šādu parakstu vākšanu nodarbojas. Lūdzu atsaukties šo baumu autorus!

V.S.O.P., 17.februāris 2015, 09:54

tas esot burtnieku domes pasākums
edijsk 17.02.15
Sveiki! Kā ar copi pēdējās dienās Burtniekā? Rīt taisos aizbraukt! :)

Njil, 17.februāris 2015, 10:32

Man slikti. Par citiem neatbildu :).
edijsk 17.02.15
Varētu piekrist motora jaudas ierobežojumiem, lai savaldītu dažu labu "lidotāju" Burtnieka ezerā, bet ar airiem vien, var gadīties ka vajadzīgajā krastā netiek. Pašam ir gandrīz tā gadījies. Turklāt paairē vien dažu labu 5 metrīgo. Esmu pret dinēju aizliegšanu. Kur jāparakstās? Parakstīšos.
Njil 17.02.15
Sveiki! Kā ar copi pēdējās dienās Burtniekā? Rīt taisos aizbraukt! :)
V.S.O.P. 17.02.15
Cilvēki zvana un taujā - kurš ar šādu parakstu vākšanu nodarbojas. Lūdzu atsaukties šo baumu autorus!
urmaas 16.02.15
Kungi. Viss ir Jūsu rokās. Vācat parakstus, rīkojiet piketus utt. Galugalā ari pašvaldības vēlēšanās Jums nav pēdējais vārds.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs