atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Burtnieks

BrunoL 17.02.15
Kārtējā "pīle" ,tikko runāju ar vietvalžiem.
V.S.O.P. 17.02.15
Domes šefs padomē piedalās, kad satikšu, tad noskaidrošu. Pagaidām pēc "pīles" izklausās :)

Ir jau patīkami paironizēt lielam CL gudrinieku segmentam, ka nu tik kādam atkal būs "sliktāk kā man", bet tas tāds dzēruma prieciņš vien būs ;) Tad atkal skarbā realitāte :)
Sazaans 17.02.15
Nu diez vai, tas ir Burtnieku domes pasākums. Jābūt ir galvu saspiedušam, lai īstenotu tādu pasākumu. Jo tas nozīmētu, ka ezers zaudēs lielāko daļu copmaņu un līdz ar to ienākumus, ko copmaņi dod Burtniekiem. Līdz ar to sliecos domāt, ka tā ir kārtējā palaistā pīle...
BrunoL 17.02.15
Arī špekti airos. Demokrātiskā sabiedrībā,visi vai neviens.
kadmijs 17.02.15
Ja zvejnieki ar bez motoriem, man nekas nav pretī, tikai inspektoram motoru, tad man ideja patīk, citādi ne.
Bet nu sportistiem tad nu gan jāatvadās no šī ezera :)
deko 17.02.15
Cilvēki zvana un taujā - kurš ar šādu parakstu vākšanu nodarbojas. Lūdzu atsaukties šo baumu autorus!

V.S.O.P., 17.februāris 2015, 09:54

tas esot burtnieku domes pasākums
edijsk 17.02.15
Sveiki! Kā ar copi pēdējās dienās Burtniekā? Rīt taisos aizbraukt! :)

Njil, 17.februāris 2015, 10:32

Man slikti. Par citiem neatbildu :).
edijsk 17.02.15
Varētu piekrist motora jaudas ierobežojumiem, lai savaldītu dažu labu "lidotāju" Burtnieka ezerā, bet ar airiem vien, var gadīties ka vajadzīgajā krastā netiek. Pašam ir gandrīz tā gadījies. Turklāt paairē vien dažu labu 5 metrīgo. Esmu pret dinēju aizliegšanu. Kur jāparakstās? Parakstīšos.
Njil 17.02.15
Sveiki! Kā ar copi pēdējās dienās Burtniekā? Rīt taisos aizbraukt! :)
V.S.O.P. 17.02.15
Cilvēki zvana un taujā - kurš ar šādu parakstu vākšanu nodarbojas. Lūdzu atsaukties šo baumu autorus!
urmaas 16.02.15
Kungi. Viss ir Jūsu rokās. Vācat parakstus, rīkojiet piketus utt. Galugalā ari pašvaldības vēlēšanās Jums nav pēdējais vārds.
gahans 16.02.15
Nu re, ir sākusies parakstu vākšana par dzinēju aizliegšanu burtnieku ezerā....nez vai makšķerniekiem arī pajautās ko viņi par to domā?

deko, 16.februāris 2015, 18:04

sen jau to vaidzeja.izdzivos stiprakie.
deko 16.02.15
a zvejniekiem ta kas? kā vienmēr savas privilēģijas, viņi tak drīkst tagad pārvietoties pa ezeru ar automašīnu, arī tad drīkstēs. ja nebūs zvejnieku, kurš tad ''trojku'' baros?
deko 16.02.15
personīgi pastāstija cilvēks, kuram piedāvāja parakstīties. un pamatojums, ka ar propelleriem tiekot traumētas zivis....nez tur kādam ir kaut mazlietiņ smadzenes?
BrunoL 16.02.15
Kur informācija?
Ja tā,tad interesanti,kā airēs inspektors un zvejnieki!
deko 16.02.15
Nu re, ir sākusies parakstu vākšana par dzinēju aizliegšanu burtnieku ezerā....nez vai makšķerniekiem arī pajautās ko viņi par to domā?
latvians88 07.02.15
Zvejnieki ar masinu brauc virsu, tad laikam pietiekami biezs!
jenots13 07.02.15
Savi 25cm ir noteikti.
Njil 07.02.15
tb kāds
Njil 07.02.15
Sveiki! Kā ir ledus biezums Burtniekā?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs