Kārtējā "pīle" ,tikko runāju ar vietvalžiem.
Domes šefs padomē piedalās, kad satikšu, tad noskaidrošu. Pagaidām pēc "pīles" izklausās :)
Ir jau patīkami paironizēt lielam CL gudrinieku segmentam, ka nu tik kādam atkal būs "sliktāk kā man", bet tas tāds dzēruma prieciņš vien būs ;) Tad atkal skarbā realitāte :)
Nu diez vai, tas ir Burtnieku domes pasākums. Jābūt ir galvu saspiedušam, lai īstenotu tādu pasākumu. Jo tas nozīmētu, ka ezers zaudēs lielāko daļu copmaņu un līdz ar to ienākumus, ko copmaņi dod Burtniekiem. Līdz ar to sliecos domāt, ka tā ir kārtējā palaistā pīle...
Arī špekti airos. Demokrātiskā sabiedrībā,visi vai neviens.
Ja zvejnieki ar bez motoriem, man nekas nav pretī, tikai inspektoram motoru, tad man ideja patīk, citādi ne.
Bet nu sportistiem tad nu gan jāatvadās no šī ezera :)
Cilvēki zvana un taujā - kurš ar šādu parakstu vākšanu nodarbojas. Lūdzu atsaukties šo baumu autorus!
V.S.O.P., 17.februāris 2015, 09:54
tas esot burtnieku domes pasākums
Sveiki! Kā ar copi pēdējās dienās Burtniekā? Rīt taisos aizbraukt! :)
Njil, 17.februāris 2015, 10:32
Man slikti. Par citiem neatbildu :).
Varētu piekrist motora jaudas ierobežojumiem, lai savaldītu dažu labu "lidotāju" Burtnieka ezerā, bet ar airiem vien, var gadīties ka vajadzīgajā krastā netiek. Pašam ir gandrīz tā gadījies. Turklāt paairē vien dažu labu 5 metrīgo. Esmu pret dinēju aizliegšanu. Kur jāparakstās? Parakstīšos.
Sveiki! Kā ar copi pēdējās dienās Burtniekā? Rīt taisos aizbraukt! :)
Cilvēki zvana un taujā - kurš ar šādu parakstu vākšanu nodarbojas. Lūdzu atsaukties šo baumu autorus!
Kungi. Viss ir Jūsu rokās. Vācat parakstus, rīkojiet piketus utt. Galugalā ari pašvaldības vēlēšanās Jums nav pēdējais vārds.
Nu re, ir sākusies parakstu vākšana par dzinēju aizliegšanu burtnieku ezerā....nez vai makšķerniekiem arī pajautās ko viņi par to domā?
deko, 16.februāris 2015, 18:04
sen jau to vaidzeja.izdzivos stiprakie.
a zvejniekiem ta kas? kā vienmēr savas privilēģijas, viņi tak drīkst tagad pārvietoties pa ezeru ar automašīnu, arī tad drīkstēs. ja nebūs zvejnieku, kurš tad ''trojku'' baros?
personīgi pastāstija cilvēks, kuram piedāvāja parakstīties. un pamatojums, ka ar propelleriem tiekot traumētas zivis....nez tur kādam ir kaut mazlietiņ smadzenes?
Kur informācija?
Ja tā,tad interesanti,kā airēs inspektors un zvejnieki!
Nu re, ir sākusies parakstu vākšana par dzinēju aizliegšanu burtnieku ezerā....nez vai makšķerniekiem arī pajautās ko viņi par to domā?
Zvejnieki ar masinu brauc virsu, tad laikam pietiekami biezs!
Sveiki! Kā ir ledus biezums Burtniekā?