šodien 23.01 ar ledu viss ok, divatā divi kilo raudu, līdz, sprīža garumam, toč bija!
Gana drošs nav nekas:)
Otrdien biju atkal aizbraucis un uz diviem 4 virsmēra līdaciņas, laiks gan bij draņķīgs, caurumi sala ciet.
Kā ir - šobrīd ledus biezums Burtniekā ir gana drošs copei vai nav?
Kāds var palīdzēt ar informāciju vai ir pieejamas laivas? :D ĻOTI vajadzētu vienu uz pirmdienu :)
kurā galā bijāt.man šoreiz tukša,lidaku copes 8 neviena merā
Kāds var pateikt kā burtniekā ar velces iespējām? Nav ledus? :D Un vai Bauņos vēl laivas var noīrēt(pellas)??
Šodien burčiņā viena 6.150kg līdaciņa un viena norāvās čomam un vel divas copītes, pie visa draņķīgā laika, ņemot vērā, ka iečāpojām tik pēc 11.00:)
vai kādam nav detalizēta burtnieka karte ar sērēm.gribās rīt pameklēt to kas starp baznīcu ,balodiņiem pa vidu
Bruni nemusini tautu....Tevis aprakstītā sistēma ir gauži knapa salīdzinot ar to ko es redzēju tās bija trīs un visas vienādas ar četriem lieliem trijžuburiem,gumijzivij lielais trijžuburis pie svinagalvas.....
valdiszarins, 4.janvāris 2015, 19:50
atstas vinji pa tris aki,un kur problema?viss ir likumigi.skatos ka burtnieka vagotaji tadi satraukusies.pavasari kadu postu Jus pasi nodarat burtnieka zivim kad iebrauc +-300laivas un laiva videji 3kati.zandartam menesi vel narsta laikas un kka tas jus nemaz nesatrauc.nemegjinat viens otru pierunat,daivai vechi,braucam 1,junija kad zandarts iznarstojis.jus pasi tur ka galjinieki njematies un tagad vel kadam ienacis pauri bljaut uz itka cemmeretaju.pasi ne grama labaki.
Kadmij.
Tur jau tā lieta,ka rīki legāli.
Sen saku,nav jauns divritenis jāizdomā.Skandināvi sen to izdarījuši rudenī lašupēs.Āķa izmēra ierobežojums.
Valdi.
Man voblerim arī trīs trīsžuburi.Varu pateikt bez "muldēšanas",domāju piekritīsi,ja omulīgs zandartpaps sadomājis Tavu vai manu vobleri apēst ar pakaļu,nekādas acīmredzamas pazīmes nebūs redzamas.Ancuks šiem baigi stingrs.Reizēm kā Mārtiņš saka:Atkal zobi uz āķa.Vienīgi,tas gan vasaras pirmajā pusē,lielai daļai sānos ilkņu pēdas pat brūces.Vai nu nārsta rotaļas,vai mammas sargā ligzdas.Tā tas arī Peipusā. Par citiem ūdeņiem nezinu.
Nu i problēma.
Cik zinu, Burtnieks ir licenzētā copes vieta ?
Gribi licenzi, ievēro noteikumus.
Pirmais un vienīgais likums, piebraucot inspektoram jāuzrāda māneklis uz ko ķer, ja tāda nav, brīdinājums, 3 brīdinājumi un licenzi konkrētajam personāžam nepārdot.
Kur problēma ?
Bruni nemusini tautu....Tevis aprakstītā sistēma ir gauži knapa salīdzinot ar to ko es redzēju tās bija trīs un visas vienādas ar četriem lieliem trijžuburiem,gumijzivij lielais trijžuburis pie svinagalvas.....
Valdi.
Protams,neatbalstu šādu makšķerēšanas veidu un velcēšanu vispār,nerunājot par velcēšanu ar motoru.Ļoti labi zinu viņu sistēmas.Tur viss ir atbilstoši MN.Apakšā ēdamā gumija ar džiggalvu un iestiprinātu trijnieku,pie pavadas trijnieks ar vēzīti.Tik nestāsti man,ka rudenī un vēlu rudenī,kāds lielais zandarts paņem mutē.Pat mazie ēd ar ānusu.Jūnijā jūlijā jā.
Cepos par to,ka vienam ir izlicies,ka viņš redz cemmerēšanas pēdas.Lai cilvēku sodītu ir vajadzīgi pārliecinoši un neapstrīdami pierādījumi.Šaj gadījumā tādu nav.Ir tikai viena tante teica.
Bruni Es redzēju tās sistēmas....agregāti mērķtiecīgai cemmerēšanai rūpigi gatavoti un tas ka normāli copmaņi to nosoda un Jānis sastādija protokolu ir tikai normāli un tādai arī būtu jābūt attieksmei ,citādi ir jautājums uz kurieni tad dodamies.....krievzemes virzienā kur vis visiem ir pohuij
Ir cilvēki kuri zin kur jābrauc ar tām bumbām,man tikai nav skaidrs kāpēc makšķernieku forumā ir tik daudz aizstāvju tādiem cemerētājiem?Velcējot gadās arī aizķert bet padarīt to par mērķi un vēl lielīties ar noķertām zivīm?
joriks, 4.janvāris 2015, 18:18
Ja esi redzējis tās bumbas,tad izstāsti,kā izskatās,ja ne,tad nepļāpā.
Ir cilvēki kuri zin kur jābrauc ar tām bumbām,man tikai nav skaidrs kāpēc makšķernieku forumā ir tik daudz aizstāvju tādiem cemerētājiem?Velcējot gadās arī aizķert bet padarīt to par mērķi un vēl lielīties ar noķertām zivīm?
ARSIKAM – Plika muldēšana par to cemmeri, man liekas, ka tev neķeras tāpēc te cepies. Bet tu vari mani un forumu pārliecināt, ka tev taisnība. Paņem svina bumbas un tos plikos āķus sasien un uz velci prom! Visu pasākumu uzfilmē, tagad katram ir telefons ar video uzņemšanas funkciju.
Gribēšu redzēt to video – droši vien uz RAPALU aizsūtīsim ar tekstu „ Pliki āķi strādā labāk!!!”.
99% lielo zandartu tā noķerti.Vienkārši,tādi šīs zivs barošanās paradumi.Upuri ar masu nospiež un tik pēc tam ēd.