atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Burtnieks

sandis84 05.12.13
izskatās ka sestdien varēs uz sirmo braukt vēl pavelcēt pēdējo reizi, ja nebūs aizsalis!!!
allekse 30.11.13
sodien pilnigi neka tikai ledus un viss pat copi nesajutam
jeeska 30.11.13
Jā, Soden ezerā visi velcējuši trijos lielos āliņģos.....visu izteikusi meistarībā motoru novadīšanā......par lomiem nav ziņu. Pie Burtnieka no rīta -9, Valmierā -8.
jenots13 30.11.13
tapēc jau es saku ka 3d jabrauc.Un tad arī izskatās ka viss,sezona cauri.
Ruu 30.11.13
Vieniigais ka pa to veeju ir tiiraas mociibas velceet
jenots13 30.11.13
Ruu
protams,ka salauzīs.Rīt jau viņu lupatās sasitīs tas vējš :) Un 3d es braukšu medībās :)
Ruu 30.11.13
Sola veel siltaakas dienas ar lielaaku veeju,domaaju viens divi to ledu salauziis
jenots13 30.11.13
Es ar majas :) Tiesi tā andic pareizi izdariji ka nebrauci.Uz velci tur nav ko darit.No rita braucot -8,5 gradi,tagad majas maucot -5 vēl bija.Labi ka man lidz ezeram 20km ta ka neko nezaudeju,a tie kas atbraukuši no tālienes,tie gan bedigi.
Baze vareja dzirdēt tos skaņu kā veči provē troliņš tads,ka domaju tapat neviena zive tur neķersies.
Za to vakar gaja veiksmigi :) Cerams vēl reizi izdosies aizbraukt un noslegt sezonu :)
and1c 30.11.13
Ledlauži kā ar lomiem...? :D
Mēs nemaz neriskējām un neiebraucām,jo paziņas kas bija ezeravidū teica ka neesot jēga jo viss ezers ledū...
Ruu 28.11.13
Shodien pa viljnjiem drusku pashuupots.Rezultaats,attieciigi kaads nu ir,taads ir.Jau baazee uzzinaaju ka peedeejaas 2 dienas ir gaajushi pa nulleem.Pasham shodien 4 meeri un viens zemmeers.Viena laba apeeda vobleri.Izskataas ka laikam jau buus jaaliek mieraa Burtnieks liidz maijam,bet kas zin,varbuut veel ziemaa:)
Lauric 24.11.13
Vakar švaki.Eksperimenti nevainagojās panākumiem tādēļ man 2,6 + 1 zemmērs,Junioram 1,6kg līdaķele.
ciekurs111 24.11.13
vakar biju burtnieka uz diviem sesas gabalas!bet bij ari auni kas ar motoriem ka debili valeja un pilna cada!
allekse 24.11.13
vakar biju burtrnieka no 9 00 lidz 14 00
pieteicas 2 lidakas viena(2,3un1,7) vel viens asuks 300 gramigs
einars 24.11.13
Par Rīgas apkārtnes inspekciju , es neko nesaku, tur viss ir labi tur tel num ...tur braukā .,strādā viss kārtībā. Bet pie Pļaviņām zvani kam gribi,ja atbrauc tad pēc 6-8 st ....Viss beidzu šo tēmu.......
Tonis 24.11.13
Imi,
man tas rosols jau kaklā strēgst,atvedīsi kādu lasēnu vai zandartiņu?...:)
imations 24.11.13
Var jau būt, ka aug, jo man vidēji katra 1/3-1/5 cope ir nekāda, un zivis ir tādas kādas ir nevis „ne tās mazās”, bet, ja redzami nelegāli tīkli, tad tas ir katra pienākums izdarīt visu no viņa atkarīgo, lai tādu vairāk nebūtu, minimums telefona zvanu, lai to novērstu nevis, kā pāvam lielīties, „ka manā pusē pilni ūdeņi ar tīkliem un inspektori ir lohi”.
einars 24.11.13
Imations pašam rokas no pakļas aug,visās copēs esmu noķēris un ne tās mazākās zivis.Pietiktu ja tie inspektori izbrauktu vismaz 2-3 reizes nedēļā ,tad jau būtu tā kārtība......Kur tik aizņemti un ko dara nezinu....
karlismoto 24.11.13
Nesaprotu ko var tik nicinoši te rakstīt komentus...
imations 23.11.13
Anton referendumu pieprasīt nav tas pats, kas rosolu lielos daudzumos maisīt – sen tie laiki bija un ir pagājuši.....
Tonis 23.11.13
Demokrātiskā sabiedrībā,-nekādu birokrātisko ierobežojumu copei publiskajos ūdeņos!
Publiskie ūdeņi ir visas tautas īpašums un nedrīkst ierobežot tās suverēnās tiesības atpūsties un makšķerēt savā īpašumā!
Jebkādi pašreglemantējošie ierobežojumi var tikt ieviesti tikai ar ieinteresēto subjektu vairākuma atbalstu!
Pieprasām referendumu šajā jautājumā!..:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs