Tā neko jums tur mammītes ķeras :)
Nav gadījumā Burtnieka rekords?:-)
Šodien ezerā diezgan daudz laivu. Līdakas ņēma agresīvi, 110mm vizulis viss mutē. Man šodien divas līdakas un zandarts, līdakas 1,7 kg un 1,1 kg , zandarts 1,1 kg. Ezerā sečokus cilvēki cilāja diezgan aktīvi. Varbūt ir sācies žors?
jeeska,ja precīzi tad 14,600..kg.
Copīte Simajā kā parasti forša.
Kādam nav infa par līdaku, kuru izveda 23.oktobrī Vecates bāzē?
Teica ka bāzē neesot varējuši nosvērt. Pēc aculiecinieku domām ~15kg.
sveiki. pasakiet ludzu kads tad ir dzilakais limenis sobrid!!! doma rit braukt,bet negribas liekus vizulus staipīt līdzi :)
smuks jau bez gala, bet laikam varēs izmantot tikai tad, kad ūdens līmenis būs augšā.
Es jau neteicu ka tikai, bet ES piešķirtā nauda arī neizaug kokos! Tā arī ir tāda pati nodokļu maksātāju nauda, tikai citu valstu nodokļu maksātāju!
Jo to remontu jau pašvaldība pasūtīja un uztaisīja par nodokļu maksātāju naudu.. Tā ka pašvaldība arī tālāk regulēs kas un kā tur notiks.. vai arī neregulēs - dzīvosim, redzēsim!
Ir, ir tas kanāls gatavs beidzot! Smuki uztaisīts. Vidzemes laivas turpat blakus vien stāv, bet ne kanālā, jo par kanālu nav nekādas informācijas, kas un kā tālāk notiks - vai tur drīkstēs laivas turēt un ja jā tad uz kādiem noteikumiem u.t.t. Šobrīd nav skaidrības!
šis ir vecais kanāls, kas ir iztīrīts, padziļināts un paplašināts. Nu redzēsim kā būs, manuprāt, pie kanāla izejas ezerā vajadzētu nostiprināt ar lieliem akmeņiem vai tml, jo kanāla krastus jau tagad noskalo.