atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Burtnieks

Maris_C 09.07.19
Menga [09.07.19]: Kas tieši, tavuprat ir pilnigas mulkibas?
Kaut tas, ka zutis neķer vobleri ...
renshteins 09.07.19
Maris_C [09.07.19]: Brekis vobleri nenems,tapat ka zutis.Ja lielā atrumā velk divas gumijas zivis,kas piebāztas ar ākiem,tad īsti gumijas krāsai nozīmes pat nav :)))

Menga, 9.jūlijs 2019, 08:34
Pilnīgas muļķības. Interneta copmaņu fantāzijas auglis.
Pilnībā piekrītu iepriekšējam komentētājām - īpaši par ābola krišanu no zirga pakaļas.. :)))
Jā,kas tavuprāt ir tieši muļķības!?
Dzabars 09.07.19
Es arī krastā vienu reizi redzēju veiksmīgās ekipāžas lomu. Palielas līdakas, palieli zandarti un lieli brekši. Man nekas tamlīdzīgs nebija. Vaina meistarībā,velcēšanas ātrumā vai tomēr mānekļos (rīkos) auklas galā?...Laikam tas sociālisma gars ir dažiem jau gēnos pārmantojies. Diemžēl. Kā saka-ābols tālu no zirga nekrīt!

kalevs7, 8.jūlijs 2019, 22:31

Kas ir domāts ar "Sociālisma gars"?
Menga 09.07.19
Maris_C [09.07.19]: Brekis vobleri nenems,tapat ka zutis.Ja lielā atrumā velk divas gumijas zivis,kas piebāztas ar ākiem,tad īsti gumijas krāsai nozīmes pat nav :)))

Pilnībā piekrītu iepriekšējam komentētājām - īpaši par ābola krišanu no zirga pakaļas.. :)))
Kas tieši, tavuprat ir pilnigas mulkibas?
Maris_C 09.07.19
Brekis vobleri nenems,tapat ka zutis.Ja lielā atrumā velk divas gumijas zivis,kas piebāztas ar ākiem,tad īsti gumijas krāsai nozīmes pat nav :)))

Menga 09.07.19
kalevs7 [08.07.19]: Es arī krastā vienu reizi redzēju veiksmīgās ekipāžas lomu. Palielas līdakas, palieli zandarti un lieli brekši. Man nekas tamlīdzīgs nebija. Vaina meistarībā,velcēšanas ātrumā vai tomēr mānekļos (rīkos) auklas galā?...Laikam tas sociālisma gars ir dažiem jau gēnos pārmantojies. Diemžēl. Kā saka-ābols tālu no zirga nekrīt!
Bet protams ka rīkos.Brekis vobleri nenems,tapat ka zutis.Ja lielā atrumā velk divas gumijas zivis,kas piebāztas ar ākiem,tad īsti gumijas krāsai nozīmes pat nav :)))
kalevs7 08.07.19
Es arī krastā vienu reizi redzēju veiksmīgās ekipāžas lomu. Palielas līdakas, palieli zandarti un lieli brekši. Man nekas tamlīdzīgs nebija. Vaina meistarībā,velcēšanas ātrumā vai tomēr mānekļos (rīkos) auklas galā?...Laikam tas sociālisma gars ir dažiem jau gēnos pārmantojies. Diemžēl. Kā saka-ābols tālu no zirga nekrīt!
kalevs7 08.07.19
Dzabars 08.07.19
Uz mūsu ekipāžu 3 mēra zandarti, viena mēra līdaka un pāris nerealizētas copes
renshteins 07.07.19
Zuši un uz velci,kkas jauns, ja nu vienīgi tur 10 āķi un čadā dod hi hi hi
Menga 07.07.19
Cik dzirdeju tad “sistemniekiem” esot divi zushi,breksis un paris lidakas...tur laikam triis gumiju sistemas un velces atrums ap 6km/h
jenots13 07.07.19
Nekas prātīgs neķērās, 2 mēra zandarti 10 min laikā, un tad klusums. Kopumā garlaicīgi.
Menga 07.07.19
Kādi lomi viriem ezerā?laivas shodien bij daudz!
Ruu 10.06.19
Rapalnieki jau klasika.Ņem vērā Burtnieka dziļumu un vari izpausties
aatoms 10.06.19
Olcis [10.06.19]: Sveiki !!!
No vobleriem priekš Burtnieka ko varētu ieteikt
Šūpiņš,Mepps S Syclops 2
Vobleri,Rapala CDJ11S Silver, J11 B Blue
Protams, vēl daudz citu. Īpaši tie,kas speciāli Burtniekam izgatavoti ;)
Olcis 10.06.19
Sveiki !!!
No vobleriem priekš Burtnieka ko varētu ieteikt
oskarstu 27.05.19
Vakar bija diezgan švaki. Pārāk strauji mainījās laiks.
krl 26.05.19
jsvr [26.05.19]: O, jā! Vienā asaru - sprīdīšu nometnē varēja vilkt uz katru 2 vai 3 metienu! Bet nu izmērs, protams, galīgi nekāds :D

jsvr [Vakar]: salīdzinot ar maija pirmajām dienām, šodienas cope varētu teikt ka bija nekāda - kopā ar kolēģi 2 mēriņi un 4 zemmēriņi. Ierastie mānekļi nestrādāja. Pie tam 1 mērs un 2 zemmēri uz MJ meklējot asarus... Varbūt pie vainas mainīgie laika apstākļi un vējs - bija gan saule, gan lietus, gan bezvējš rīta pusē, gan pamatīgs pūtiens pēcpusdienā!Asari, mazi gan, kodās vakar tīri labi.

krl, 26.maijs 2019, 07:27
Cik runāju ar satiktajiem, par lieliem līdaku lomiem gan nedzirdēju. Vienā brīdī laiks arī jau bija cerīgs, bet pēcpusdienā tas pūtiens...
jsvr 26.05.19
O, jā! Vienā asaru - sprīdīšu nometnē varēja vilkt uz katru 2 vai 3 metienu! Bet nu izmērs, protams, galīgi nekāds :D

jsvr [Vakar]: salīdzinot ar maija pirmajām dienām, šodienas cope varētu teikt ka bija nekāda - kopā ar kolēģi 2 mēriņi un 4 zemmēriņi. Ierastie mānekļi nestrādāja. Pie tam 1 mērs un 2 zemmēri uz MJ meklējot asarus... Varbūt pie vainas mainīgie laika apstākļi un vējs - bija gan saule, gan lietus, gan bezvējš rīta pusē, gan pamatīgs pūtiens pēcpusdienā!Asari, mazi gan, kodās vakar tīri labi.

krl, 26.maijs 2019, 07:27
krl 26.05.19
jsvr [25.05.19]: salīdzinot ar maija pirmajām dienām, šodienas cope varētu teikt ka bija nekāda - kopā ar kolēģi 2 mēriņi un 4 zemmēriņi. Ierastie mānekļi nestrādāja. Pie tam 1 mērs un 2 zemmēri uz MJ meklējot asarus... Varbūt pie vainas mainīgie laika apstākļi un vējs - bija gan saule, gan lietus, gan bezvējš rīta pusē, gan pamatīgs pūtiens pēcpusdienā!
Asari, mazi gan, kodās vakar tīri labi.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs