atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Burtnieks

zdog 02.10.11
Šodien no rītus neviena piesitiena, un pazaudēju divus voblerus. Izdomāju braukt uz laivu bāzi, tiekot līdz laivu bāzei parādījās vējiņš un 20 minūšu laikā, 1 līdaka(55cm) palaista un viens mēra zandartiņš(2 kg), izdomāju ka izmetīšu vēlvienu līkumiņu un dabūju vēlvienu mēra zandartiņu.Kopumā paņēmu divus zandartus. Licenzes visas izstirgotas.
switchs 02.10.11
79. laivas :o :O
skrejejs 02.10.11
Sveiki,šodienas lomi 1 līdaka,1 zandarts no pēcpusdienas.Laivas saskaitiju 79.Visiem vietas pietika,vienkārši lieliska atpūta uz ezera.
17-niece 02.10.11
man arī šodien vāja cope, no rīta 2 tukši baigie grābieni un pēc tam viens knapmēra kaulainais un 1 tāda pati zaļā. šoreiz copes kolēģim veicās labāk: 2 pusotrinieces un 2 virmēra zandartiņi. vājākā cope šosezon.
Sasha1974 02.10.11
Šodien cope švaka, bet pēcpustdienā trīs mēra zivis dabūju. No rīta puses tikai zemmēri. Bildes albūmā. Toties laiciņš jauks, saulīte spīd, gandrīz bezvējš. Varēja noķert pēdējos aizejošās vasaras pigmentus.
gabis 02.10.11
Cope izcili nekāda, ņemams tikai viens zandarts, kaut gan copes bija diezgan padaudz, bet gan jau...
Šodien tiešām izskatījās, ka laivas bija vairāk, vienreiz skaitīju, sanāca 72 ekipāžas.
Bija forši, paldies čaļiem par kompāniju:)
Lbruno 02.10.11
TERE!
Kā saka Burtnieks,copīte ,kā parasti,Sirmajā ļoti forša.Netraucētu velcētāji,būtu vēl foršāka!
Za ribalku!
edgaa 02.10.11
Sestdien Burtniekā divas līdakas (1kg un 1.9kg), trīs zandarti (1kg, 1kg un 1.3kg) un bonusā vēl asaris ap 200g
visu dienu tā saule sildīja, ka pigments vēl noķērās
Ruu 02.10.11
Es ar vakar pa Sirmo velceeju,nu lomi taadi pieticiigi,no riita viena zaljaa liidz laivai atnaaca,tas gan uz meetaashanu,bet kaartiigi nepanjeema.Peecaak nobraukaajos pa visu ezeru mekleejot zandartu un vienaa vietaa atradu,njeemienu itkaa daudz,bet taadi negribiigi,uzseedaas vien pa retam.Par taam sacensiibaam ar dzirdeeju:)uz 38 cilveekiem 3liidacinjas laikam bija:)viens veel bija zemmeerinju panjeemis un uz inspektoriem uzraavies.Jaa un par aizvakardienas super lomiem ar dzirdeeju:)laikam jau taa muuzhiigi.
burtnieks 02.10.11
Uzzvanīju korišam-Sirmajā esot riktīgs autokross.Domāju- braukt,nebraukt.
karusa112 02.10.11
Ja kas sodien 3 silkes burtnieka, sakam vecate un talak uz burtnieka pusi, atgrizoties vecates laivu baze laivu noma teica 70 licenzes iztirgotas un 9 lidkas esot bijusas nokertas ieskaitot musejas 3, tatad cope nekad bija vesels autobus no rigas ar makskerniekiem, bet vakar teica astotnieces sesinieces krasta bija vestas zel ka vienmer ta gadas vot saka bet vakar ta keras!
burtnieks 01.10.11
Mikrodžigu zanderīts cītīgi knibināja šodien Sirmajā,ja kas.
skrejejs 01.10.11
soory makšķerēt.
burtnieks 01.10.11
Šodien Sirmajā topā mikrodžigs.
skrejejs 01.10.11
Kur lomi šodien,vaitad neviens nebija makišķerēt.:))
asaritis333 01.10.11
Labvakar!-vai limenis ezera ir mainijies,vai viss pa vecam?
espar 01.10.11
Vīri, paķerat lūdzu mani rīt līdzi uz Burtnieku no Rīgas. 28234833
imations 30.09.11
Ir makšķerēšna un zveja. Laši iegūti tiek ar zvejas tīklu jūrā, šodien ir pēdējā dienā, kad varēja to darīt, šogad te galīgā opa, roņi, vētras un viņu vienkārši vēl nav. Šī gada rezultāts 2 gab kopā uz 8 kg.
burtnieks 30.09.11
Ar kādiem paņēmieniem zvejo lašus?
imations 30.09.11
Ja tiek domāts, kādēļ nav fotogrāfijas pēc katras makšķerēšanas - varu paskaidrot neesmu izvilcis Burtniekā lielāku zivi par 4 kg, bet tas nekas sevišķs nav, katru zivi fotografēt un likt bildēs arī nav jēga (visi te zivis redzējuši), bet makšķerēju ar sievu kopā jo kaut, kas galvā saka, ka vajag braukt makšķerēt uz Burtnieku, kad esmu pie sava vecā Rūjienā, bet zivis ēd viņš, kad vasarnīcā pie jūras, tad vajag zvejot līcī, bet zivis ēd mans vecais (izņemot lasi), bet nu jau saldētas. Man kaut kā proces vairāk interesē, bet normālu zivi vaļā netaisos laist.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs