atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

TV raidījumi

jopciks 04.04.11
Beidzot noskatījos pēdējo NG raidījumu.
Ceru šonedēļ būs praktiskā cope, ne tikai pludiņa izsvarošana vaļējos ūdeņos :)
aakkis 01.04.11
Eksperts labi parāda pavadiņu stāvokli attiecībā pret pamatauklu.Tāpat sardziņi pret spicīti,tā piecirst vieglāk.Tas ka tur āķu daudz,tas nav galvenais,galvenais princips.Es tā sienu pavadiņas pat vasaras copei daudzos gadījumos.Tāpat salakām un citām zivīm pielietoju.Latvijā jau ar šīs zivteles(repši) retos ūdeņos ir.
chesterss 01.04.11
Nez, nez varbūt jau arī cenšas, noreklamēt tās rozīnes,bet šitais pežona stils līdz kaklam, kaut ko reālāku , pa prastomu gribās redzēt..........
uldeens 01.04.11
pirmais bass was ist das:))bij labs raidījums
Griezeejs 01.04.11
Basus ķēra. Man svēta tēma. Tākā netiršš, JA!!!!
;)
Jurik 01.04.11
Shitā Zveja apd*** ar vienreiz jābeidz! Priecājaties tak! chuvaks censhas. - tas ir labāk kā nedrīt.
powerpro 01.04.11
Tiešām super raidījums. Parādīja pat Krievijas slaveno un laikam daudziem zināmo makšķernieku Konstantīnu Kuzminu :))
Baltais62 01.04.11
Griezējs
Zvejam super raidījums vai ne?:)
Jurik 01.04.11
Tā izslavējāt to raidījumu, ka jau otro dienu ik pēc 10 minūtēm vimeo spaidu F5,..... bet nekā :{
seinass 31.03.11
viens no labakajiem raidijumiem ir simpsoni
aakkis 31.03.11
Gandrīz jāatvanojas par savu ierakstu,tikai nezinu ko tādu pateicu pa to konkrēto raidījumu.Man grūti spriest,un pat netaisos to darīt,jo neesmu noskatījies.Ja jau tajās vimbošanu lietās pa ziemas laiku ir tādas izmaiņas,tad pagaidām ar vecām metodēm uz upi neiešu vimbas meklēt!DDDDDD
NG-NG 31.03.11
1-2 dienas un būs
Duglas 31.03.11
tur pie video pēdējais ir par ruduļiem no 23 marta, a kur vimbu raidījums ?dikti gribas lūkot
marti 31.03.11
es sliktu par to neko nesaku, saku, ka bija neuzbaaziigi labi. jaameklee nekas cits nav protams ;) un jaareklamee jau arii ir, citaadi jau nav nekaadas motivaacijas. man personiigi kaa iesaaceejam un 7dienas copmanim ir tikai salmo spoles :P divas patlaban salmo servisaa attiiraas un gatavojas pirmaa maija sveetkiem ;)
eerglis 31.03.11
nu i kas ka parādīja Salmo spolītes? tāpēc uz raidījumu jāpērk tirgū spoles un jāmālē ciet uzraksti? tāpat kāds atpazīs formu un brēks, ka slēptā reklāma. Nu neesiet tak sīkumaini, neba jau par spolēm bija raidījums, bet par makšķeres aprīkojumu. detaļas visiem +/- vienādas bet izpildījums, katram pēc saprašanas un maka biezuma.

Un vispār salmo spoles makšķerniekam vidējam ir ļoti OK variants. Man tādas ir un neko sliktu nevaru teikt.
marti 31.03.11
taa pat jau tur paraadiijaas salmo spoliites utt, bet tas netrauceeja ;)
marti 31.03.11
jaa jaa, man patiktu, ka taisiitu sirmaa stilaa, kad paskaidro procesa detaljas un ir informatiivi veertiigi, nevis tikai raada procesu un rezultaatus jeb reklamee kaadu jaunu produktu.
mirtins 31.03.11
:D Jā kāreiz gribēju pateikt, ka man raidījums patika. Protams vienmēr var labāk, taču tiešām bija ļoti labi:D

Pāris ieteikumi - nekost auklu ar zobiem, bet izmantot šķērītes. Kad makšķere bija gatava, nu varēja tak turpat Daugavā aiziet parādīt, kā nolīmeņot pludu. Nu tad raidījums būtu ideāls:DDDD

Bet arī tāpat bija labi un jau tagad rokas nbiez, kā gribas uz copi. īpaši ti kadri no pērnās copes... Beigās jau vispār nagļožs ar Andžuka vimbu... .... gandrīz asaru nobirdināju, kā gribas papludināt:DDD

Par pludināšanu ar bezinerceni gan nepekrītu. Lai pludinātu un pieturētu, nav jātaisa spole ciet un vaļā. Es auklu pieturu ar pirkstu vai otru roku. I piecirst var, i nekas nekur nenosprūk un nesapinas:D Protams labāk ar Ņevu vai ziepinieku:DDD
mww2005 31.03.11
Jaa, noteica aakkis un ielika kartejo video, kur teoretiski paraadiits, kaa taisiit "baldu" :D
Neka personiga aakki :D

Jau sen gaidiju so NG raidijumu, paldies!
mmxx 31.03.11
Jā,Āķi,bet mēs esam pietiekami gudri,lai izteiktu spriedumus par lietām,kuras pat neesam redzējuši :)))))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs