Eksperts labi parāda pavadiņu stāvokli attiecībā pret pamatauklu.Tāpat sardziņi pret spicīti,tā piecirst vieglāk.Tas ka tur āķu daudz,tas nav galvenais,galvenais princips.Es tā sienu pavadiņas pat vasaras copei daudzos gadījumos.Tāpat salakām un citām zivīm pielietoju.Latvijā jau ar šīs zivteles(repši) retos ūdeņos ir.
Gandrīz jāatvanojas par savu ierakstu,tikai nezinu ko tādu pateicu pa to konkrēto raidījumu.Man grūti spriest,un pat netaisos to darīt,jo neesmu noskatījies.Ja jau tajās vimbošanu lietās pa ziemas laiku ir tādas izmaiņas,tad pagaidām ar vecām metodēm uz upi neiešu vimbas meklēt!DDDDDD
es sliktu par to neko nesaku, saku, ka bija neuzbaaziigi labi. jaameklee nekas cits nav protams ;) un jaareklamee jau arii ir, citaadi jau nav nekaadas motivaacijas. man personiigi kaa iesaaceejam un 7dienas copmanim ir tikai salmo spoles :P divas patlaban salmo servisaa attiiraas un gatavojas pirmaa maija sveetkiem ;)
nu i kas ka parādīja Salmo spolītes? tāpēc uz raidījumu jāpērk tirgū spoles un jāmālē ciet uzraksti? tāpat kāds atpazīs formu un brēks, ka slēptā reklāma. Nu neesiet tak sīkumaini, neba jau par spolēm bija raidījums, bet par makšķeres aprīkojumu. detaļas visiem +/- vienādas bet izpildījums, katram pēc saprašanas un maka biezuma.
Un vispār salmo spoles makšķerniekam vidējam ir ļoti OK variants. Man tādas ir un neko sliktu nevaru teikt.
jaa jaa, man patiktu, ka taisiitu sirmaa stilaa, kad paskaidro procesa detaljas un ir informatiivi veertiigi, nevis tikai raada procesu un rezultaatus jeb reklamee kaadu jaunu produktu.
:D Jā kāreiz gribēju pateikt, ka man raidījums patika. Protams vienmēr var labāk, taču tiešām bija ļoti labi:D
Pāris ieteikumi - nekost auklu ar zobiem, bet izmantot šķērītes. Kad makšķere bija gatava, nu varēja tak turpat Daugavā aiziet parādīt, kā nolīmeņot pludu. Nu tad raidījums būtu ideāls:DDDD
Bet arī tāpat bija labi un jau tagad rokas nbiez, kā gribas uz copi. īpaši ti kadri no pērnās copes... Beigās jau vispār nagļožs ar Andžuka vimbu... .... gandrīz asaru nobirdināju, kā gribas papludināt:DDD
Par pludināšanu ar bezinerceni gan nepekrītu. Lai pludinātu un pieturētu, nav jātaisa spole ciet un vaļā. Es auklu pieturu ar pirkstu vai otru roku. I piecirst var, i nekas nekur nenosprūk un nesapinas:D Protams labāk ar Ņevu vai ziepinieku:DDD