atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

TV raidījumi

sienaazis 28.10.10
ar mailssotu ?
mww2005 28.10.10
Sienaazi, bojas nodereetu, jo meginaasu 6 dien arii kaadu asari savangjot :)
gintsgg 28.10.10
Manuprāt , skaidrāk un saprotamāk parādīt nemaz nav iespējams . Jā nu vienīgi , pie katras bedres , kur šos ķēri , varēji bojas atstāt .
sienaazis 28.10.10
Nu cerams, ka par maiļšotu tagad vis ir skaidrs.
Mirtin, man šad tad tai sečokā trāpās arī 150 gr, zinkārīgi tie strīpainie :)
mirtins 28.10.10
Lai gan vairāk esmu pludiņnieks, pēdējais noslēpumu raidījums bija pat ļoti labs:D Par lietotajiem jēdzineiem nestrīdēšos, galvenais, ka viss bija skaidrs.

Un par tiem 100 gr asarīšiem Sienāzis pārspīlēja - nu viņi pat līdz 100 gr nedaaug, ja 50 - 70gr, tad jau labi:DDD
aakkis 27.10.10
Nu no MK..
aakkis 27.10.10
Tas tikai tā..,visās ziņās baigie varoņdarbi-tīkli Lielupē,nēģi Abavā un tt..vajag jau sevi krēslā pagarināt jau kuro reizi!/DDDDDbars.
bums 27.10.10
Oj āķi nivajag to bļad..ko politiku Man teļlukam pults pat nosprāga slēdzelējot nost tos mūļus.
aakkis 27.10.10
Būs jānoskatās kā Sienaazis filmējās,tā jau pēc hokeja pat aizmirsās skatīties,baigā pakaļā..tad vēl slavenais Vējonis Kas notiek Latvij.daudz tirinās.Nu ļoti patīk tie ministru krēsli viņiem,tikko sēdēja un sēdēs pēc visa spriežot..Tos vēžus laikam nekad neizvārīs,ja vienīgais uz Franciju aizsūtītu-ātri izbarotu ZOOpark!!!!!!!!!
bums 27.10.10
Pēc pirmā polša visi koļijās pēc otrā aizmirst par ko bazarējuši :DDDDDDDDD
vieplis 27.10.10
Bums, mēs sarunājām, ka tu to nekad neuzzināsi, saprati!
:DD
bums 27.10.10
Ej dilda ko tas Vieplis tev atkal atvilcis Partizāns hu..evs -klusē !!
vieplis 27.10.10
Paprasi.
:))
bums 27.10.10
Ko tad tu viņam atkal sagādāji ?
vieplis 27.10.10
Bumsi, Vairim tagadās ir glauns asaru rīks.
:)))
bums 27.10.10
Ko tad tu saki ka jāņem niknie asaru rīki ? :DD
sienaazis 27.10.10
bums upeniiti taupu svetdienai :)

a par asariem, labi ka ko nokkeeraam, naakamajaa dienaa neviena cope, toties siikos asarellus sakkeeru navalam :)
bums 27.10.10
Sienāzis malacis ar izcilām skološanas spējām Laikam vectēva/vecā Arāja /gēni
;DDDDDDDDDDD
gintsgg 27.10.10
Sienāzi , paldies ! Super raidījums ! Jā vēl šoreiz būs tādi , kuri kaut ko nebūs redzējuši vai sapratuši , tad man vispār nav ko teikt .
bums 27.10.10
Oj Sienāzi vai ta upenīte beidzās ,ka tik mazi rupuči vien ķērās ,bet visā visumā labi.:)))))))))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs